Hei IMBBians,

Jenter med rund ansikt og store øyne kalles ofte søte. Men slike jenter ønsker ofte å legge til noe dimensjon i ansiktet deres. Hvis du har disse to funksjonene sammen, la oss se hvilke sminke tips som passer best for deg.

Brudgom Din Nettleser

Når du har et rundt ansikt og store øyne, bør fokuset alltid være på rundheten i ansiktet. Dermed må du flytte fokuset bort fra denne rundheten. La oss begynne med det grunnleggende først. Groom dine penner. Dette gir deg et perfekt, fyldigere utseende, og sikrer også at store øyne ser dramatisk ut.

Påfør Blush under dine kinnben

Vanligvis påføres blush på eple av kinnbenet ditt. Men i tilfelle av et rundt ansikt, bruk det under kinnbenet ditt. Blush på eppene av kinnene dine vil gjøre ansiktet ditt ser større ut. Og å bruke det under kinnene vil gi det et mer definert og langstrakt utseende.

Velg mørkere farger

Velg mørkere farger, da de vil skape en skyggeeffekt på øynene dine. Mørkere øyne vil redusere rundheten i ansiktet ditt og gjøre det ser mye mer skulpturert ut. Mørkere farger vil ta oppmerksomhet vekk fra de smale kinnene dine og forhindre at øynene ser for store ut.

Brune toner

Brune toner fungerer best med et avrundet ansikt. De markerer ansiktet i de riktige områdene og gjør det ser flott ut. Du kan prøve brun i forskjellige deler av sminke. Du kan gå med en brun øyenskygge eller brun kajal. Selv en brun konturerende nyanse vil fungere for deg.

Gå for glans

Glatt sminke er alltid hemmeligheten for å forlenge ansiktet ditt. En leglans vil gi et forholdsmessig utseende til ansiktet ditt og trekke oppmerksomheten til bunnen av ansiktet ditt. Derfor vil ansiktet ditt se lengre og slankere ut.

Smokey Effect

Smokey øyne er etterspurt. De skaper en dramatisk effekt på øynene dine og skifter fokuset bort fra ditt avrundede ansikt. Dette vil fungere best med mørkere farger. De ser ut til å skape en illusjon av meislet og skulpturert ansikt, noe som gir deg det perfekte, sexy utseende.

shimmer

Du kan ta øye sminke spillet et hakk høyere med glitrende øyenskygge. De vil også tone ned chubbiness av ansiktet ditt og gi en dramatisk effekt til ansiktet ditt. Men vær sikker på at du legger til glimmer bare til en del av ansiktet ditt for å se stilig ut.

Legg vekt på indre hjørner

Fremhevende indre hjørner av øynene er den perfekte måten å legge til litt sexiness og drama for øynene dine. Dette vil skape en langsgående effekt og gjøre dine store øyne ser mer formede og vakre ut.

Winged Liner

Winged liner er den perfekte måten å forlenge øynene dine og vil legge til noen definisjon i ansiktet ditt. Dette vil holde øynene fra å se for store og gi øynene et forlokkende pluss forholdsmessig utseende.

Mørke leppestifter

Mørke leppestifter gjør underverk til dine lubberende kinn. Bruk en mørk leppestift for å skifte fokus på leppene dine. Dette gir deg det perfekte langstrakte utseendet og ansiktet ditt.

7 Makeup Tips for Round Face 7 Eye Makeup Tips For Round Face 7 sminke tips for rund ansikt å se slank Hvordan bruke Blush på Round Face Slik minimerer du en stor panne Hvordan skjule en dobbel hake med sminke Maybelline The Falsies Big Eyes Vanntett Mascara Neutral Big Eyes Makeup Tutorial 8 fantastiske triks for å legge drama til store øyne

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: