Hudtype: Kombinasjon

Hei folkens,

I dag vurderer jeg den kjære Packer Plum Seed Sleeping Lip Mask. Innføringen av koreansk hudpleie merkevare Kjære Packer har tatt den indiske skjønnhetsverdenen med storm. Jeg var veldig spent på å prøve ut denne leppemasken. For å vite mer om dette produktet og hvordan det gikk for meg, fortsett å lese.

Pris: 1290 INR for 20g. Produktbeskrivelse: Gi leppene en ny leiekontrakt med Plum Seed Sleeping Lip Mask fra DearPacker. Dette er en myk balsam som fungerer som en over natten leppemaske med jomfruplommeolje, manuka honning og andre naturlige fuktighetsredienser som gjør leppen din sunn og fuktig. Det er den beste måten å helbrede lekkede lepper som er dekket av gamle, døde hudceller som ikke vil gå bort. Perfekt for lepper dekket av gamle hudceller som ikke vil gå vekk Smelter stive døde hudceller og gir rikelig fuktighet til lepper om natten Gjør leppene glatte og elastiske ved å fjerne døde hudceller Passer til ekstremt tørre lepper Ideell for folk som ofte bærer leppe sminke Slik bruker du: Spre et tykt lag over tørre lepper før sengetid.

ingredienser:

Min erfaring med kjære Packer Plum Seed Sleeping Lip Mask:

Emballasjen til denne leppemasken er å dø for. Den kommer i en pen babyrosa papkasse med en pen design av lepper, blommer, honning, blomster og trær med navnet preget i gull på den. Leppemasken kommer i et pent gjennomsiktig kar med et magenta skruelokk. Produktet er så tykt at det ville være vanskelig å dispensere fra et rør og derfor er karet fornuftig. Imidlertid bør en spatel ha blitt gitt for hygiene. Det har også et tynt deksel på toppen, så vel som å bevare produktet. Innsiden av pappkassen har også detaljer som er levert på koreansk. Den har minimalistiske instruksjoner på toppen, mens ryggen har informasjon som ingredienser, anvisninger for bruk, pris, etc. Samlet er emballasjen elegant og stilig.

Den faktiske leppemasken er lys rosa i fargen. Den har en veldig tykk, myk tekstur. Det er tykkere enn Vaseline. Det føles nesten voksaktig. Den har en søt fruktig duft som ikke sover lenge. Påføringen av produktet var litt vanskelig i begynnelsen. Jeg måtte virvle min finger et par ganger slik at varmen skapt ville la produktet smelte litt. Etter første bruk ble det lettere å hente produktet og bruke det. Det slår leppene litt, da det er ganske tykt, men det dekker leppene veldig bra. Jeg bruker den etter at jeg er ferdig med hudpleierutinen og unngå å bruke noe på leppene mine bortsett fra dette.

Det overfører ikke hvor som helst på putevaret mitt, noe som er et proff for de som beveger seg mye om natten. Den første natten jeg brukte den, føltes det som en vanlig leppebalsam. På den tredje eller fjerde natten kunne jeg føle at teksturene på leppene mine endret seg. Mine lepper ble super myke om morgenen. Det kan fjernes ved bare å sprute leppene med vann og massere av overskytende. I natt synker denne balsam inn i leppene. Det nærmet ikke bare leppene mine, men fremmet også veksten av ny hud som fylte seg i sprekkene på leppene mine. Min søster prøvde det og opplevde lignende effekter. Det er et veldig godt produkt for folk som regelmessig har flytende og matte leppestifter. Totalt sett er jeg fornøyd med dette produktet.

Fordeler av kjære Packer Plum Seed Sleeping Lip Mask:

• Fin og tykk nærende balsam • Overfører ikke hvor som helst • Produktet varer lenge • Inneholder ingen skadelige ingredienser som parabener eller fargestoffer

Cons av kjære Packer Plum Seed Sleeping Lip Mask:

• Tubemballasje er ikke hygienisk; minst en spatel kunne ha blitt gitt

IMBB Rating: 4.8/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Kjære Packer Plum Seed Sleeping Lip Mask? Det løste sikkert leppeproblemene mine, og jeg vil gjerne kjøpe det igjen. Jeg vil anbefale dette til alle som er på utkikk etter en god, effektiv og lurt over natten behandling for sine lepper.

Kjære Packer Lab Collection Anti Pollution and Clearing Mask Kjære Packer Home Remedy Maske Egg Hvit + Sitron Kjære Packer Home Remedy Mask Green Tea + Jasmine Flower Kjære Packer Home Remedy Mask Charcoal Fresh Plum Face Mask: Gjør det selv The Body Shop Plum Lip Gloss Laneige Lip Sleeping Mask The Face Shop Raspberry Roots Sleeping Mask Sephora Lip Mask Rose, Shea Bite Beauty Champagne Agave Lip Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: