Hei kjære damer,

Yeah !!! Det er på tide for en flytende leppestift anmeldelse! Har ikke gjort en av disse i ganske lang tid! Nei?? 😉 Denne gangen er det ikke Lime Crime eller Kat Von D flytende leppestifter - dette er fra et koreansk merke tilgjengelig på Sephora - "Touch in Sol." De kaster seg inn i rampelyset, takket være deres flytende og glitrende øyenskygge duoer. Et par av dem har blitt vurdert på IMBB tidligere (Eldora, Adelio). Jeg plukket opp leppestiften i stedet. Så, la oss finne ut mer om dette.

Produktbeskrivelse: En nyskapende, dobbelt-endret leppestift, med en rik metallisk matte skygge og matchende glitterglans for en byggbar, dristig leppeutseende. Lag ultrarike, heavy metal-lepper med en frodig, kremaktig, matt metallisk væskefarge på den ene siden og den perfekte matchende glitrende glans på den andre. Den hotteste trenden for lepper er stor metallisk farge, toppet med litt seriøs glitter. Designet med koreansk teknologi for å være ypperlig kremaktig og super slitesterk, etterlater den lepper med stort metall med farge og glitter. Gå med sassy glimmer i et enkelt strøk med glittende glans, eller gå for den modige med en enkelt sveip av den fløyete, metalliske væskefarge. Forsterk ditt utseende når du legger den komplementære glitteren på toppen av den matte metalliske glansen for den ultimate, flytende folielåseutseendet. Den er formulert uten parabener, sulfater og ftalater. Pris: USD 25 for 2,5 ml.

emballasje: Duoen kommer i en lipglansemballasje med et gjennomsiktig rør i hver ende og midtpartiet har to separate svampapplikatorer for hver side. Det er en ganske standard emballasje - du har sett dette ganske vanlig i skjønnhetsindustrien. Mange bedrifter brukte denne emballasjen for en flytende leppestift på den ene siden og vanlig lip gloss på den andre. Jeg husker L'Oreal hadde en av dem - som et tiår tilbake. Den eneste forskjellen her er applikatoren. Ved første utseende ser det ut som en vanlig fotfotapplikator, men når du ser nærmere, ser du to forskjeller - en, den er utformet som en mini skovel som lar deg plukke produktet på det. Dette sikrer at du ikke trenger å fortsette å gå tilbake for mer produkt. To, det kommer nesten til et punkt på slutten. Dette gjør det mulig å få en veldig presis applikasjon rundt leppe linjen.

Min erfaring med Touch i Sol Metallist Flytende Folie Leppestift Duo Jasmine:

Produktet består av to gjennomsiktige rør på hver ende av staven. Den ene siden er en flytende leppestift - en typisk matt formel som tørker helt ned. Den andre siden er et skinnende glimmerprodukt, som er designet for å brukes som en topper. "Jasmine" er beskrevet som "brownie", som er en minimal beskrivelse av hvor produktet faller i skyggeområdet. La oss diskutere hver av nyanser individuelt.

Væske leppestift: Den flytende leppestiften er en dyp, nøytral brun i farge med en myk glans. Det har også metallisk bronse fin mikroglitter i den. Til tross for å være en dyp brun nyanse, øker bronsens mikroglitter og den innebygde glansen det og gjør det lettere å bære. Det er komplett på egen hånd. Det trenger ikke virkelig et medfølgende produkt. Det er akkurat som en skinnfinish flytende leppestift. Tekstur er veldig tynn og vassen. Dette er trolig den mest flytende leppestiften jeg har kommet over. Det minner meg om Huda Beauty flytende leppestifter, men er enda tynnere i konsistens. Den overraskende faktoren er imidlertid at til tross for at den er så tynn, er formelen utmerket. Lippestiften legger seg ikke i fine linjer, heller ikke mikroglitteren. Pigmenteringen er slått på, ganske som Lime Crime-leppestifter. Når skyggen er så dyp, er det større sjanser for patchy applikasjon; Dette gjelder imidlertid jevnt og jevnt. Det eneste problemet jeg har med formelen var at det er litt tørking. Det er ikke så ille som Kylies flytende leppestiftformel, men tørker definitivt og vurderer hvor tørt formelen er, det er flott å ha et glanset produkt, hendig.

Glitter Topper: Den andre siden av produktet består av dette mediet, varm bronsefarge med fin pearly glans og bronse og lilla mikroglitter i den. Når du setter det på hånden din, virker det som en annen glans - litt tykk og klebrig. Men når det blir brukt over den tørkede væske leppestiften, tar det et eget liv. Effekten det gir er fenomenal. Dette kan ha noe å gjøre med hvordan skinnet har blitt bygd opp - en flytende leppestift med glans og bronse-mikroglitter, toppet med bronseglansen med perlemor og flerfarget glitterpartikler Sammen gir de denne høye dimensjonen som ser ganske redaksjonelt ut, eller noe du vil se i en leppe eller øye utseende blir skapt av Pat McGrath. Bare en liten sveising av glansen i midten av leppene dine vil gjøre trikset. Farger på væskeleppestiften og glitteren er godt koordinert, ikke bare i basisproduktet, men også i mikroglitter som er tilsatt. Dette er et godt gjennomtenkt produkt og kombinasjon.

Glansen gjør også leppestiften mer behagelig å ha på seg. Imidlertid er det en glans som tar ned væskepleisens oppholdsstyrke. På egen hånd gir leppestiften meg omtrent 6-6,5 timers slitasje. Imidlertid, med glansen på toppen, faller slitestiden ned til ca. 4,5-5 timer. Også, hvis det er et måltid involvert, vil glans og leppestift begge forsvinne fra midten av leppene.

Produktet har en syntetisk slags duft.Jeg har kun lagt merke til det fordi jeg snuset produktet med vilje. Jeg har ikke lagt merke til det mens du søker, noe som betyr at det løsner ganske raskt.

For å oppsummere dette for deg:

Pros av Touch i Sol Metallist Flytende Folie Leppestift Duo Jasmine:

 • En fantastisk fargekombinasjon.
 • En veldig interessant produktidee med god kjøring.
 • Effekten av glansen på leppene er fantastisk. Det må ses personlig!
 • God formel som ikke blir ujevn under påføring eller synke til fine linjer tekstur.
 • God pigmentering.
 • Enkel å bruke med applikatoren - veldig lett å få rene linjer.
 • Det gjelder jevnt og jevnt.
 • Ingen fjerning eller blødning.
 • Anstendig emballasje.
 • Lett å identifisere farge fra røret selv.
 • Finger ikke.
 • Anstendig slitasje tid - 6-6,5 timer for flytende leppestift og 4,5-5 timer med glans på toppen. Den lavere slitestiden etter bruk av glansen forstås og kommer ikke som en overraskelse.
 • Fritt fra parabener, sulfater og ftalater.
 • Den flytende leppestiften tørker på leppene, men med glansen på toppen er det ganske behagelig å ha på seg.
 • Slites av i rene linjer - går ikke ujevn.

Cons of Touch i Sol Metallist Liquid Folie Lipstick Duo Jasmine:

 • Væske leppestift tørker i seg selv, ikke så ille at det begynner å flake av.

IMBB Rating: Et 4,5 / 5 produkt

Dette er et veldig interessant produkt med en god formel. Jeg føler at det er et godt gjennomtenkt produkt, som har fått god gjennomføring. Produktdesign, tanken som gikk inn i applikatørdesign, synkronisering i farger og mikroglitter av de to produktene, alt har blitt utarbeidet godt fra start til slutt. Bortsett fra tørrheten av væsketabletten som fortsatt ikke er dårlig (jeg er kresen her), er det ingenting å feile her, noe som er overraskende fordi jeg bokstavelig talt gjennomgår to produkter her og ikke en !!! Vil jeg anbefale Touch i Sol Metallist Liquid Foil Lipstick Duo Jasmine? Ja! Jeg kan ikke vente med å prøve mer fra denne linjen og ha det gøy i prosessen.

Berør i Sol Eldora Metallist Liquid Folie og Glitter Eye Shadow Duo Berør i Sol Adelio Metallist Liquid Folie og Glitter Eye Shadow Duo Berør i Sol Browza Super Proof Gel Browse blyant - Mink Wink Milani 03 Florence Fierce Foil Eyeshine Faces Ultime Pro Liquid Lipstick Matte Tangy Orange Sukker 04 Plomme Yum Smudge meg ikke flytende leppestift Kat Von D evig flytende leppestift Ludwig Anastasia Liquid Lipstick Ashton Alle Huda Beauty Liquid Matte leppestift bilder, fargeprøver, leppeprøver Kat Von D Lolita Lip Duo evig flytende leppestift L.A. Colors Eternal Flame Lip Duo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: