Hei IMBBians,

Jeg har nylig kjøpt et helt nytt utvalg av hår- og hudpleieprodukter fra merkevaren L'Oreal Paris. En av hudpleieprodukter som tiltrukket meg, var Fine Flowers-serien. Dagens gjennomgang handler om L'Oreal Paris Fine Flowers Cleansing Toner. Les videre for å få vite mer.

Pris og antall: $ 8,24 for 400ml Produktbeskrivelse: En delikat blanding av fine blomster for tørr og sensitiv hud. L'Oréal Paris Laboratories har valgt og kombinert ekstrakter av Rose and Jasmine Flowers, i en toner for myk, behagelig og frisk hud hver dag. Den ferske teksten oppfrisker huden og eliminerer de siste spor av urenheter, for perfekt renset hudfarge. Rose kjent for sine beroligende og trøstende egenskaper. Jasmine kjent for sine beskyttende og fuktighetsgivende egenskaper. Renset og næret, huden er klar og fri for urenheter. Hvordan brukes: Morgen og kveld, etter rensing med Fine Flowers Milk eller Wash, gjelder på en bomullspute og feie over ansikt og nakke. Unngå øyeplass.

ingredienser: Aqua / Water, Glycerin, Alcohol Denat., Hydroxyethylpiperazine Etan Sulfonic Acid, Jasminum Officinale Extract / Jasmine Blomst Extract, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil Rosa Gallica Blomster Extract, Sorbitol, Dinatrium EDTA, Propylenglykol, Caprylyl Glykol, Styren / Akrylater Kopolymer, Xanthan Gum, Panthenol, Pentylenglykol, Fenoksyetanol, Linalool, Limonene, Parfume / Fragrance, (FIL B196166 / 1)

Min erfaring med L'Oreal Paris Fine Flowers Cleansing Toner:

Toneren kommer i en gjennomsiktig plastflaske. Du kan tydelig se mengden toner i flasken. Den rosa skruenhetten har også en flip som lukkes med et klikk og det er ingen lekkasje. Flasken er litt voluminøs på grunn av mengden. Den rosa fargen er vakker og gjør flasken til å se veldig pen ut. Toneren er melaktig hvit med en rosa fargetone. Hullet er litt større, og det er noen sjanser for at du får mer produkt enn det du trenger. Toneren er litt tykkere enn vann og føles gelaktig. Lukten er veldig hyggelig og duften er fantastisk. Den beholder duften for en stund.

Påføringen av toneren er ganske enkel. Du må disponere produktet på bomullsstoffet og på ansiktet og nakken. Produktet tørker umiddelbart på huden. Produktet gjør huden ser lys og føles veldig forfriskende. Produktet er laget for sensitiv hud, og det forårsaker derfor ikke rødhet eller irritasjon. Jeg har ikke noen problemer selv når jeg brukte den til å fjerne øyesminke. Toneren er veldig forsiktig på huden og er veldig lett på huden. Produktet tørker ikke huden etter bruk, som jeg liker. Når du bruker ansiktsmasker, kan du tone ansiktet og vente en stund før du legger på masken.

Produktet renser ansiktet veldig bra og gjør det til et perfekt lerret for sminke. Produktet er også fuktighetsgivende, som vanligvis ikke er tilfelle i toner. Noen ganger bruker jeg bare grunnlaget mitt over dette, og jeg har ingen problemer med tørr hud. Produktet, som påstått, fjerner urenheter og olje fra huden. Toneren gjør huden veldig myk og glatt. Produktet minimerer porene, men det kontrollerer ikke oljeinnholdet. T-sonen blir oljeaktig etter noen få timer. Produktet er egnet for daglig bruk. Produktet kan også brukes til å fjerne sminke. Selv om det ikke fjerner den komplette sminke, gjør det en ganske god jobb å fjerne både vanntett og vanlig sminke.

Totalt sett er det en ganske god toner. Jeg er sikker på at produktet varer lenge, og for øyeblikket har jeg ingen klager om produktet. Så, oppsummering:

Fordeler med L'Oreal Paris Fine Flowers Cleansing Toner:

• Billig • Lett å bruke • Fantastisk duft • Tilfører fuktighet til huden uten å tørke den • Passer til alle typer hud • Meget mild på huden og gir ingen irritasjon • Gjør huden myk og glatt • Minimerer porene til en viss grad • Tilfører sunn glød og stråling til huden • Forfrisker huden • God kvantitet

Ulemper med L'Oreal Paris Fine Flowers Cleansing Toner:

• Litt dyrt • Kontrollerer ikke olje

IMBB Rating: 4.5/5 Ville jeg anbefale / tilbakekjøp L'Oreal Paris Fine Flowers Cleansing Toner? Ja til begge!

L'Oreal Paris Pure Clay Rense og Mattify Mask L'Oreal Paris Glam Bronse Pudder Duo Brunett Harmoni L'Oreal Paris Rouge Magique Lippestift 905 Vin Exquis L'Oreal Paris Fine Flowers Gel-Cream Wash Victoria's Secret Pink Beach Flower 2-i-1 vask og skrubbe Bath & Body Works Kauai Lei Blomst Fine Fragrance Mist Boots Botanics Cleansing Toner All Bright Neutrogena Synlig Clear Blackhead Eliminerende Cleansing Lotion ICM Pharma Witch Hazel Cleansing Toner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: