Hei, mine flotte IMBBians! Dagens artikkel er dedikert til alle de dovne jentene som meg. Vi er snooze-elskere, vi utskyder, og til tider snakker vi ikke engang med å slå ned en festinvitasjon fordi vi er for lat til å bestille en salongavtale! Vi er den dovne jentebrigaden, og vi eier denne tittelen med hodet opp som en sjef, til eller med mindre denne latskapskrasj lander oss på en øy av panikk. Jeg slår på at enhver lat skjønnhet ville få panikk hvis hun blir kjent med at invitasjonen hun nettopp avslått, var en gylden sjanse til å tilbringe litt kvalitetstid med sin forelskelse. Her er noen dovne jentehacker som du vil finne veldig nyttige for å unngå slike panikkanfall. Vennligst fortsett å lese for å vite mer.

1. Klar til bruk voksstrimler

Hvis du går til en salong for voksing hver annen uke, irriterer du deg så velkommen til lat damer 'klubb! Nå, hvordan ville du håndtere en plutselig filmdatabase med de armene og bena? Klar til bruk voksstrimler er din beste venn nå. Barbering føles kløende, og resultatene er også svært kortvarige. Hold alltid disse voksstrimmene hendige for å kvitte deg med uønsket hår: når som helst, hvor som helst (åh, det rimede! LOL: P).

2. Air Dry T-skjorter på Hangers

Det er dager når du har det travelt, du angriper skapet ditt som en ninja og søker etter en kul t-skjorte. MEN alt du finner er rynket rot. Du har ikke tid til å stryke dem heller. Jente, du trenger kleshengere. Luft tørr t-skjorter på kleshengere, slik at de ikke ser rynket ut og slitt ut. Unngå å tørke dem i vaskemaskinen for å unngå krøllete utseende.

3. Belly Shoes

Når har du din siste pedikyr? Husker du ikke? Selv jeg gjør det ikke! Så, jeg har mange ballerina leiligheter. Bruk dem og glem alt de bekymringene du har for dine un-pedicured føtter. Du kan til og med hoppe over neglelakk mens du har på deg disse søte livreddende fottøy. Få litt grunnfarge først som svart, grå og beige til å begynne med.

4. Spray hudpleie

Sprayer er ultimate tidsbesparende! Ansiktsmister, tonere og noen kroppsrør kan sprayes på, og i sekunder er du klar til å gå for sminke. Nå er det også sprøytestifter i markedet som hjelper deg med å få en jevn base på kort tid. Det er en velsignelse for alle de dovne jentene. Airbrush sminke hjemme, det også på bare noen få sekunder!

5. Makeup Fjerne kluter

Du reiser med venner. Du var lat nok til å forsiktig glemme din sminkefjerner, ansiktsvask og ansiktshåndkle. Du prøver å ta en søt selfie, og du skjønner at du har panda øyne og et smeltende ansikt. Så neste gang du må reise med sminke, fjerner klut eller ta noen babyservietter fra hvilken som helst butikk.

6. Quick Hair Styling Hacks

Det er mange innlegg på IMBB om raske frisyrer som ikke krever mye innsats. Jeg vil gjerne legge til at doughnutboller blir veldig populære og de er de beste for dovne jenter med fettete hår. På en dårlig hårdag kommer rotete fletter alltid til å redde. Ha alltid en hårspray og bobby pins på lager.

7. Stilig, men lat, jente vennlig antrekk

Det er noen veldig fine antrekk som gjør at du ser godt ut, men trenger minimal innsats for å komme sammen med. Jakker, skjortekjoler, robuste denim med fullermet hvit skjorte, nøytrale med et lite snev av farge, rompers, jumpsuits. Alt er veldig behagelig for oss dovne jenter, men gjør oss se super stilige på en dag ute.

7 tips for den ultimate skjønnhetsdrømmen Lat jente trening 10 fantastiske frisyrer for lat jenter 8 Lazy Girl's Beauty Hacks Du må prøve akkurat nå Hvordan unngå Blotchy Eye Shadow Hvordan Unngå Unhealthy Snacking på arbeidsplassen "2 måneders" Beauty Routine for en brud-til-være - en sjekkliste! 11 siste minutt sminke og skjønnhet triks Hvordan å takle fly angst Hvordan å kurere panikkanfall

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: