Hudtone: Fair-light, gul-nøytrale undertoner

Hei venner! Håper dere alle nyter livet! Jeg er her for å dele mitt nye MAC-kjøp med dere alle, og det er verken imponerende eller helt skuffende for meg. MAC Flamingo var først og fremst en del av deres "All About Orange" -begrenset utgave samling, som forsvant fra butikkene så snart den ble debutert. Da hadde jeg bare hørt om denne samlingen, men heldigvis ga MAC igjen noen få nyanser, inkludert denne "Flamingo" som en del av deres faste samling, og jeg grep den som et varmt stykke kake. Klandre det over forventninger eller mine problematiske lepper, jeg er ikke altfor spent på denne leppestiften nå. 😛 Jeg hadde ventet mye på denne fargen for å lage en debut i min stash, men mine forventninger knuste da jeg begynte å bruke den. Så la oss lese mer om MAC Flamingo Luster Lipstick.

Pris: $ 17 for 0,1 oz, ekskluderer frakt og skatt

Produktbeskrivelse: Formulert for å skygge, definere og fremvise leppene, M · A · C Lipstick er tilgjengelig i hundrevis av nyanser og høykvalitets teksturer. Det er det ikoniske produktet som gjorde M · A · C berømt.

Min erfaring med MAC Flamingo Luster Lipstick:

Lippestiften kommer i glatt, stilig svart kuleemballasje med et sølv metallisk etui. Den er plassert i en ekstra pappemballasje for enkel reise og håndtering. Jeg liker den svake vaniljens lukt av leppestiftet som snart går ned fra leppene. Samlet sett liker jeg den ganske stilige og flaunt-verdige emballasjen.

Min skygge "Flamingo" er definert som lys melkaktig lys korall som er sant til beskrivelsen når den ses i røret. Men det justerer seg i henhold til vår naturlige leppefarge når den brukes. Det ser ut til å være en lys melkaktig rosa med en subtil snev av koraller på min bleke hudtone. Jeg ser at den kommer opp som en veldig melkaktig rosa på rettferdige hudtoner. Det ser veldig flatterende ut under kunstige lys på huden min. Det kommer opp myk på leppene mine med en glansfull finish, og opprettholder translucens i dens dekning. Derfor er det ikke egnet for skjønnheter med pigmenterte lepper.

Tekstilens tekstur er ganske glatt og lyst; det glir med en saftig blank overflate på mine lepper og gir en anstendig fargebetaling. Imidlertid er jeg ikke glad slik den kommer opp på mine lepper. Det ser litt streaky og ujevnt på leppene mine, uansett om du har det på glatte og hydrerte lepper eller på vanlige tørre lepper. Selv om jeg ser at den ujevne finishen snart smelter til litt jevn slutt, er dette fortsatt ikke det jeg hadde forventet. Jeg ser at den har en tendens til å understreke tørre leppeplaster og fine leppe linjer.

Jeg har prøvd det ved flere anledninger, og det gir meg aldri jevn og jevn dekning selv om jeg er imponert over sin ikke-klissete, lette og glansfulle finish. Men jeg føler meg ikke komfortabel med å bruke den lenger, uten jevn fargepenger. Jeg liker den våte og saftige finishen på leppene mine, skjønt. Faktisk forblir fargen sånn i et par timer på leppene mine, og fade deretter ujevnt.

Å ja, selv om fargen er lett å trekke av for meg, og jeg får helt den lyse følelsen på leppene mine, kunne den ikke gjøre det til finalen for meg. Jeg tror ikke jeg er imponert nok til å få det igjen; hvis du er en MAC fan og vil prøve en demi-ren glans leppestift, så kan du like det. Men sørg for at du har en leppeprimer og en leppeforing under denne fargen. Vel, jeg tror ikke du mangler noe morsomt ved å hoppe over denne leppestiften, vi har mye bedre melkehvaler i markedet.

La oss summere fordeler og ulemper:

Pros av MAC Flamingo Luster Lipstick:

• En lys melkig koral leppestift • Glir som smør på leppene mine • Gir en ikke-klebrig, våt og saftig glans til leppene • Går opp demi-ren på leppene • Kan intensiveres med få flere swipes • Føler ikke åpen tørking • Holder leppene fuktige og myke • Anstendig oppholdskraft • Flaunt-verdig, reisevennlig emballasje

Ulemper med MAC Flamingo Luster Lipstick:

• Dekningen er så ren for mine lepper, selv med flere swipes • Oppholdsstyrke kunne vært bedre • Har en tendens til å sitte i leppe linjer og på tørre flekker • Tricky for tørre og pigmenterte lepper • Dyrt for en slik gjennomsnittsfinish og oppholdsstyrke

IMBB Rating: 3/5

En guide til MAC Lipstick-finish MAC Plumful leppestift MAC Luster Lipstick Touch MAC Diva leppestift MAC Se ren leppestift MAC sirup leppestift Slank Blush - Flamingo Tom Ford Casablanca (03), True Coral (09), Flamingo (08) Lip Color Chambor Powder Matte Lipstick # 176: Pink Flamingo Clinique Chocolate Luster Cream Shaper For Eyes Guerlain Genna # 28 Rouge G de Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: