Hei IMBBians,

Jeg har nylig hentet ansiktsmaske og skrubbe fra det nylig utgitte Activated Charcoal-sortimentet av Dr. Organic. Les videre for å vite mer om Dr Organisk Activated Charcoal Deep Cleansing Face Scrub.

Pris og antall: $ 11,65 for 125 ml. Produktbeskrivelse: Exfoliating og dyp pore rensing. Anti-forurensning avgiftende ansiktsskrubbe. Rik på organiske, bioaktive ekstrakter. Dr Organic Charcoal Face Scrub og Activated Charcoal er en unik naturlig ingrediens som fungerer ved å eliminere tilstedeværelse av smuss, olje og urenheter fra huden. Dr Organic Charcoal Face Scrub er spesialutviklet for å rense og exfoliere huden i møte med urbane forurensninger. Fungerer som en barriere mot olje, urenheter og giftstoffer, hjelper Activated Charco å rense og rense huden som et resultat. Dr Organic Charcoal Face Scrub er en virkelig dyp rensende exfoliant som drar nytte av tilsetning av etterfyllende bioaktive ekstrakter som Patchouli Oil og Citron Fruit. Huden vil bli igjen følelse frisk og forfrisket med en klar hudfarge.

ingredienser:

Min erfaring med Dr Organisk Activated Charcoal Deep Cleansing Face Scrub:

Produktet kommer i en stubby rør med en flip cap. Røret har enkle høydepunkter av sort som angir det aktive kullet. Røret kommer uforseglet. Jeg er ikke sikker på hvorfor enkelte produkter, selv om de kommer fra samme rekkevidde, kommer i en forseglet boks, og noen kommer ikke på den måten! Jeg skulle ønske de hadde minst brukt et seglstempel. Det er mye informasjon om produktet på baksiden og også på nettsiden. Det er ingen lekkasje og produktet er reisevennlig. Det er en kroppsvask, ansiktsvask sjampo og balsam fra dette området. Jeg plukket opp bare ansiktsskrubb og maske.

Skruens konsistens er overraskende. Den har en middels tykk konsistens og er kremaktig vassen! Den er gråaktig grønn i fargen med svært små, svarte granulater. Lukten er hyggelig og frisk. Det er lett å spre og påføre huden.

Aktivert trekull er kjent for å fjerne urenheter, og denne skrubbe fra Dr. Organic hevder det samme. Bruken av skrubbe er ganske grunnleggende. Du trenger bare å massere den på rent ansikt og deretter fjerne det med vann eller en fuktig klut.

Granulene i skrubbe er veldig små og føler seg ikke harde i det hele tatt. Dette gjør skrubben egnet for alle hudtyper. Jeg føler meg ikke rødhet eller irritasjon. På grunn av de små granulatene tviler jeg på om det fungerer og gjør jobben sin. Du føler deg liten friksjon med disse granulatene når du bruker den nær nesen eller haken. Jeg må virkelig jobbe for å fjerne whiteheads fra hjørnene av nesen min.

Jeg føler at skrubben mislykkes ved å fjerne blackhead og whiteheads. Produktet forsyner forsiktig huden og fjerner all død og tørr hud effektivt fra huden min. Produktet renser porene fra innsiden, fjerner all olje og smuss som er tilstede i huden. Eksfoliering legger litt lys i ansiktet og lyser opp det. Skrubbingen reduserer også ansiktsporer litt.

Med regelmessig bruk hevder skrubbe til tonehud og skaper en klar hudfarge. Denne skrubben gjenoppretter huden. På grunn av dets naturlige aktive ingredienser kan det forårsake en liten prikkende effekt på huden. Skrubbe for meg er veldig forsiktig og kan brukes annenhver dag. Sammenlignet med de tykke skrubber jeg bruker, er dette veldig annerledes. Produktet er fri for paraben, sulfater, fargestoffer og SLS som er flott og er grusom! Det er en god maske, ikke best, men det gjør jobben sin bra.

Pros av Dr Organisk Activated Charcoal Deep Cleansing Face Scrub:

 • Reise vennlig.
 • Lukter hyggelig og forfriskende.
 • Fjerner olje og smuss fra ansiktet.
 • Kontrollerer olje i noen timer.
 • Fjerner huden forsiktig.
 • Meget mild og kan også brukes av følsom hud.
 • Renser porene fra innsiden.
 • Gir litt glød og stråling til huden.
 • Fri fra SLS, paraben, sulfater, fargestoffer.
 • Grusomhet fri.

Ulemper med Dr Organisk Activated Charcoal Deep Cleansing Face Scrub:

 • Granulatene virker ikke bra på hudormer og whiteheads.
 • Granulene er veldig små for en skrubbe og dette går av som en daglig rengjøringsmiddel.
 • Dyrt for et ansiktskrubb.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg anbefale Dr. Organic Activated Charcoal Deep Cleansing Face Scrub? Ja. Ville jeg tilbakekjøp Dr. Organic Activated Charcoal Deep Cleansing Face Scrub? Nei, jeg foretrekker å skrubbe granulatene for å være litt større.

Dr Organisk Hudklar Deep Pore Charcoal Mask Dr organisk aktivert trekull ansiktsmaske Dr Organic Rose Otto Face Scrub Beauty Formula Clay Mask med Activated Charcoal Aroma Magic Activated Bamboo Charcoal Shampoo Aroma Magic Activated Bamboo Charcoal 6 i 1 pakke Slik fjerner du aktivt kull fra huden Kama Himalayan Almond Deep Cleansing Scrub Kroppshandelen Blue Corn 3 i 1 Deep Cleansing Scrub Mask Korres Pomegranate Deep Cleansing Scrub Ja til tomater Deep Pore Exfoliating Cleanser Scrub

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: