Hudton: Lys til Middels med varme undertoner Hudtype: Kombinasjon

Hei alle sammen,

I dag vurderer jeg Hourglass Girl Lip Stylo i skyggen "Influencer." Så, la oss se hvordan denne fargen gikk for meg.

Pris: $ 32 USD for 0,09 oz. Produktbeskrivelse: En leppefarge med intensiteten til en leppestift som er infundert med en blanding av hydrering for utseendet av mykere, fyldigere lepper. Den silkefulle, vektløse formelen blander moderne farge med luksuriøs hydrering for en glansfull finish. Den har en hydratiserende blanding av sheasmør, jojoba, mimosa og solsikkefrø for å nærme tørre lepper og gi en silkeaktig, myk overflate. Presisjonstipen gir enkel og presis bruk hele dagen uten behov for sliping. Den er formulert uten parabener, sulfater og ftalater.

Min erfaring med Hourglass Girl Lip Stylo Influencer:

emballasje: Hourglass Girl leppe stylo er leppestift i en leppekritongstil. Lekkekritonen kommer i en slank metallisk mørk brun emballasje. Bunnen av leppefargestiften angir navnet, dvs. Influencer. Navnene på leppekritikken i dette området er veldig unike. De er positive ord av selvgjenkjenning som leder, drømmer, innovatør, søker osv. Lekkekritonen har en trekantet spiss. Dette bidrar til å få en presis søknad. Lekkekritonen har en vri opp og ned emballasje, så for å få mer produkt ut, må du vri den opp.

Skygge og Avslutt: Hourglassleppen stylo i skyggen Influencer er beskrevet som en "deep rose beige" farge. På meg ser denne nyansen mer ut som en n * de peachy beige. Denne nyansen passer til lyse og mellomstore hudtoner. Denne nyansen er en god hverdagsløs farge. Lippestiften er ferdig hydraterende og kremaktig.

Tekstur og applikasjon: Strukturen til denne leppekritikken er ekstremt kremaktig og hydrerende. Lekkekritonen har en blanding av sheasmør, jojoba, mimosa og solsikkefrø som nærer tørre lepper og gir en silkemyk, myk finish. Leppebalsammen har en veldig lyserød fargetone som ikke er merkbar. Det føles veldig lett på leppene, akkurat som en leppebalm. Lekkekritonen har en svak vanilje duft til den. Det er veldig enkelt å bruke på grunn av sin spisse spiss. Men når tipset svindler, får du en skarp linje vil være et problem. På grunn av sin kremete tekstur, kan du ikke skarpere dette fargestiften.

Pigmentering og dekning: Leppekreken har middels pigmentering. Du kan merke pigmenteringen av leppene dine under leppekritikken. Hvis du trenger mer dekning, må du fylle leppene dine med en leppeforside først før du bruker denne leppestiften.

Oppholdsstyrke:Oppholdsstyrken i dette leppekritikken er akkurat som vanlig kremleppe. Den forblir på leppene mine for en god 2 til 3 timer; Det fader imidlertid lett bort hvis du drikker eller spiser noe. Du kan enkelt fjerne dette leppekritikken med en sminkefjerner.

Totalt sett er jeg veldig fornøyd med dette leppekritikken. Fargen ser bra ut og det gir en veldig nærende følelse til mine lepper.

Pros av Hourglass Girl Lip Stylo Influencer:

  • Fuktighetsgivende og hydratiserende kremaktig lekekriton.
  • Vakker peachy beige farge.
  • Vakker metallbrun emballasje.
  • Reise vennlig.
  • Infundert med sheasmør, solsikkefrø og jojobaolje.
  • Ekstremt komfortabel.
  • Liten vanilje duft.

Cons av Hourglass Girl Lip Stylo Influencer:

  • Dyrt.
  • Du kan ikke skarpe leppekritikken, så det kan være et problem å få en skarp linje.

IMBB Rating: 4/5 Anbefaler jeg Hourglass Girl Lip Stylo Influencer? Ja, jeg anbefaler. Ville jeg tilbakekjøre Hourglass Girl Lip Stylo Influencer? Ja, jeg vil tilbakekjøpe.

Hourglass Raven Panoramic Long Wear Lip Liner Timeglass nr. 28 Lip Treatment Oil Hourglass Girl Lip Stylo Innovator Timeglassikon Opaque Rouge Liquid Lipstick Beyu Frukt & Gloss Lip Stylo - Little Scarlet Lotus Herbals Colorstylo Chubby Lip Color - Naken Blush

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: