Hei, dukker!

Denne anmeldelsen handler om en pulverbørste fra Kryolan. Jeg lette etter en god pulver børste for lenge. Jeg hadde en stor pulverbørste fra Vega som var veldig grunnleggende, for å være ærlig. Det spredte ikke pulveret riktig, og jeg stoppet med å bruke det de siste årene. Jeg brukte begge komprimer og sette pulver med puffer og svamper. Jeg fikk tak i dette noen dager tilbake, og jeg kjøpte den og håpet på det beste. Les anmeldelsen for å vite om det faktisk fungerte.

Pris: 300 INR Produktbeskrivelse: Profesjonell pulverbørste med myke, naturlige børster, nøye utformet og montert i en trukket metallbøyle. Håndtaket er produsert av godt krydret tre, ferdig i sølv emalje.

Min erfaring med Kryolan Professional Powder Brush 2:

emballasje: Det er ingenting å si om emballasjen. Den kommer i en grunnleggende, gjennomsiktig plastpakke med navnet Kryolan skrevet på den. Du må overføre den til børsteholderen eller børsteposen. Jeg tror en zip-låsepakke ville ha gitt meg mer tilfredshet.

Produktdesign: Størrelsen på denne børsten er bare perfekt. Den kommer i forskjellige størrelser og jeg plukket denne på grunn av to grunner. Børstehåndtaket har den perfekte lengden og diameteren. Borstestørrelsen er perfekt for å påføre pulver over hele ansiktet, inkludert under øyet. For store børster kan ikke dekke noen få områder riktig som under øye og neseside, og denne børsten har ingen slike problemer. Håndtaket er laget av tre som gjør det veldig lett og praktisk. Sølvemaljen gir den en blank og kongelig finish.

Borstene på børsten har den perfekte tettheten. Penselen tar opp riktig mengde produkt hver gang. Jeg trykker vanligvis på penselen for å bli kvitt overflødig produkt og deretter på ansiktet. Det sprer produktet veldig jevnt på ansiktet. Jeg har brukt Kryolan-settingpulveret med en svamp før; Det ble litt krøllet på øyeområdet. Men med denne penselen fikk jeg en veldig jevn spredning og dekning. Jeg må generelt velge løs pulver tre ganger med denne penselen for å dekke hele ansiktet mitt. Bristle fallout er minimum i denne penselen. Borstene føles imidlertid litt tøffe til tider, og du trenger litt tid til å bli vant til det. Men med tanke på effektiviteten, kan jeg ikke klage overhodet.

Samlet sett er jeg fornøyd med mitt kjøp. Søket mitt etter en god pulverbørste har kommet til en slutt. Jeg vil nok ikke klage på en ansiktsbørste igjen.

Fordeler med Kryolan Professional Powder Brush 2:

• Naturlige, myke børster • Børstehåndtaket er den perfekte størrelsen og veier riktig • Pulver blir blandet utrolig • Lett å rengjøre • Ikke kaste

Ulemper med Kryolan Professional Powder Brush 2:

• Emballasje er ikke effektiv • Borstene føles litt røffe til tider

Kryolan Professional Trio Blusher Set Kryolan Professional Angular Brush 12 (3812) Kryolan Professional Lipstick Shade # LC156 Kryolan Non Latex Makeup Wedges Makeup Revolution Pro F104 Pudderbørste Vega Retractable Powder Brush Wet n Wild Powder Brush Covergirl Makeup Masters Blush og Powder Brush

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: