Hudtype: Middels rettferdig, varm undertoner

Hei alle sammen,

I dette innlegget skal jeg vurdere Watsons Yoghurt Smoothing Treatment Wax. Les videre for mer informasjon om dette produktet.

Produktbeskrivelse:

Pris og antall: 249 PHP eller 370 INR ca. 500 ml.

Min erfaring med Watsons Yoghurt Smoothing Treatment Wax:

Tidligere hadde jeg vurdert Watsons Yoghurt Smoothing Treatment Shampoo. Nå er jeg her for å dele mine vurderinger på Watsons Yoghurt Smoothing Treatment Wax. La oss begynne gjennomgangen med emballasjen til produktet. Hårvoks kommer i en stor rosa-farget plastkanne med en stor rosa farget flip top cap. Hetten lukkes pent, men den åpner noen ganger under reiser. Dette forårsaker lekkasje av produktet og gjør alt så rotete. Også er krukken for stor til å bære rundt. Det er bare ett størrelsesalternativ tilgjengelig, noe som er ganske tungt å bære under reisen. Kassen har en etikett som er pakket rundt den, som har all nødvendig informasjon om produktet. Samlet sett er emballasjen bra, men ikke veldig reisevennlig.

Dette er egentlig en hårmaske. Det fungerer som en vanlig hårmask og nærer håret mitt fra rot til spiss. Det kan brukes en eller to ganger i uken for å oppnå spenlignende behandling. Det anbefales at du ikke bruker det mer enn to ganger i uka. Voksen ser pearly hvit i farge. Konsistensen av behandlingsvoks er ganske tykk og kremaktig. Formelen er litt glatt, slik at voksen noen ganger glir fra hånden min, mens den legges på håret når hendene mine er våte, men den samme slimete formuleringen bidrar til å spre det uten problemer på håret. Den dekker hver eneste hårstreng. Duften av hårvoks er fruktig søt og ganske forfriskende, men det kan forstyrre folk som ikke liker søte dufter. Likevel er det ikke for overveldende og blekner bort gradvis etter at jeg har tørket håret mitt.

Jeg bruker denne hårbehandling voksen etter shampooing. Jeg masserer det grundig på hodebunnen og la den stå i rundt 10 minutter som foreslått. Å forlate det i omtrent 2-3 minutter som en balsam vil ikke fungere (så vær sikker på at du forlater det i betydelig tid for å la det fungere ordentlig). Jeg skyll den av med mye vann. Det vasker lett bort uten å etterlate rester. Det gjør håret mykt og mykt. Det bidrar til å temme frizzen i stor grad og holder håret myllende gratis.

Dette produktet forhindrer hårbrudd og indirekte bidrar til å kontrollere hårfall. Jeg brukte denne hårbehandlingsvoksen med Yoghurt Smoothing Shampoo. Selv om sjampoen ikke viser noen gode resultater alene, men bruk av det sammen med dette håret har gjort håret mitt bedre og sunt. Det bidrar til å tilstanden og nærer håret mitt dypt. Det veier ikke håret mitt, selv om jeg bruker litt mer mengde. Denne hårvoks gir ikke noe rester bak, men du trenger mye vann for å skylle det av. Samlet sett er jeg fornøyd med denne hårbehandlingsvoks og dens effekter på håret mitt.

Fordeler med Watsons Yoghurt Utjevning Behandlingsvoks:

 • God emballasje.
 • Lett å bruke.
 • Forfriskende lukt.
 • Tykk konsistens.
 • Sprer seg lett.
 • Lett å vaske av.
 • Gjør håret mykt, glatt.
 • Holder håret trollfritt.
 • Hjelper å temme frizz.
 • Reduserer hårbrudd.
 • Betingelser hår.
 • Håret ser livlig ut.
 • Veier ikke håret ned.

Ulemper med Watsons Yoghurt Smoothing Treatment Wax:

 • Ikke en reisevennlig emballasje.

IMBB Rating: 4.8/5 Ville jeg tilbakekjøp Watsons Yoghurt Utjevning Behandlingsvoks? Ja.

Watsons Yoghurt Smoothing Treatment Shampoo Watsons Revitalizing Milk Protein Treatment Shampoo Naturals By Watsons Oliven Shampoo Watsons Anti-Frizz Treatment Shampoo Watsons Avocado Conditioning Treatment Shampoo Watsons Volumizing Treatment Shampoo - Øl Schwarzkopf Supersoft Yoghurt & Kokosjampo & Conditioner Organix Berikende Agurk Yoghurt Conditioner Moroccanoil Smoothing Shampoo Matrix Biolage Deep Smoothing Shampoo Yves Rocher Lissage Smoothing Shampoo Palmer Olive Oil Formula Smoothing Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: