Livet er for kort til å ha kjedelige negler! Hvis du liker å eksperimentere med neglelakk eller som profesjonelle manikyr i hjemmet ditt, har disse spikerforsyningene sikkert å forandre livet ditt. Les videre, jenter.

1. Hvit Spikerblyant

Overrasket? Ikke vær, siden det er et av de mest innovative og essensielle produktene for å gi neglene dine en umiddelbar lysstyrke. Når du ikke har tid til å male neglene dine eller vil ha dem til å se subtile, ta tak i denne blyanten. Bruk den til å farge undersiden av neglene dine for å øyeblikkelig lyse tips og skape en naturlig utseende fransk manikyr.

2. God kvalitet High-Shine Top Coat

Er du en fan av den glansfulle glansen og holdbarheten til en gel manikyr, men redd for å ta stupet frykter tollen det tar på neglene dine? En god topplakk er din frelser. Bruk den etter at du har lagt på polishen din for en gellignende finish-langvarig glans og farge uten bivirkninger av vanlig gelpolering. Velg den som tørker super fort (ingen lampe trengs). Anbefaling: Revlon ColorStay Gel Envy Diamond Top Coat.

3. Flytende tape

Ja, noe som dette eksisterer. Mess ikke mer! 'Liquid Tape' for negler er et nytt produkt som holder polsk på sitt sted, så din hjemme-manikyr vil se ut som det var gjort av en proff. Før du begynner, bruk kun tryllestaven til å bruke formelen til huden rundt neglenglasset. Når det er tørt, bruk polishen. Skal av formelen etter at poleringen har tørket for å avsløre perfekt polerte tips.

4. Nail Polish Holder

Det kan hende du må røre neglelakk på de mest ubeleilige tider, som i en bil eller før et møte. Denne lille gadgeten lar deg røre opp, selv når du ikke har en hard overflate for å hvile den polske flasken på. Silikonringen glir på fingrene (den har størrelser fra 3 til 17) mens "bollen" på toppen holder polsken og fanger opp noen utslipp. Kult faktisk!

5. Finger neglelakk Fjerner

Hvis svamp neglelakkfjerner ikke var nok, løser Formula X Delete All - 5 Finger Nail Polish Remover problemet med å fjerne neglelakk fra hver enkelt finger. Svampen er fuktet med polsk remover og har fem fingerlommer slik at du kan dyppe hele hånden din på en gang, fjerne polsk i sekunder.

6. Smart Nail File

Møt det nye favorittverktøyet til skjønnhetsbuffere, Amope Pedi Perfect Nail File. Denne lille batteridrevne gadgeten kommer med tre innlegg som lar deg fil, buff og skinne negler. Det virker også underverk ved fjerning av en gel manikyr. Bruk den elektriske sømfilen til å rive seg bort, så sug neglene i en polsk remover i 10 minutter før du skrubber forsiktig bort med en oransje pinne. En god løsning på våre spikerproblemer!

L'Oreal 6 Olje Nourish Conditioner 7 Må Ha Sigma Makeupbørster 10 må-ha skjønnhet og moteelementer for å kvitte seg med kjedelige arbeidsdager Lakme Absolute Gel Addict Gel Eyeliner må-ha Skjønnhetsbehandlinger som du ikke bør prøve hjemme MAC Greasepaint Stick Dirty 10 fantastiske frisyrer for lat jenter 6 Street Wear Color Rich Nail Polish Slik får du perfekte negler 7 må-prøve ideer som gir deg en drastisk hår makeover Bildekilde: 3, 4

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: