Produkt kjøpt av IMBB

I lengst tid har jeg ønsket å splurge på hårpleieprodukter. Wella produserer profesjonelle hår vedlikeholdsprodukter og hvert område av dette merket er rettet mot en bestemt hår bekymring. Jeg har "Oil Reflections Conditioner" for å skjemme bort min tresses. Les videre for mer informasjon om dette fantastiske produktet.

Pris: INR 975 for 200 ml. Produktbeskrivelse: Wella Oil Reflections Luminous Instant Conditioner er en utjevningsbalsam for lysende hår. Laget med Camellia frøolje og hvit teekstrakt, er dette balsam for alle hårtyper.

ingredienser: Vann / Eau, Stearyl Alkohol, Behentrimoniumklorid, Cetylalkohol, Fragrance / Parfum, Bis-Aminopropyl Dimetikon, Fenoksyetanol, Benzylalkohol, Metylparaben, Tocopherylacetat, Propylparaben, Dinatrium EDTA, Propylenglykol, Camellia Sinensis Blad Utdrag, Macadamia Ternifolia Frøolje, Camellia Oleifera frøolje.

Min erfaring med Wella Oil Reflections Lysende Instant Conditioner:

Den kommer i et luksuriøst utseende rør. 200 ml røret er laget av plast av god kvalitet og gulldetaljer gir en stilig touch. Den har en flip åpen hette som lukker stramt. Produktdetaljer er skrevet på røret på flere språk.

Tekstur er tykk og kremaktig. Den har en veldig sterk duft, blanding av floral og fruktig, men ganske sterk og heftig. Hvis du har sensitiv nese, kan du føle deg kvalm. Duften linger i håret ditt for en hel dag etter shampooing. Jeg la det på i et par minutter før du vasker det av. Det føles ganske glatt og tar litt innsats for å vaske av helt. Selv når jeg vasker, kan jeg føle hvor myk og myk føles. Jeg kan løpe fingrene gjennom det våte håret mitt. Hårbruddsproblemet har redusert og håret mitt ser så hydrert ut.

Selv om denne balsammen ikke tamper frizz helt, legger den virkelig en skinnende glans til tørr manen. Mine krøller ser hydrert ut og føles så myke. Effektene forblir i 3 dager og håret mitt ser ut og føles fantastisk. Jeg liker at jeg ikke trenger et serum for å fjerne håret mitt. Også håret mitt er ikke veid ned ved bruk, men jeg vil anbefale å bruke dette i liten mengde som det kan potensielt gjøre det fet eller limt.

Jeg elsker absolutt dette produktet som det gjør håret mitt lyst, håndterbart og veldig hydrert; Flott for å slette tegn på skade. Det beste er at dette passer alle hårtyper og gjør hvert hår lykkelig og sunt.

Fordeler med Wella Olje Refleksjoner Lysende Instant Conditioner:

 • Luksuriøs emballasje.
 • Kremaktig tekstur.
 • Hyggelig duft.
 • Håret ser lysende og skinnende ut.
 • Ingen serum trengte å fjerne håret.
 • Langvarige effekter.
 • Ville passe alle hårtyper.
 • Hydrerer hår, gjør manen myk.

Ulemper med Wella Olje Refleksjoner Lysende Instant Conditioner:

 • Ikke tamme frizz veldig bra.
 • Dyrt.
 • Duft kan være for sterk.

Ville jeg tilbakekjøpe Wella Olje Refleksjoner Lysende Instant Conditioner? Min raving gjennomgang sier alt! Ja! IMBB Rating: 4.75/5

Wella Pro Series Shine Shampoo og Conditioner Wella Professionals Brilliance Conditioner for farget hår Wella SP Volumize Leave-In Conditioner Wella SP Clear Scalp Shampoo L'Oreal 6 Olje Nourish Conditioner Organix Kukui Oil Conditioner Matrix Biolage Olje Therapie Ultra Nourishing Oil Conditioner Schwarzkopf Gliss Hair Repair Oil Næringsmiddel Balsam Dove Nourishing Oil Care Conditioner Alterna Caviar Repair RX Instant Recovery Conditioner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: