Hei kjære damer,

Ta en rask pause i form av leppeprodukter for å se på dette blush duoen fra Natasha Denona. Jeg har diskutert om Natasha Denona i detalj da jeg hadde vurdert paletten "Sunset". Hvis du ikke har sett denne anmeldelsen, vennligst sjekk den ut. Natasha Denona forårsaket ganske røre på forbrukerens skjønnhetsmarkedet takket være hennes øyeskyggepaletter og deres priser. Dagens gjennomgang er om hennes rødder. Hun har omtrent 20 varianter å velge mellom, i dette duoformatet. Jeg plukket opp skyggen # 19 - Strawberry Cheeks. La oss cuss og diskutere!

Produktbeskrivelse: En rødme duo med dristige og subtile nyanser. Den myke og silkeaktig tekstur av hver nyanse i Blush Duo gir et naturlig og lyst utseende til hudens hud. Denne duo-blushpaletten gir en dominerende farge og en subtilere farge for blandings- og mykningskanter. Den er formulert uten parabener, sulfater og ftalater. Pris: $ 38 for 14 gm.

Min erfaring med Natasha Denona Blush Duo # 19 Strawberry Cheeks Palette:

emballasje: Kompaktet for blush duoen er så mye bedre enn emballasjen for hennes 5-paners øyeskyggepaletter! Det er en ganske stor kompakt med 7 g av hvert produkt. Varemerket skymte ikke på produktkvantiteten i det hele tatt. Kompakt er plast for det meste, men det er en god kvalitet, solid plast og føles ikke billig. Plastkompakten ser ut til å være utstyrt med en metallskuff som har de to rødmene skilt ut med en skillevegg. Den har et stort speil av god kvalitet og kompaktet har en magnetisk lukking. Samlet sett er emballasjen vektet og har god kvalitet. Den øverste delen av kompaktet har et rosa akrylplater som gir det et tydelig utseende. Platen forblir i samme nyanse, uavhengig av valg av rødskygge du plukker opp. Kompaktets bakside har et klistremerke som har skyggenavnene på den. Ok, nå er det det morsomme. Blush duo-serien har 19 varianter. Det er to nyanser i kompakt-duh! Duo !! Jeg har skyggen TouTou til venstre og skyggen Strawberry Cheeks til høyre. Skyggen til høyre bestemmer navnet på kompakten, så jeg har valgt blush duo # 19 som har skyggen "Strawberry Cheeks" til høyre, derav navnet "# 19 Strawberry Cheeks."

Etter min forståelse er blush nyanser ikke tilgjengelige individuelt. Jeg ser ikke enkelte komprimerer på Natashas eget nettsted eller Beautylish eller Sephora. Og likevel, de enkelte nyanser har fått individuelle tall sammen med skygge navn. Så, TouTou er # 02, mens Strawberry Cheeks er # 15. Ok, hvorfor er jeg plaget med alt dette! Det er av den enkle grunn at på baksiden av kompaktet, er skyggenavnet til Blush (# 19) ikke nevnt. I stedet er de individuelle skyggenavnene på blushene og tallene deres skrevet ut. Dette kan være veldig forvirrende for noen som har mer enn én variant av disse.

Skygge: Som jeg allerede har nevnt, er de to nyansene i blush kompaktet "TouTou" og "Strawberry Cheeks." Neha har allerede vurdert "TouTou" tidligere mens han gjennomgåde Golden Caribbean Coral Blush Duo; Jeg vil imidlertid gå videre og legge til mine to cent.

Denne blush duoen er designet med 2 nyanser av rødme i den. Det er ikke meningen å være et høydepunkt og blush combo, men to separate rødmer. Men vurderer vi alle har forskjellige hudtoner og frihet til å bruke hvilken som helst farge slik vi ønsker - det gir alt åpent for tolkning.

For det første har jeg nevnt dette mens jeg gjennomgikk Makeup For Ever Artist Color, og tidligere har profesjonelle makeup artister foretrukket å bruke to blush nyanser i kombinasjon for å skape et mer naturlig utseende. Så er en draperingsteknikken, som Bobbi Brown pleide å forkaste, hvor den dypere skyggen brukes til å skape kinnbenet mens den lysere brukes på eppene av kinnet. Natashas teknikk er å bruke den mørkere nyansen til eppene på kinnet og den lettere på ytre periferien av den mørkere nyansen - for å diffundere fargen.

Skygge: La oss diskutere nyanser først. "TouTou" er en nydelig myk peachy, champagne gull med en elegant glans. Det har ekstremt fine glimmerpartikler, men det vises ikke på hud etter søknad - alt du ser er gløden. Det er ganske fin skygge og vil parre godt med nesten hvilken som helst rødlig farge. Den triste delen er at merkevaren skjønte dette, og de gikk videre og parret denne nyansen med mer enn halvparten av rødmer i denne linjen! Så har alle andre duo TouTou til venstre med en mørkere rødskygge på høyre side, noe som er en bummer for noen som ønsker å hente mer enn en blush duo fra serien fordi hvem vil ha en annen 7 g panne med samme nyanse!

Kommer til den faktiske rødme skyggen - Strawberry Cheeks. Selv om navnet antyder en lys skygge av rosa, er blush shade faktisk en matt, middels, støvete rosa rosa. Det er en av de uanstrengt nyanser som kan gå med de fleste utseende - med mindre du jobber med veldig varme øyne. Jeg ønsket kategorisk en nyanse som jeg kunne få mye bruk skjema og denne passer perfekt til regningen.

applikasjon: Kommer til søknadsteknikken. Det finnes ulike måter du kan bruke den på. En, som foreslått av Natasha, gjelder jordbærkinn til eppene i kinnet og bland dem sammen med TouTou. Det fungerer helt fint.Alternativt kan noen med middels hudtone som oss, enkelt bruke skyggen TouTou som høylys og en nydelig en der. Nei, det er ikke den høye intensiteten, den våte typen highlighter gjør runder i dag. Tværtimod, dette minner meg om elegansen til highlighter i Charlotte Tilbury Filmstar Bronze og Glow Duo. Det er veldig veldig pent. Det tredje alternativet du har er å blande begge nyanser for å skape en ny nyanse selv eller bruk TouTou som en rødme-topp. Ha det gøy med det, men du liker det!

Tekstur: Teksten til begge blushene er vakker. De er ekstremt finmalet, glatt og lett bøyelig uten å bli ujevn. De føler seg litt tynnpudder, men det resulterer ikke i mye for mye pulveroppslag eller i dem som ser eller føler seg krittete. Begge nyanser smelter vakkert på huden - individuelt eller sammen.

pigmentering: Pigmentering er utmerket. TouTou er uansett fantastisk, du kan gå for en lett berøring eller et fremhevet høydepunkt (på min middels hud) - uten at den ser over toppen eller skinnende. Strawberry Cheeks er uanstrengt pigmentert. Det kan lett bygges opp eller diffuseres.

Longevity: Produktet gir god slitasje. Jeg får omtrent 8-9 timers slitasje med begge skyggen, det er ganske mye aktuelt og glemmer hele dagen.

Pros av Natasha Denona Blush Duo # 19 Strawberry Cheeks Palette:

 • En vakker duo med en lys peachy champagneskygge og en støvete, rosa skygge.
 • For middels hudtone, kan brukes som rødme og markere duo.
 • Begge nyanser er ekstremt enkle å bruke og smigrende.
 • Ekstremt finmalet og jevn tekstur.
 • Enkelt å blande - enkeltvis eller sammen.
 • Utmerket pigmentering.
 • Utmerket slitasje tid, varer godt på min kombinasjon / oljeaktig ansikt.
 • Ikke bryte meg ut.
 • Det er ingen chalkiness eller "powdery-ness."
 • God kvalitet emballasje.
 • Lett å reise med, emballasje er ganske solid.
 • Paraben og allergenfri.

Cons av Natasha Denona Blush Duo # 19 Strawberry Cheeks Palette:

 • Merkingen på baksiden kan være forvirrende.
 • Dette er ikke en refleksjon av kvalitet, selvfølgelig, men å gjenta den samme nyansen i en samling av duoer, virker kontraproduktivt fra et forbrukerperspektiv.

IMBB Rating: 5/5. Jeg er opptatt av denne duoen og vil gjerne hente mer fra dette blusheset. Ærlig talt, jeg har ikke noe imot å plukke opp en ny nyanse med TouTou i det fordi det virkelig er en nydelig nyanse, men på dette prispunktet føler jeg at gjentatt skygge er ganske meningsløs for meg. Anbefaler jeg Natasha Denona Blush Duo # 19 Strawberry Cheeks Palette? Ja, uten å nøle.

Natasha Denona Sunset Eyeshadow Palette Natasha Denona Eyeshadow Palette 5 - Palette 2 Natasha Denona Eyeshadow Palette 5 - Palette 4 Natasha Denona Golden Caribbean Coral Blush Duo NARS Talia Contour Blush Duo Lakme Absolute Face Stylist Blush Duos - Coral Blush BH Kosmetikk Iris Floral Blush Duo Chanel Blush Duo Tweed Effect Tweed Rose 30

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: