Av Somya S

Hei,

Dette er min første anmeldelse på IMBB og mitt første kjøp fra Faces. Jeg trengte noen naken leppestift nyanser for min tur til Port Blair som ikke var rosa basert. Jeg tenkte på å spare noen få dollar ved å bestille den på nettet, men mottok ikke skjerperen med den. Så mye for å spare! Faces lanserte 11 nye nyanser i Ultime Pro Matte-samlingen, og jeg kjøpte skyggen Cashmere.

Pris: INR 799 (Men jeg fikk det for INR 599 etter rabatt)

Min erfaring med ansikter Ultime Pro Matte Lip Crayon - Cashmere:

Når jeg først åpnet pakken, syntes fargestiften å være ganske tynn, i motsetning til Ultime Pro Creme-serien som var ganske tykk. Det så mer ut som en leppepenn enn en leppefargeblyant. Jeg tror det er fordi disse må skarpes og kremen er i uttrekkbar form.

emballasje: Disse kommer i en enkel fargestiftform; ingenting imponerende der. Den beste delen er at disse er fargekodede. Det gjør det enklere hvis du eier mange nyanser av dette området. De trenger bare å bli skarpt med Faces-skjerpen, for når jeg brukte Lakme-skjerpen, ødela den spissen. Jeg liker vanligvis ikke fargestifter som må skarpgjøres, det fører ikke bare til sløsing, men også fordi de må lukkes veldig nøye for ikke å skade spissen. For en klumpete person som meg, ville jeg sikkert ødelegge den.

Tekstur: Tekstur av dette er fantastisk; super matte, men ikke så tørking. Det glir bare over leppene dine uten å trekke eller rive. På grunn av sin kremrike natur, må den skarpgjøres ganske ofte, som jeg måtte skjerpe den etter 3-4 bruksområder. Det føles lett på leppene. Det er imidlertid ikke overføringsbestemt. Også, man trenger å exfoliate lepper grundig før du bruker dette som det fremhever lekkede lepper.

Skygge: Skyggen Cashmere er en oransje / gjørmete brun naken skygge. Det ser mye bedre ut og bæres i naturlig sollys. Det vasker ut min middels hudtone, men etter foundation eller en BB-krem, det ser ut som en nydelig lysebrun nyanse. En slags risikabel nyanse hvis du spør meg, da det ser ganske mørkt ut i kulen. Men en liten blanding med forskjellige leppestifter, og du kan trekke den av som en diva. Jeg har vist fargeprøver både i kunstlys og sollys.

Longevity: Dette er den beste delen. Det forblir på i over syv timer. Også, jeg gikk i vannet med denne og var der i 2 timer. Da jeg kom ut var det fremdeles. Ingen av mine tidligere lette leppestifter stod på i vann. Dette kan også overleve måltider. Selv etter å ha spist, er en fin flekk til stede. Dette er ikke som andre mattes som begynner å falme fra midten av leppene.

Jeg har vist leppestifter under både naturlig og kunstig lys for å gi deg en klar ide om hvordan skyggen ser ut.

Pros av Faces Ultime Pro Matte Lip Crayon - Cashmere:

• Longevity; forblir som alltid • Fargekodet emballasje • Kremet tekstur • Er det ikke tørking i forhold til andre matte leppestifter • Variety; mange farger å velge mellom • Kommer med sin egen spisser, selv om jeg ikke fikk en (Hvorfor gud? Hvorfor? Hvorfor meg?)

Ulemper med ansikter Ultime Pro Matte Lip Crayon - Cashmere:

• Høydepunkter tynne lepper hvis ikke eksfoliert før påføring • Skyggen kashmir kan ikke passe medium til mørke hudfarger • Trenger å lukkes forsiktig da spissen kan bli skadet • Litt dyrt, selv om oppholdskraften gjør det helt verdt pengene

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg tilbakekjøre Faces Ultime Pro Matte Lip Crayon - Cashmere? Ikke denne skyggen, men kan prøve noen mørkere nyanser. Vil jeg anbefale Faces Ultime Pro Matte Lip Crayon - Cashmere? Definitivt, for rettferdig skinned folk som trenger en god langvarig naken leppe skygge, er dette for deg.

Ansikter Ultime Pro Matte Lip Crayon i 12 Midnight Rose Ansikter Ultime Pro Pink Pout Matte Lip Crayon Ansikter Ultime Pro Pop Out Matte Lip Crayon Ansikter Ultime Pro Matte Lip Crayon - Peach Me 08 Faces Ultime Pro Matte Lip Crayon i Real Rust 07 Ansikter ikke så Vin Ultime Pro Matte Lip Crayon Faces Ultime Pro Red Fantasy Matte Lip Crayon L'Oreal Paris Rouge Magique Leppestift Cashmere Delikat Wet N Wild Cashmere Silke Finish Leppestift

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 22 2019