Hudton: Medium Solbrun Hei damer!

Toady, jeg skal gjennomgå på Sugar It's A-Pout Time! Levende leppestift i skyggen "11 Six Feet Umber". Nå, les videre for å få vite mer om denne vakre skyggen.

Produktbeskrivelse: Hvis du har knust over klassiske matte lepper - den heteste leppetrenden på rullebanen - du vil helt elsker SUGAR Det er A-Pout Time! Levende leppestift. Kremet og fuktighetsgivende, dette leppestiftet kombinerer utseendet på en klassisk matt leppe med fordel for utrolig komfort. Beriket med mikroniserte pigmenter og silikamikroperler, glir denne matte leppestiften lett og legger seg til en nydelig matt finish.

Fordeler: Sukker Det er A-Pout Time Vivid Lipstick har en kremaktig konsistens som fuktighet og sprer seg jevnt på leppene. De fantastiske nyanser er svært pigmenterte og lette, og gir maksimal dekning i noen få svinger. FDA godkjent, disse lippene er fri for mineralolje og parabener.

Ingredienser Liste:

Pris: INR 599 for 3,5 gm

Min erfaring med sukker kosmetikk Det er A-Pout Time! Levende leppestift - 11 seks føtter Umber:

emballasje: Leppestift kommer i et vakkert svart firkantet rør med navnet trykt over det. De gir også en ganske grafisk ytre boks som inneholder litt informasjon også. Jeg elsker dette matte svartrøret. Men alle leppestifter ser ut som de er, slik at de er vanskelige å identifisere enkelt. Ellers er kvaliteten på emballasjen så fin og reisevennlig også. Dessuten er det ganske rimelig leppestift med god kvalitet.

Skygge: Dette er vakker, kul, tonet sjokoladebrun nyanse som passer for alle hudtoner. Men best egnet på medium til mørk hudtone, og det ser ganske naturlig ut på mitt mellomstore hud. Det er faktisk en moden brun nyanse; kanskje tenåringer ville ikke foretrekke slike nyanser mye. Men jeg elsker alltid browns. Slike daglige slitasje skygge ser veldig stubbe ut med lys til dristig sminke. Nå er skyggen mye pigmentert, noe som krever bare to swipes for å få den perfekte fargebeløpet. Det opptar mine lepper så godt og kan skjule pigmenterte lepper perfekt.

Tekstur og kvalitet: Lippestift har fin, jevn tekstur som glir jevnt på leppene. Det føles veldig lett og behagelig også. Jeg liker virkelig denne formelen. Det føles ikke ujevn og fremhever aldri tørre flekker også. For det meste elsker jeg tekstur som er en perfekt, ikke-tørrende matte. Den matte finishen ser vakker ut. Det gir også anstendig fuktighet til leppene, noe som holder det mykt for lenge. Den har en mild lukt som deres tidligere utvalg, noe som ikke bry meg. Det overfører litt, men fargen forblir fortsatt på lepper og ser ikke ut til å falme. Ellers blir det ikke flekker eller aldri sett seg i de fine linjene eller krøllene i det hele tatt.

Oppholdsstyrke: Som en god matt leppestift holder den seg rundt 6-7 timer pent og kan overleve normal lunsj anstendig. Men etter å ha et tungt måltid, ser det ut bleknet og trenger en touchup. Reapplication er også ganske enkelt, så jeg har aldri lyst til å bruke det på nytt. Det ser aldri flettende ut med lag. Derfor er det lett å fjerne uten flekk bak den.

Alt i alt: Jeg er helt besatt av dette matte spekteret, og det er en vakker brun leppestift som også har fin langvarig matt formel.

Pros av Sugar Cosmetics Det er A-Pout Time! Levende leppestift - 11 seks føtter Umber:

Hyggelig emballasje og reisevennlig. Rimelig. Vakkert kul tonet sjokoladebrun nyanse for alle. Fin naturlig nyanse for middels til mørk hudtone. Velpigmentert. Glatt formel glir jevnt. Føler seg komfortabel og lett på leppene. Setter seg ned i en feilfri matt tekstur. Holder leppene myke. Ikke flekker eller overfører mye. Varer rundt 6-7 timer pent. Ikke bosette seg i fine linjer eller krone.

Cons of Sugar Cosmetics Det er A-Pout Time! Levende leppestift - 11 seks føtter Umber:

Ikke 100% overføringsbestemt. Trenger påføring etter tung måltid.

IMBB Rating: 4.7/5 Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal Sukker Kosmetikk Det er A-Pout Time! Levende leppestift - 11 seks føtter Umber? Jeg vil gjerne prøve flere nyanser fra dette området, og definitivt kan du kjøpe den.

Sugar Cosmetics Det er A-Pout Time Lipsticks Review, Swatch, FOTD Sugar Cosmetics That '70s Red Det er A-Pout Time! Levende leppestift Sukker Kosmetikk Det er A-Pout Time Lipsticks Sugar Cosmetics Peachy Little Liars Det er en Pout Time! Levende leppestift Sukker Kosmetikk Det er A-Pout Time! Levende leppestift 07 Twilight Rose Sukker Kosmetikk Det er A-Pout Time! Levende leppestift 09 Bedre ring laks 5 New Sugar Det er en Pout Time Levende Lipstick Photos, stikkord Sukker Kosmetikk Matte Som Helvete Leppestift Crayon Sugar Cosmetics 01 Tilbake til Black Stroke of Genius Heavy-Duty Kohl KIKO Color Sphere Eyeshadow # 33 Brent Umber

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 21 2019