Hii IMBBians,

Laugh Lines er linjene som dannes på ansiktet ditt når du ler. Disse linjene strekker seg rett fra nesenes hjørner til endene av munnen din. Dette er linjene som skiller ansiktet fra kjevelinjen. På noen mennesker kan disse latterene se ganske flatterende ut, men på noen mennesker kan disse latterene se veldig ubehagelig ut. Men ikke bekymre deg. Det er ulike måter å redusere latterlinjer rundt munnen. Det er en kirurgisk behandling og også en ikke-kirurgisk behandling. I dag skal vi diskutere den ikke-kirurgiske behandlingen. Under ikke-kirurgisk behandling er det flere øvelser som tar sikte på å redusere latterlinjene rundt munnen. Ta en titt på de øverste øvelsene for å redusere latterene rundt munnen!

1. Øvelse 1:

Dette er en enkel pout øvelse. Pucker begge kinnene sammen og danner et poutlikt ansikt. Dette vil skape en hellig effekt på kinnene, og med tiden vil det redusere kinnets rundhet og redusere latterlinjer med tiden.

2. Øvelse 2:

Trekk både de øvre og nedre leppene innover og hold dem tett. Blås luften inn i munnen din og hold den i en stund. Gjenta øvelsen i hvert sett med 5.

3. Øvelse 3:

Smil så bredt som mulig. Dette vil skape et skulpturert og strammere blikk på kinnene dine. Også med tiden blir ansiktsområdet ditt tonet, og legen vil også redusere.

4. Øvelse 4:

I denne øvelsen må du smile mye med munnen din skilt. Dette er bare en enkel øvelse. Hold denne posisjonen i noen sekunder, og du vil begynne å føle strekken på kinnene dine. Dette vil ikke bare stramme kinnene dine og forbedre blodsirkulasjonen gjennom hele ansiktet ditt.

5. Øvelse 5:

Lag en liten O og føl musklene rundt munnen din. Nå, med den lille O, prøv å smile så mye som mulig. Du vil snart begynne å føle varmen i kinnene dine.

6. Øvelse 6:

Prøv å gjøre noen nakkrotasjoner. Vri hodet ditt med urviseren og mot urviseren. Dette vil tone nakken din og vil også tone ned kinnene dine også. Dette vil skape en illusjon av skygge på kinnene dine.

7. Øvelse 7:

Løft hodet mot taket. Nå, prøv å pout med hodet høyt. Dette vil gjøre kinnene tonet og skulpturert samtidig. Og med tiden, vil dine latterer også redusere.

8. Øvelse 8:

Smil, så vidt som mulig. Prøv å trykke kinnene dine fra begge sider. Dette vil skape et trykk på kinnene dine, og dermed vil legen din redusere på kort tid.

Så prøv disse ansiktsøvelsene og se forskjellen selv. Du vil se at latterlinjene vil redusere og redusere på kort tid.

Topp 8 Shahnaz Husain Beauty Tips for Bruder Topp 8 koreanske ansiktsmasker Topp 8 hårprodukter for krøllete hår 7 øvelser for å redusere byste størrelse 6 Øvelser for å redusere magefett 4 Øvelser for å redusere lårfett 6 beste øvelser for å redusere hofter og lår Hvordan bli kvitt Frown and Laugh Lines? 8 måter å behandle en pimple rundt munnen Rettsmidler for tørr hud rundt munnen

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: