Hei venner! Hvordan går det med deg? Det er ekstremt varmt her i Mumbai, og alt jeg vil gjøre er å bade hele dagen og natten. I dag er jeg tilbake med et annet innlegg som snakker om forskjellige tips som vil hjelpe deg med å opprettholde ditt røde hår. Farvestoffmolekylene som finnes i rød hårfarge er vanligvis større enn for andre fargetoner, og derfor blir det svært vanskelig å opprettholde ditt røde hår.

1. Bruk kaldt vann til å vaske håret

Du bør alltid bruke kaldt vann til å vaske håret ditt og dette er den gyldne regelen som du bør følge for å opprettholde ditt røde hode. Generelt er molekylene av rødt fargestoff større enn andre og dermed fargen blir falmet veldig enkelt.

2. Velg sulfatfri sjampo og balsam

Mens du velger en sjampo og et balsam, bør du alltid bruke sulfatfrie produkter. Sulfat er skadelig for deg, og det kan være din fiende når du har farget håret ditt rødt. Bortsett fra dette, bør du også bruke et balsam som er mildt og som ikke påvirker hodebunnen.

3. Gi tørr sjampo en prøve

Tørr sjampo er et utmerket middel for å behandle din klissete hodebunn. Vask håret med sjampo eller balsam kan ofte føre til for tidlig fading av farge og påvirker også hårtekstur. Så du bør sette tørr sjampo i bruk. Tørr sjampo hjelper til med å suge opp den ekstra oljen og velsigne deg med mer tid mellom håret vasker.

4. Hold deg unna UV-stråler

På samme måte som huden, kan håret ditt bli påvirket på grunn av skadelige UV-stråler, og dermed er det høye muligheter for tidlig fading av hårfarge. Etter dette tipset er spesielt viktig hvis du er på vei til en ferie eller strand side fest. Markedet i dag er fullt av permisjoner og hårsprayer som tilbyr UV-beskyttelse, velger dem. Du kan ikke ha en lue eller et skjerf også.

5. Unngå varme styling

Du bør holde seg borte fra å style håret ditt, spesielt hvis du er besatt av blåsørkere og glattejern. Ved å bruke en tørketrommel eller et hårfeste eller en curler kan det føre til fading av farge og vil gjøre håret ditt tørrere også. Så bruk bare slike verktøy når du ikke har god tid, ellers kan varmeløse frisyrer komme til din redning.

6. Fukt ut endene på håret ditt

Hårfarging generelt fører til tørt hår og splitte ender. Derfor kan du fukte endene på håret ditt ved hjelp av en oppblåsingsboks eller spray. Bortsett fra dette kan du olje håret en gang i uken. Ikke glem å gå for de vanlige trims heller.

7. Ta et skritt mot babypulver

Babypulver kan være din beste venn fordi det bidrar til å suge all olje fra hodebunnen. En annen god ting om babypulver er at det lukter himmelsk og er billigere enn de fleste tørr shampoos. Det er også helt trygt for ditt fargede hår.

Slik bruker du Eye Brightener Hvordan bli kvitt kviser over natten Hvordan behandle mørk øvre lip hud Slik fyller du øyenbrynene Tips for å bevare Silke Sarees & My Silk Saree Collection MAC Pro Longwear Lipcolour i Passion Bevart Frodig Caca Rouge Henna Hårfarge Hårfarge: Hårfargingstips Velge riktig hårfarge for indisk hudton Splat Rebellious Colours Luscious Raspberry Hair Color

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: