Hei damer, I dagens innlegg bringer jeg deg til en av de kuleste og for tiden svært populære måtene å holde seg i form. Zumba klasser er fulle av at folk har det gøy. Det er ganske enkelt å bli fanget opp i energi og spenning mens du trener kroppen din samtidig. Les videre for å finne ut mer om Zumba - en fantastisk form for trening, hvis du ikke allerede har det.

Hva er Zumba? Zumba er en trening forkledd som et danseparti. I begynnelsen trakk Zumba-klassene seg på musikken til klassiske latinske danser, som Samba, Merengue og Salsa. Som det utviklet seg gjennom årene, har Zumba lagt til alle typer musikk, fra hip-hop til land.

Hvordan er det en så god øvelse? Som andre aerobiske øvelser bruker Zumba repeterende og rytmisk bevegelse av kroppens store muskler. Dermed vil dette øke hjertefrekvensen og øke strømmen av blod og oksygen til kroppen. Det begynner med litt varme opp og følger opp med mye dans, musikk, latter og svette.

Pros av Zumba:

• Ingen kompleks koreografi - Zumbas grunnleggende essens ligger i sin enkelhet, da det ikke er komplisert koreografi involvert. • En god stemningsheis. • Intervalltrening - Alternativ rytmer som salsa, hip-hop, cha-cha, og til og med bukdans i fem minutters segmenter, maksimerer kroppstoning og skulpturering. • Forbrenning av kalorier - I tillegg til å trives i hjertet og lungene, kan Zumba hjelpe deg med å brenne av ca 400 til 600 kalorier i en time. • Kjerne muskler - Zumba konsentrerer seg om kjerne musklene som er muskler i rumpa, ben, rygg og mage. Dette er de viktigste musklene for ryggradsstabilitet og generell kondisjon. • Festatmosfære - Zumba er en aerob treningsøkt som er morsomt og sosialt. Vil du noensinne si nei for å få plass i en feststemning?

Ulemper med Zumba:

• Konstant bevegelse - Fordi Zumba trenger deg til å være i konstant bevegelse, kan det hende du finner det litt vanskelig hvis du er veldig ny til å trene. • Vanskelighetsopphold - Det er hvis du er overvektig eller har medisinske forhold som kan bremse deg. • Festatmosfære - Mens dette er et brownie-punkt for mange, kan noen kanskje ikke like ideen om et danseparti.

Tips for å maksimere fordelene ved en Zumba-klasse:

1. I henhold til dine behov: Hvis du er ny på eller komme tilbake til øvelser, be om en Zumba-klasse for nybegynnere. Det er også Gold Zumba-klasser for eldre med mindre anstrengende tempo og til og med Aqua Zumba-klasser for en lav-effektversjon . 2. Varm opp: Ta alltid hensyn til en god oppvarming og nedkjølingsperiode for Zumba-klassene dine. 3. Vær komfortabel: Pass på å kle deg komfortabelt og ha et behagelig par sko. Ankler og føtter kan bli anstrengt på grunn av dansebevægelsene. 4. Drikk vann: Det er viktig å være hydrert i en Zumba-klasse. Så ikke glem å ta mirakeldrinken med deg. Jeg vil gjerne vite om din erfaring med Zumba hvis du allerede er i det og om dine tanker og planer om å bli med denne flotte treningen, hvis du ikke allerede har det. Ha det fint!

10 gyldne regler for vekttap 7 beste vekttap bøker Enkle vekttap hjemmeøvelser 10 mest ettertraktede fitness spørsmål og svar Hvordan å gjøre vekttap øvelser på jobb Mine 6 trenings tips og min treningsrutine 8 Mind-Blowing Fordeler med trening annet enn vekttap 8 Mind-Blowing Fordeler med trening annet enn vekttap

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: