Hilsener alle,

Jeg opplever tørre lepper om vinteren, og dette er ganske vanlig hos oss alle. For å holde leppene fuktig og hydrert, holder jeg alltid en leppebalm hendig. Imidlertid skjemmer jeg bort leppene mine med en leppemask to ganger eller tre ganger i uken. Lip masker er super enkle å lage og effektive samtidig. I dette innlegget deler jeg oppskriften på en rose og kanel leppemaske. Kanel gjør leppene myke og klumpete ganske effektivt og rose gir en rosa fargetone til dem. La oss komme inn på detaljene for å vite mer om denne leppemasken.

Ingredienser og deres fordeler:

Jeg har brukt tre lett tilgjengelige ingredienser for å gjøre denne leppemasken. Følgende er ingrediensene og deres fordeler:

Rose blader Rose petals gir en fin rosa fargetone til leppene. De gjør leppene mykere og jevnere. Dessuten gir rosen leppene med en fin kjølefølelse og beroliger dem. For å behandle pigmenterte lepper, kan du bruke en hjemmelaget pasta av rosenblad regelmessig.

Kanelpulver Vel, vi vet alle at kanel fungerer fantastisk når det kommer til lip plumping. Næringsstoffene som finnes i kanel bidrar til å helbrede tørre lepper mens de blir myke og klumpete. En ting å huske: Ikke bruk kanelpulver direkte på tørre lepper. Det kan være slitende og skade leppene dine.

Melkepulver Ingenting kan nærme og fukte huden og leppene som melk. Melkpulver har en høy konsentrasjon av melkesyre som exfolierer leppene, noe som gjør dem mykere. Næringsstoffene som er tilstede i melkepulver, hydrerer leppene dine effektivt og holder dem fuktige. Dessuten behandler melkpulver også pigmenterte lepper.

Honning (valgfritt) Jeg brukte ikke honning i denne leppemasken, siden jeg ikke har ekstremt tørre lepper. Men hvis du har ekstremt tørre og hakkede lepper, vil honning intensivt fukte dem. Honning behandler også leppepigmentering mens den blir mykere og mykere.

Hvordan lage:

Trinn 1: Ta en håndfull rosenblader og vask dem grundig for å fjerne urenheter. Etter rensing, suge dem i vann i 15-20 minutter.

Steg 2: Senere, ved hjelp av en mørtel, slip rosenbladene for å lage en pasta.

Trinn 3: Legg til en teskje full med melkpulver til det.

Trinn 4: Legg til et dash kanelpulver og bland det godt.

Hvordan søke:

Trinn 1: Rens leppene dine riktig for å fjerne eventuelle lag av leppeprodukter. Steg 2: Påfør rose og kanel leppemask jevnt på leppene dine og la den stå på i 15-20 minutter. Trinn 3: Senere masser leppene dine i 1-2 minutter og skyll masken med vanlig vann. Trinn 4: Følg opp med en leppebalsam for ekstra fuktighet og for å unngå fuktighetstap.

Fordeler:

Du vil oppleve mykere og plumper lepper innenfor en enkelt bruk av denne leppemasken. Ingrediensene som finnes i leppemasken er ganske effektive for å gi tilstrekkelig næring og fuktighet til leppene. Videre øker kanel blodsirkulasjonen, gjør leppen plumper, mykere og fyldigere.

Du kan definitivt prøve denne leppemasken før du bruker en leppestift med tørkeformel. Det vil være nyttig å holde leppene hydrert og fuktet i lang tid. Med regelmessig bruk av denne rose- og kanelleppemasken, vil leppene dine utvikle en rosa fargetone. Det vil effektivt behandle lip pigmentering også.

Forsiktighet:

Kanelpulver kan gjøre leppene dine tingle litt. Men hvis du opplever en brennende følelse, avbryter bruken; leppene dine kan være for følsomme for kanel. Alternativt kan du redusere mengden kanelpulver. Ikke bruk denne leppemasken mer enn to ganger i uken, da kanelpulver kan være slitende for leppene og skade dem.

5 hjemmelagde kanel ansiktspakker DIY - Yoghurt og kanel hårkrem for sterkt og skinnende hår DIY Acne Clearing Face Pack med kanel og kløver Gresskar kanel ansiktsmaske for glødende hud: DIY DIY Kiwi og Kanel Pore Cleansing Face Pack Sephora Lip Mask Rose, Shea Bite Beauty Champagne Agave Lip Mask Face Shop Shea Butter Lip Mask Kjære Packer Plum Seed Sleeping Lip Mask Alt om Lip Collagen Masker

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: