Hudton: Lys til Middels med varme undertoner Hudtype: Kombinasjon

Hei alle sammen,

Plate masker er virkelig en raseri i disse dager! Jeg vil gjennomgå Tony Moly jeg er Real Aloe Moisturizing Mask Sheet. Les videre for mer informasjon om denne arkmasken.

Pris: $ 3,75 USD Produktbeskrivelse: Replenish huden din med Tony Moly Jeg er Real Aloe Mask Sheet! Dette 3-lags papirmasse er fylt med aloe-ekstrakt og en beriket vannbasert essens som gir maksimal fuktighet med fuktighetsgivende effekter for huden din. Ingen parabener, talkum, benzofenon eller trietanolamin inkludert.

ingredienser:

Min erfaring med Tony Moly Jeg er ekte fuktighetsgivende aloe maskeark:

Tony Moly er et kjent koreansk merke som er kjent for sin innovative emballasje og rimelige priser. Jeg elsker arkmaskene sine. De er jam-pakket med essens. De er også super enkle å bruke. Tony Moly Jeg er ekte aloe fuktighetsgivende maske kommer i en vakker, grønn plastpakke. Baksiden av denne pakken beskriver produktrelatert informasjon både på engelsk og koreansk. Hver pakke inneholder en arkmaske. Masken har en slank og reisevennlig emballasje. Jeg kan enkelt plassere dette i posen min. Totalt elsker jeg emballasjen.

Arkmasken består av tykk bomull. Tekstilmaterialet er veldig mykt og irriterer ikke huden min. Den har en litt tykkere tekstur enn andre masker som jeg har prøvd. Masken dekker hele mitt ansikt, faktisk dekker litt over min øvre nakke. Den har cut outs for øyne, nese og lepper. Den passer tett på ansiktet og glir ikke av. Masken er dypt infundert med essens. Når du først fjerner arket fra plasten, dråper essensen ned.

Jeg bruker normalt masken om natten etter min rutinemessig nattetid. Jeg fjerner bare arkmasken fra dekselet og juster det på ansiktet mitt og fjern luftboblen slik at masken passer godt til ansiktet mitt. Masken gir en avkjølende tinningsfølelse når den påføres. Instruksjonen sier at du kan holde masken på i rundt 20 minutter, men jeg holder den på i 30 minutter til en time til masken blir helt tørr og essensen er helt gjennomvåt av huden min.

Etter fjerning av denne masken masserte jeg gjenværende essens inn i huden min til den ble fullstendig absorbert. Jeg skyllte ikke huden min. Masken har en mild frisk aloe duft. Masken er perfekt for fet hud. Selv etter flere lagring av fuktighetskrem, gjorde det ikke huden min oljeaktig. Det brøt ikke ut huden min. Maskens fuktighetsgivende påstand er sant. Det hydrerte huden min og fikk det til å virke smidig og næret. Det ga en fin, sunn glød til huden min, som varte i noen dager. Alt i alt, jeg elsker virkelig denne masken, og det står tro mot kravet.

Fordeler av Tony Moly Jeg er ekte fuktighetsgivende aloe maskeark:

 • Myk bomullsmaske med skikkelige utskårninger for øyne, nese og munn.
 • Fukt og hydrerer huden.
 • Lyser opp ansiktet.
 • Passer til kombinasjon og fet hud.
 • Irriterer ikke huden min.
 • Gjør ikke huden fet.
 • Ikke forårsaker noen breakouts.
 • Essens blir absorbert pent inn i huden.
 • Frisk duft.
 • Reisevennlig emballasje.
 • Budsjett vennlig.

Ulemper med Tony Moly Jeg er ekte fuktighetsgivende aloe maskeark:

 • Ingen.

IMBB Rating: 5/5 Anbefaler jeg Tony Moly jeg er ekte fuktighetsgivende aloe maskeblad? Ja, jeg anbefaler det. Ville jeg tilbakekjøp Tony Moly jeg er virkelig fuktighetsgivende aloe maskeblad? Ja, jeg vil tilbakekjøpe.

Tony Moly Jeg er Real Vitality Broccoli Mask Sheet Tony Moly Jeg er Real Skin Purifying Seaweeds Mask Sheet Tony Moly Jeg er Real Pore Care Red Wine Mask Sheet Tony Moly Jeg er ekte tomatmaskebladet Radiance Tony Moly Jeg er virkelig beroligende Tea Tree Face Mask Sheet Skin Food Everyday Broccoli Facial Mask Sheet The Face Shop Real Nature Lemon Sheet Mask Missha Pure Source Aloe Cell Sheet Mask Innisfree Second Skin Mask Moisturizing Sephora Fuktighetsgivende og beroligende Lotus Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: