Hudtype: fet og følsom Hei skjønnhet!

Faces Canada har nylig lansert sine Fresh Clean Glow makeup remover kluter og jeg trenger alltid dette produktet. Så, jeg ga det et forsøk. Nå, les videre for å få vite min erfaring med det.

ingredienser:

Pris: INR 299 for 30 kluter

Min erfaring med ansikter Canada Fresh Clean Glow Makeup Remover Wipes:

Faces Canada Makeup Remover Wipes kommer i fin lavendel farget plastpose med lukkedeksel over toppen, som holder den trygg i lang tid. Det er lett å trekke ut klutene ut av lukkekappen. Luken lukkes godt og ganske sterk i naturen, så det vil bli lenge. Dette er helt en reise-vennlig emballasje og en pakke inneholder 30 kluter også. Men disse er ennå ikke tilgjengelige i mindre størrelse.

Disse klutene inneholder Aloe Vera og Kamille som er kjent som forfriskende ingredienser. Den har en vakker, behagelig lukt av kamille. Det er en av de beste smelling ansiktsservietter som jeg har brukt til nå. Det er en så fantastisk duft, og jeg er seriøst besatt av det, som også gir meg humøret mitt.

Visker er laget av ekstremt mykt materiale og føles ganske skånsomt på huden. Tørkens størrelse er også ganske bra for å dekke hele ansiktet mitt. Dette materialet er verken for tykt eller for tynt, så det fungerer godt på huden og føles ikke grovt i det hele tatt. Disse klutene er godt mettede, som aldri tørker opp raskt også. Så, jeg kan ta meg tid til å rense hele ansiktet mitt.

Nå, når det kommer til rensekraft, ja, det renser effektivt smuss og urenheter fra huden og gir stor lettelse til det. Det kan ta av all overflødig olje uten å tørke huden. Selv om det gir en fin hydrering til huden som gjør den myk og glatt. Det er en god ansiktsrensing og gir en god matt effekt til huden. Det etterlater også en ikke klebrig glatt tekstur.

Nå, som en makeup remover kluter, fungerer det perfekt for å rense hele sminken min fra ansiktet. Det er veldig effektivt på vanlig ansiktsmake og tar lett av baseproduktet uten noen anstrengelse. Tørk er også effektiv i å rengjøre øyesminke som skygger, liner, kajal og det kan fjerne vanntett sminke også. Overraskende, det fjerner vanntett mascara også. Men for det trenger den litt ekstra tid og krefter. Likevel gjør det jobben sin uten å skade huden min. Jeg har prøvd det på alle typer sminke som gelforing, vanntett kajal, mascara og til og med på flytende leppestift. Det fungerer ganske bra i det hele tatt, og med liten innsats, renser den også ekstremt tørr væske leppestift.

Etter å ha renset ansiktet mitt, gjør det aldri dem elastiske eller tørre. Det gir en fin, sunn forfriskende touch til den. Disse er gode for alle hudtyper. Den passer godt til min følsomme hud og brøt meg aldri ut.

Totalt elsker jeg virkelig disse klutene som er effektive på alle typer sminke og tar dem lett uten mye anstrengelse. Dette er litt dyrt enn vanlige kluter, men ganske rimelig enn andre sminke for fjerning av sminke.

Pros av Faces Canada Fersk Clean Glow Makeup Remover Wipes:

 • Ganske innpakning.
 • Energisk frisk lukt som jeg elsker.
 • Uplifts mitt humør umiddelbart.
 • Myke kluter som føles milde på huden.
 • Visker tørker ikke ut raskt.
 • Rengjør effektivt smuss og urenheter fra ansiktet.
 • Fjerner overflødig olje og gir en fin myk finish.
 • Gir anstendig hydrering til huden.
 • Bra for alle hudtyper og passer også til følsom hud.
 • Lett fjerner all ansiktsmakeup dypt.
 • Fjerner effektivt vanntett øye sminke og leppe sminke.

Cons of Faces Canada Fersk Clean Glow Makeup Remover Wipes:

 • Kommer i bare en størrelse.
 • Tar deg tid til å fjerne vanntett mascara.

IMBB-vurdering: 4.6/5 Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale ansikter Canada Fresh Clean Glow Makeup Remover Wipes? Ja til begge deler.

Ansikter Hydro Cleanser Ansikter Hydro Makeup Remover Faces Moisture Rich Lipstick Faces Ultime Pro Long Wear Matte leppestift - Fig Faces Canada Go Chic Leppestift - Poppy Red Best Makeup Removers tilgjengelig i India Lakme Absolute Bi-Phased Makeup Remover Review Chanel Gentle Biphase Eye Makeup Remover Lancome Bi Facil Eye Makeup Remover Avon Face & Eye Makeup Remover Beste Eye Makeup Remover: Spør IMBB L'oreal Lip and Eye Makeup Remover Estee Lauder Eye Makeup Remover ELF Eye Makeup Remover Pads Lancome Bi Facil Eye Makeup Remover Maybelline Makeup Remover Eye, Lip Review, Eksperiment Skjønnhetsformler Australian Tea Tree Cleansing Wipes Kara Neem og Tea Tree Cleansing og Forfriskende Wipes Lakme Blush & Glow Strawberry Cream Face Wash Burberry Fresh Glow Luminous Fluid Base Lakme Clean Up Face Vask Fresh Fairness med Vitabeads

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: