Hei folk,

Jeg ville ha et solidt ansiktspakke i løpet av sommeren fordi huden min blir veldig fet og som igjen fører til kviser. Jeg er veldig lat til å piske ut hjemme rettsmidler, så jeg fikk en veldig berømt ansiktspakke fra Kama Ayurveda - Nimrah Anti-Acne Face Pack. Hvis huden din blir veldig fet eller er utsatt for akne og kviser, så ikke gå glipp av denne anmeldelsen i det hele tatt. Bla for å få detaljert informasjon!

Pris: INR 885 for 40 gm. Produktbeskrivelse: 100% naturlig. Kama Ayurvedas Anti Acne Face Pack er en effektiv blanding av Vetiver, Ashwagandha, Red Sandalwood, Coriander, Lodhra og Liquorice. Pakken fungerer som en behandling for akne, kviser og bidrar til å redusere arr og mørke sirkler. Ashwagandha reduserer betennelse og forhindrer aldring. Rød sandeltre lyser hudens hudfarge. De antibakterielle egenskapene til korianderfrø virker som effektiv behandling for hudormer og forhindrer hyperpigmentering.

Fordeler: Behandling for akne og kviser • Reduser arr • Reduserer mørke sirkler • Forhindrer aldring.

Min erfaring med Kama Ayurveda Nimrah Anti-Acne Face Pack:

Ansiktspakken kommer i en pappkasse med alle detaljer nevnt på den. Det har sine ingredienser nevnt på det og jeg var imponert over å se at det ikke er en enkelt kjemikalie, så det er flott. Boksen har en liten tinn som har pulveret og en liten trespatel som følger med. Tinnet hadde i utgangspunktet en pakke med pulveret inne i den, men jeg kastet bort og satt i pulveret i tinnet fordi det er mye lettere å lagre. Jeg føler bare at mengden er litt mindre for prisen siden jeg hadde ventet en større tinn, men siden Kama er et helt naturlig merke, tror jeg at folk vil være klare til å splurge.

Ansiktspakken kommer i et rødbrunt pulver som ser ut akkurat som rødt sandeltrepulver. Det lukter som nydelig gjørme under monsuner. Det lukter veldig bra og naturlig. Duften forblir til den tiden pakken står på ansiktet mitt. Jeg pleier å blande det med vann for å bruke det på ansiktet mitt, men merket nevner at det også kan brukes med kjernemelk også. Med vann blir det helt oppløst, men likevel danner klumper, så jeg legger det på ansiktet mitt i sirkulær bevegelse for å løsne klumpene. Det føles veldig lett på huden og i motsetning til de andre anti-acne-ansiktspakker, irriterer det ikke huden min i det hele tatt. Det føles veldig beroligende og tørker opp i nesten 10-12 minutter. Etter det begynner det å flake av akkurat som de andre pulveriserte ansiktspakker.

Ansiktspakken er ekstremt lett å skylle, jeg masserer i sirkulære bevegelser for å skrubbe huden min og skyll den av. Min hudtekstur føles ekstremt glatt og myk. Jeg kan føle mykhet i huden min. Det blir kvitt døde hudceller, urenheter og overflødig olje fra ansiktet mitt. Ansiktet mitt føles bortskjemt og avslappet. Jeg kan helt se en forandring i huden min, ettersom huden min ser veldig strålende og lysere ut. Dette er de umiddelbare effekter som jeg kunne legge merke til. Om langtidseffekter Ja, det reduserer rødheten og størrelsen på kviser på bare 2 dager hvis den brukes hver dag i de to dagene. Huden min føles helt ren. Også, jeg kunne se en god reduksjon i akne arr men ikke helt. Jeg kunne ikke se noen større reduksjon i mine mørke sirkler. Huden min ser ungdommelig ut, så dette er en ansiktspakke som virker på mange hudproblemer.

Pros av Kama Ayurveda Nimrah Anti-Acne Face Pack:

 • Luksuriøs emballasje.
 • Fungerer på mange hudproblemer.
 • Enkel å bruke og bruke.
 • Riktig rød sandeltre duft, som er beroligende.
 • Meget avslappende på huden, irriterer ikke huden.
 • Reduserer pimple rødhet og størrelse med vanlig applikasjon.
 • Gjør en fin forskjell i arrene mine og deffer dem delvis.
 • Hudtekstur føles jevn umiddelbart.
 • Min hudfarge ser strålende ut og det legger til en subtil glød i ansiktet mitt.
 • Veldig bra for øyeblikkelig velvære hvis du har noe arrangement å delta.
 • Naturlige ingredienser.

Ulemper med Kama Ayurveda Nimrah Anti-Acne Face Pack:

 • Tinnet åpnes; så lagring er et problem.
 • Dyrt for mengden.
 • Effektene det har på huden kan oppnås ved hjelp av en hjemmelaget pakke med kanel og honning.

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Kama Ayurveda Nimrah Anti-Acne Face Pack? Ja, selv om det er dyrt, er det verdt pengene. Det har en fin effekt på akne og viser sikkert resultater. Anbefales hvis du kan splurge det beløpet på en vanlig ansiktspakke! IMBB Rating: 4.4/5

Kama Ayurveda Lavanya Natural Plant Mask Kama Ayurveda Brightening Ayurvedic Face Scrub Kama Kumkumadi Miraculous Beauty Fluid Kama Himalayan Almond Deep Cleansing Scrub

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: