Av Vijeta

Hei damer,

Hvem er ikke en fan av Too Faced-produkter? Selv om du er det mest steinete hjerte, vil deres søteste emballasje smelte ditt hjerte sikkert fordi alt er pent og rosa! Jeg er forelsket i Too Faced produkter og oh my gawd! At sjokolade lukten er til å dø for. Jeg har øyenskygger, bronzers etc. fra serien, men hadde ennå ikke utforsket sine leppestifter. Jeg hadde alltid øynene mine på "Melted Matte" -området og endelig fikk en sjanse til å plukke en! Jeg vurderer Too Faced Melted Matte i skygge "Selg ut" i dag.

Pris: $ 21 for 7 ml. Produkt detaljer: Gi lepper den stående kraften i en flekk og den intense fargen på en flytende leppestift i en slitesterkt ultra-matt formel. Den er formulert med eksklusiv teknologi som etterlater leppestiftet smeltet for den mest effektive fargen som er mulig. Den er infundert med antioksidantrik avokadoolje og vitamin E for å fukte, mens hyaluroniske fyllingsfelter glatter utseendet på leppelinjer. Den legger seg komfortabelt på lepper med en vask av intens, høy-effekt, super rik, mettet farge som varer i flere timer.

Jeg fortsetter å stå overfor å selge ut smeltet mat Liquified Long Wear Matte leppestift:

Jeg elsket emballasjen av smelte matte leppestifter. Ikke bare røret, men boksen har også samme farge som leppestift. Hvor vakker de ser i det gjennomsiktige trekantede røret, så forskjellig fra den vanlige sylindriske form? Fordi de er gjennomsiktige, blir det veldig enkelt å vite den eksakte skyggen. Den brukte plasten er også av god kvalitet, ganske tykk og solid. Det ser ut som at Too Faced brukte mye tid på å få utseendet riktig, god jobb jeg må si.

Tekstur av denne flytende leppestift er enda lettere enn mousse, men ikke engang så lys at den blir rennende. Hvem sier bare dameundertøy er vår andre hud? Jeg sier denne leppestiftformelen er vår andre hud utvilsomt. Den setter på huden perfekt uten å rive og trekke. En sveipe og jobben er ferdig, perfekt pigmentering vil jeg si. Noen ganger, gjennom hele dagen, vil du føle at du ikke har noe på leppene dine, formelen er det lyset. Doe foot applikatoren er perfekt for å oppnå feilfri presisjon.

Nå kommer skyggen, den beskrives som en matt, myk pinky-brun på Too Faced-nettsiden, og det er akkurat det - en perfekt blanding av rosa og brows. Den har fersken undertoner, og den viser mer fremtredende på rettferdig hud.

Dette faller definitivt under n * des kategori. Jeg vil kalle dette min MLBB-nyanse med peachy undertone! Det slår seg ikke i fine linjer; Det blir imidlertid tørt etter 3-4 timer (det er historien med hver matte phew).

Oppsummering denne skyggen er perfekt med tung øye sminke utseende når du ikke vil at leppene dine skal fokusere, ikke du vil at de skal se forsømte. Det er et perfekt kontorklær n * de leppestift.

Fordeler for å stå overfor å selge ut smeltet mat flytende lang slitematte leppestift:

  • Veldig lett.
  • Ingen tugging eller trekking, behagelig sitter på huden.
  • Ingen flekker eller fjerning.
  • Fremhever ikke fine linjer.
  • Overlever et tungt fettete måltid.

Ulemper med å stå overfor å selge ut smeltet mat Liquified Long Wear Matte leppestift:

  • Tilgjengelighet i India.
  • Kan se ut vasket ut på mørkere hudfarge jenter.
  • Litt tørking, så du må prep opp leppene dine - som å bruke en balsam over natten ville være nyttig.

Anbefaler jeg / Tilbakekjøp For Ansikt Utsalg Melted Matte Liquified Long Wear Matte Lipstick? Dette er ikke noe du ikke finner i noe annet merke, men hvis du snakker om dette produktet alene, er dette et godt kjøp hvis du får det i dollar spesielt, Men jeg kjøpte den fra en indisk butikk og ble plyndret (ikke spør meg hvor mye .. og ja jeg er gal).

To-Faced Lady Balls Smeltet Matt Liquefied Matte Long Wear Lipstick Too Faced Bend og Snap Smeltet Mat Lekkert Matte Lang Slitestift Forvendt Feelin Myself Smeltet Matte Liquefied Matte Long Wear Lipstick Forvendt smeltet Liquified Long Wear Lipstick - Smeltet Fuchsia Forvendt smeltet Liquified Long Wear Lipstick - Smeltet Violett Lime Crime Lulu Velvetines Matte Liquid Lipstick Gerard Cosmetics 1995 Hydra-Matte Liquid Lipstick Lime Crime Red Rose Velvetines Matte Liquid Lipstick Kylie Pumpkin Matte Liquid Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 30 2020