Gel neglelakk har skapt en buzz i mote og skjønnhetsindustrien. Gel nagel maling siste super lang (les uker), se skinnende og kan være samtale forretter! Den eneste flippen er den forseggjorte og ofte vanskelige prosessen med å fjerne disse neglelakkene. I dag vil jeg dele med deg de riktige retningslinjene for å fjerne gelens neglelakk uten å skade neglene dine.

Med ordene fra kjendisspikerekspert Tracy Lee bør man aldri bøffe, arkivere, pusse, plukke eller avskille gelpolert som det vil fjerne de delikate keratinlagene i neglene dine og svekke dem. I motsetning til vår hud, regner neglene ikke på samme måte, så når en negl er skadet, må den vokse ut med alle lagene intakt, noe som kan ta opptil tre eller fire måneder.

Trinn 1:

• Smør godt på gelskjorten med en pudderblokk eller en mykt nagelfil. Ikke legg overtrykk.

• Det vil være polert intakt på neglene etter buffing, men skinnet vil bli betydelig sløvt. Ikke prøv å buffe til polsken er borte, da det vil skade neglene dine alvorlig.

Steg 2:

• Fjern gelpoleringen ved å suge den på følgende to måter: • Overfør frisyrene dine og den omkringliggende huden med en god nagelolje eller tykk fuktighetskrem for å beskytte huden mot tørrvirkningen av aceton. Soak bomullsballer i aceton og legg dem forsiktig over hele nagelflaten for å dekke gelen. Fest hver finger med små foliebånd for å holde bomull på plass. Vent på rundt 10 minutter og sjekk ett spiker. Hvis gelen forblir, snu spikeren med bomull og folie og suge i fem minutters trinn til alle gelene er slått av.

• Coat fingrene i et tykt lag av en håndkrem for å beskytte huden mot aceton. Hell aceton i en glassskål. Sug fingrene i bollen i 10 minutter. Hvis noen gel gjenstår, sug igjen i fem minutter, til alle gelene er av.

Trinn 3:

• Ikke glem en hydratiserende og avslappende manikyr.

• Behandle neglene til en manikyrøkt. Forsiktig lag negler, trykk tilbake neglene, og bruk en spikerstyrker som OPI Natural Nail Strengthener eller Jessica Nail Cure Liquid Strength. Deretter hydreres og herdes kutiklene ved å massere olje i hver negle i 10 sekunder.

Den ultimate skjønnhetspakken og hackene du ikke kan leve uten 7 tips for den ultimate skjønnhetsdrømmen NYX Den Ultimate Pearl Eyeshadow-UP14 Salmon Pearl Revlon Ultimate All-in-One Mascara Makeup Guide for Women in their 50s Nails Inc. Magnetic Effect Nail Polish - Trafalgar Square Lakme Absolute Gel Stylist Nail Paint - Rosa Champagne Wet n Wild 1 Step Wonder Gel Nail Color - Hold deg stilig, Missy in Pink, Pardon My Peach Veet Hair Removal Cream for normal hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: