Hei alle sammen,

Helt siden jeg har dratt inn i Natasha Denona-merket, har jeg blitt mer og mer forelsket i sine produkter, spesielt hennes øyenskygge, som skal dø for! Denne anmeldelsen kommer til å ligge på paletten Natasha Denona 5 i Palette # 11.

Produktbeskrivelse: Hver palett kommer med 5 smørrende myke øyenskygger som passer vakkert sammen. Gjennombruddens øyenskyggeformel glider jevnt over dekslene, og gir levende fargerutbetaling med en silkemyk følelse. Lag noe du ønsker.

Pris: $48

Min erfaring med Natasha Denona Eyeshadow Palette 5 - Palette # 11:

emballasje:Emballasjen er ganske underwhelming og føles billig. Øyenskyggene kommer i denne enkle, gjennomsiktige paletten med 5 nyanser. Det er et spor for å holde en pensel, men en børste er ikke gitt, som jeg finner merkelig. Du kan ikke ta ut individuelle panner fra paletten, bare så du vet om vi tenkte på å tilpasse ditt eget sett og sette dem i en Z-palett.

Skyggene i disse Natasha Denona-palettene er forhåndskonfigurert (det finnes omtrent 13 varianter av denne 5-pane paletten fra nå), men du kan også kjøpe disse skyggene som individuelle singler som til slutt koster mer. Disse skyggene kommer også i en stor 28-skyggepalett, som koster en hel del $ 239 som kan virke for mye, men hvis du virkelig er forelsket i Natasha Denona-øyeskyggen og har laget deg for å eie hver eneste av dem, 28-pan bringer faktisk prisen ned per skygge i forhold til singlene eller til og med 5-pan-paletten. På slutten av dagen, med så mange alternativer, er valget ditt. Jeg bestemte meg for å velge 5-pan paletten som jeg ville ha noe reisevennlig og ønsket også å se hvordan de forhåndsdefinerte fargerne fungerer alene for å skape allsidig utseende.

Tekstur:For å forenkle, kunne jeg i stor grad klassifisere disse Natasha Denona øyeskyggene i 3 kategorier - mattes, glitrende / metallisk finish og glitrende.

Jeg eier 3 av Natasha Denona 5-pan-palettene, og det jeg har lagt merke til over hele spekteret er at de skimrende / metalliske skyggene fra henne er de beste av de beste øyeskyggene jeg noensinne har brukt, hendene ned. De slår selv mine Viseart glitrende skygger til fortauet. Det nærmeste jeg kan sammenligne dem med, er Kat Von D Metal Crush-skygger når det gjelder fremragende pigmentering som begge disse skyggeområdene gir, men tekstur er svært forskjellig. Disse Natasha Denona øyeskyggen er nesten som en krem ​​presset inn i en panne. Det er en bløtende natur for dem, som når du dypper på din finger eller børsten din, merker at disse ikke sparker opp noe pulver. De holder seg til og overføres fra applikatoren din, enten det er en finger eller en børste til øyelokket, bare en kremskygge ville med full intensitet, i en sveipe.

Jeg foretrekker vanligvis å bruke en naturlig hårbørstebørste for å pakke disse metalliske / glitrende skyggene. Mattene er imidlertid ikke de beste, men de er fremdeles av god kvalitet og passer til nivået av high-end merkevare skygger. Hvis jeg ikke hadde brukt Viseart matte skygger før, hadde jeg vært veldig imponert over Natasha Denona Mattes også. Den Natasha Denona matte øyeskyggen har stor pigmentering, er ikke for støvaktig eller kalkaktig, er lett å blande ut, men de må bygges opp i intensitet i lag. Det krever litt innsats for å få disse til å ha en jevn og sømløs blended look, mens med min Viseart mattes er blandingen enkel, uten å kompromittere intensiteten av pigmentering.

Hvis jeg kombinerer Natasha Denona-glimmeren / glitteren med Viseart-mattene, vil det jeg ser på, være hva makeup elskere drømmer om - fullkommen perfektion hver eneste gang!

Shades:

De vakre nyansene av grønt tiltrukket meg til denne paletten, men skyggen sortimentet i denne paletten tillater deg ikke å skape variasjon i utseendet ditt. Det er 3 svært like nyanser av brun som til slutt ser veldig like ut på øyet. Jeg skulle ønske det var en vill kortskygge i denne paletten også, som True Gold-skyggen i Palette # 10, som jeg gjennomgikk tidligere, og den ene har for det meste lilla-baserte nyanser.

Nå, la oss gå videre til sammenbrudd av individuelle nyanser i denne paletten.

62S Terracotta: Dette er en varm brun med rød-oransje undertone. Denne nyansen har en sateng glans sammen med mange mikrogull sparkles. Gnistene er ikke så merkbare på huden, og de fleste blander seg i prosessen. Denne nyansen har god pigmentering, men det krever oppbygging i 2-3 lag for å komme til full intensitet. Det blir blandet jevnt uten å gå ujevnt. Denne nyansen er en utmerket overgangsskygge og passer godt sammen med så mange varme øyeutseende.

15M flaske grønn: Dette er nydelig dyp skoggrønn med en sølv frostglans. Den har utmerket pigmentering og påfører seg og lokker på lokket uten problemer.

61P Ocher: Dette er en varm ekte melkesjokoladebrun nyanse med en gylden frostglans. Denne skyggen har også stor pigmentering og fortsetter helt ugjennomsiktig uten at behovet for å bygge opp intensiteten skal oppstå. Den blander også uanstrengt i krøllen uten å være ujevn eller ujevn.

16M Emerald Green: OMG, hvordan jeg elsker denne nyansen. Det er en super metallisk lys mintegrå med en kul undertone. Det er en veldig reflekterende iøynefallende nyanse og er sikker på å tegne komplimenter. Den har stor pigmentering og ser best ut på huden. Det går ikke bra å blande ut som det gjør at det ser ujevn ut.

58P Satin Tan: Dette er varmt brunt, og ligner mer mot en taupe-y undertone i forhold til skyggen Ocher. Denne skyggen har også en frostig gylden glans, men ikke så sterk som skyggen "Ocher". Den har god pigmentering og blander seg godt uten å se patchy.

Som du kanskje har lagt merke til, inneholder denne paletten ingen matt skygge, derfor må du kanskje trekke en fra din egen samling hvis du ønsker å bruke en.

Oppholdsstyrke:Disse øyeskyggen er virkelig imponerende i deres slitasje, på over 8 timer på meg. Disse ser ut som kremskygger på øynene, men slites som pulver med absolutt ingen krøller som er forbundet med kremskygger. Jeg hadde dem over primer, men jeg tror de ville utføre like bra uten en også.

Samlet tror jeg absolutt at disse Natasha Denona øyenskyggene er verdt sprøytenarkomanen. Den pigmentering, det store spekteret av nyanser, brukervennlighet og evnen til å skape utallige øyeutseende som blir perfekt hver gang, gjør disse verdt hver krone.

Som en helhet er jeg ikke veldig imponert over skyggenesortimentet i denne paletten, da jeg føler at det begrenser min kreativitet med meget like nyanser, noe som gir lignende utseende, selv om det også er nyanser i denne paletten, jeg er forelsket i kjærlighet med . Men om kvaliteten på skyggene, har jeg absolutt ingen klager, derfor anbefaler jeg absolutt dette hvis disse fargene snakker til deg.

EOTD (metallisk lysegrønn utseende): Brukt smaragdgrønn i den indre 1/3 av lokket og Flaskegrønn på resten av lokket. Brukt satinbrun i krøll og øre på den nedre lash linjen.

EOTD (grønnbrunt utseende): Brukt ekte gull (alle trukket fra en annen Natasha Donona-palett # 10) over lokket med skyggen Terracotta i krøllen.

Pros av Natasha Denona Eyeshadow Palette 5 - Palette # 11:

  • Super duper pigmentert nyanse.
  • Lett å bruke.
  • Meget høy kvalitet.
  • Beste glitrende / metalliske skygger jeg har brukt til dato.
  • Emollient tekstur føles veldig kremaktig.
  • Lang slitasje, ingen krølling.

Ulemper med Natasha Denona Eyeshadow Palette 5 - Palette # 11:

  • Billig følelse emballasje.

IMBB Rating: 5/5

Natasha Denona Eyeshadow Palette 5 - Palette # 10 Viseart Sultry Muse Eyeshadow Palette Hard Candy Sassy Eyes Sultry Eyeshadow Palette Estee Lauder Moderne Muse Le Rouge Eau De Parfum Maybelline The Nudes Eyeshadow Palette Makeup Revolution Ultra Eyeshadows Eyes Like Angels Palette Elegant sminke Oh så spesiell øyenskyggepalett Covergirl TruNaked Roses Eyeshadow Palette Sephora Collection Mild til Wild Khaki Colorful 5 Øyenskygge Palette L.A. Colors Tea Time 5-Color Metallic Eyeshadow Palette L.A. Farger Vin og Roser 5 Farge Metallisk Øyenskygge Palette

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: