Hei mine engler, Dagens artikkel kommer til å være om sminkesvamp. Fra høyverdige dyre Beauty Blender til ikke-merkede lokale butiksvamper, har disse små sminkeapplikasjonene helt forandret baseprogrammet. Jeg kjenner ikke en eneste skjønnhetsblogger som ikke er overrasket over utførelsen av sminkesvamp. Selv om disse svampene gjør foundation & concealer-applikasjonen en kake tur, men likevel må vi huske på noen få ting for å minimere omfanget av eventuelle feil i basen din. Vennligst fortsett å lese for å finne ut dem.

1. Enten for tørr, ikke for våt: Du skal dempe sminkesvampen under rennende vann, slik at det sveller opp, blir fuktig og gjør deg klar til å bruke base. Den beste måten å opprettholde ønsket fuktighet i svampen er å plassere den på et håndkle og klemme det. Ved å bruke bare hender kan du få vann ut, men ikke nok, så du vil ende opp med en våt gjennomsiktig base. Men hvis du går over bord med håndkle klemme, vil svampen miste all fuktighet og ansiktet ditt vil se veldig opp i stedet for feilfritt.

2. Kjenn forskjellen mellom Dab-Dab-bevegelse og sveip / dra bevegelse: For å få en ren base, bør du sveipe produktet eller dra produktet med svampen. På denne måten vil du flytte lite grunnlag over hele ansiktet ditt. Hvis du vil ha full dekning, gå til dab-dab-bevegelse. Påfør grunnlaget med en flat børste over hele ansiktet ditt og start dabbing. Svamp vil suge opp overflødig base, men vil forlate deg med full dekning base, gjemmer alle dine blemishes.

3. Forstå hvilken side å bruke til hvilket formål:

Den spisse siden av sminke svampen er vant til å nå kroker og ansikter i ansiktet ditt. Det er egnet for å bruke concealer under øynene og rundt nesen din; mens den andre siden brukes til å bruke fundament over hele ansiktet ditt. Du kan også bruke den flate siden til å bruke rødme som ser veldig ren og naturlig ut.

4. Dampen med innstillingsspray for en feilfri base: Når du er ferdig med din sminke, må du bare dempe sminke svampen med en innstillingsspray; Nå bruker du dab-dab-bevegelsen, trykk basen forsiktig mot huden din med svampen. Det vil gjøre sminkepenningen din lenger og gi også en naturlig overflate.

5. Bruk til baking av høydepunktene dine:

Baking betyr å bruke gjennomskinnelig pulver på ansiktet, i utgangspunktet på de fremhevede skjulte delene, det vil si under øynene og under din kontur. La dette pulveret sitte i 5-10 minutter og deretter støv av. Ved å bruke svampen til å bruke dette bakepulveret, vil du få bedre effekt av baking, fordi med svamp kan du bokstavelig talt presse pulveret på ansiktet ditt. Svampen er myk og fungerer som drøm for baking.

6. Ikke kast bort produktet ditt: Det er vanskelig å gå galt med en sminkesvamp. De skal gjøre ditt fundament og concealer ser naturlig ut med en svært liten innsats i forhold til pensler. Hvis du er inspirert av YouTube-opplæringsprogrammer, og du ser skjønnhetsbloggere tømme halvparten av deres grunnlag og concealer på en gang og deretter bløtner opp med skjønnhetsblandere, gjør du ikke. De kaster bort sitt produkt. Husk, mindre er mer. Bygg langsomt dekning av ditt fundament og concealer. Å bruke for mye produkt er bortkastet, og da må du vite at noe ser bra ut bare på kameraet. Personlig kan det være et kaket ansikt.

Ulike typer Makeup Svampe, deres bruksområder og fordeler Beauty Blender Svamp Colorbar Blend Away Foundation Svamphjul Colorbar Fair & Square Foundation Svamper Forever 21 Contoured Makeup Svamper Barbara Hofmann Makeup Svamp Real Techniques Miracle Complexion Svamp The Creme Shop Assorted Kosmetisk Svamp Set

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: