Hei folkens! Jeg håper alle gjør det bra!: D

I dag skal jeg skrive en artikkel om Kale. Jeg er sikker på at de fleste av oss er klar over hva som Kale er, som de fleste av oss ikke har hørt om dette miraklet grønnsak, som skjer for å være en superfood. Så, la meg fortelle deg alt litt om det. Kale, også kjent som karam saag, er en av de mest næringsrike grønnsaker og er fullpakket med ulike vitaminer og mineraler. Det er super næringsrikt og inkorporerer det i kostholdet ditt, og gir deg også mange helsemessige fordeler. Som det er fullpakket med høye mengder vitaminer og mineraler, bidrar kale til å gjøre huden din yngre og samtidig forhindrer hudkreft.

1. En stor healer

Kale inneholder store mengder vitamin A som bidrar til å reparere hudvevet. Det nærer huden din og gjør at du ser yngre ut med en sunn glød.

2. Multi-fordeler av vitamin K

Kale inneholder også vitamin K som bidrar til å redusere tegn på aldring, redusere utseendet på mørke sirkler og bidrar også til å bekjempe akne. Det bidrar også til å stramme huden din.

3. Se yngre med Kale

Kale er også lastet med store mengder vitamin C. Som vi alle vet, er det ulike fordeler av vitamin C, det hjelper oss til å se yngre, og det bidrar også til å redusere tidlig tegn på aldring. Det hjelper i fading arr og reduserer hudbetennelse.

4. Strammere og strålende hud

Kale er lastet med antioksidanter. Det hjelper til med å forhindre skade på frie radikaler og gjør huden din fantastisk. Denne superfood gir også huden din en stramningseffekt. Det bidrar også til å redusere rynker og andre tegn på aldring.

5. En effektiv ettersolbehandling

Det reduserer også skader forårsaket av huden din ved regelmessig eksponering for solen. Derfor er å inkorporere dette som en ingrediens til din DIY ansiktspakke alltid en god idé.

6. Avgift med kale

Kale har også fordelene med avgiftning; det hjelper huden din til å se frisk og hydrert som det hjelper kroppen din til å spyle ut disse giftene.

Hvordan høste fordeler:

• For å skaffe fordelene med kale, kan du inkludere det i kostholdet ditt. Dette er en sikker måte å høste store fordeler av denne superfooden. • Du kan inkludere kale som en av ingrediensene i smoothies. Du kan også drikke Kale juice, når du vil.

• Det finnes ulike hudserumer og hudkrem tilgjengelig internasjonalt som gir fordelene med kale.

Jeg håper, etter å ha lest denne artikkelen, vil du sørge for å inkludere grønnkål i kostholdet ditt og i din skjønnhet rutine som det gir en rekke fordeler for huden din.

Makeup Revolution London ONE Foundation Utrolige måter å fjerne neglelakk uten å bruke Remover Utrolig babyolje bruker for grown ups Fordeler med ris vann for hud og hår 7 Skjønnhet og hudpleie Fordeler med rødbeter Skin Detox: 3 Delicious Smoothies For En Sunn Klar Hud Grønn Juicing! Hvordan velge det beste ansiktsglasset for dine hudproblemer Ill Effects of Facial Bleaching 10 enkle vanlige vaner som vil skade huden din på lang sikt

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: