Hei damer,

Jeg planlegger å gjennomgå noen øyeskygge singler og paletter før jeg flytter til et leppeprodukt. I løpet av de siste par månedene har jeg endelig innsett at det egentlig hjelper med strømmen hvis jeg gjør visse typer artikler på en gang, noe som er rart for meg fordi jeg pleide å bevisst forsøke å blande den opp - noen øyenskygge med noen lepper produkt og litt hudpleie etc - bare for å sikre at det ikke blir monotont for leseren. Men jeg tror jeg begynte å påvirke produktiviteten og hastigheten, så jeg prøver dette i stedet. Jeg antar det store utvalget av artikler på IMBB daglig, uansett at det ikke er noen monotoni. Dagens gjennomgang er en annen øyeskygge singel, men denne gangen kommer den fra det kjære merket MAC. Tenk deg en MAC-øyeskygge som ikke har blitt vurdert! Det må absolutt være en første, nei?

Produktbeskrivelse: Et høyt pigmentert pulver som gjelder jevnt og blander godt. Sterkt pigmentert pulver. Gjelder jevnt, blander seg godt. Kan brukes vått eller tørt. Tilgjengelig i et bredt utvalg av teksturer og overflater. Dermatologist testet. Oftalmologen testet. Non-acnegenic. Sikker for kontaktlinser, kan brukes vått eller tørt. Pris: INR 990 / USD 6 for 1,3 g / 0,04 US oz.

emballasje: MAC-øyeskygge-singler er tilgjengelige i to former - den eneste øyeskyggen som kommer i en liten, enkel kompakt og pro-palettpåfyllingspannen - som kan poppes inn i en MAC Pro-palett eller stort sett hvilken som helst annen palett.

Rask ting om MAC Pro Palette påfyll - det er omtrent samme størrelse som noen annen påfylling fra Make Up Geek eller Colourpop eller Anastasia Beverly Hills (Ikke gjør opp for alltid). Så, de vil passe inn i noen av deres tilpassbare paletter også, bortsett fra MAC-ene. Pro-pansene har en tynnmagnetskive i basen, noe som gjør at de kan sitte tett i en Pro-palett. Alle øyeskygger kommer i individuelt pakkede påfyllingshylser. Du trenger en tom palett for å lagre dem inn.

Min erfaring med MAC Eyeshadow Star Violet:

MAC beskriver den som en "pinky-brown plum" -skygge.

Skygge: "Star Violet" er fra Veluxe Pearl-serien av skygger, som er det mer brukervennlige og populære spekteret. Nyansene "All That Glitters", "Coppering," "Twinks," etc kommer fra dette området. Skyggen er beskrevet av merkevaren som en "pinky brown plum". Jeg tror det er en ganske passende beskrivelse. Skyggen er en middels pinky plomme med en liten varm brun undertone og en pearly glans. I utgangspunktet virket det ganske likt "Intense Gaze" fra ABH. Faktisk, inne i rommet (dim lys), det virker ganske liknende når de slås sammen. Imidlertid har kameraet tatt den nyanserte forskjellen mellom nyanser veldig bra. Mens "Intense Gaze" er en støvete rosa med peachy goldness til den. Til sammenligning, "Star Violet" skiller seg ut som en tydelig blomme rosa.

Tekstur: Tekstur er buttery glatt, ganske som shimmer nyanser fra ABH. Imidlertid er tekstur tydelig tynnere, noe som er en god ting. Jeg ser mange nye skygger (spesielt Indie-merker) med levende nyanser som har denne tykke, tette, glatte tekstur som nesten føles smuldret når de er fargede. Oftere enn ikke, disse må brukes med fingrene fordi de ikke overfører godt på børsten. Personlig liker jeg ikke denne tekstur fordi jeg finner den tykk, og det har en tendens til å fremheve de fine linjene i øyelokkene mine, noe som gjør at lokkene ser enda mer rynket ut. Jeg føler at MAC har en finere tekstur når det gjelder disse glitrende / pearly nyanser som det er tynnere og lettere å jobbe med.

pigmentering: Når den brukes tørr, har skyggen god pigmentering, men jeg følte ikke at det var så intenst på lokket som jeg ønsket det. Så jeg ville bruke den våt, men var redd for at teksturet ville bli tett og vanskelig å bruke. Men det var ikke tilfelle - brukt vått, det var vakkert og pigmenteringen var også utmerket.

Rask ord med forsiktighet - ikke dypp en våt pensel inn i øyeskyggen. Det vil ødelegge skyggen. Velg skyggen på børsten og spray deretter børsten lett med noe som MAC Fix plus eller Urban Decay Setting Spray, og bruk deretter på lokkene.

Oppholdsstyrke:Jeg bruker øyenskyggene mine over en primer fordi dekslene mine er altfor fet. Shimmer nyanser begynner å krølle og bli mush. Denne nyansen ga omtrent 8 timers slitasje tid før det viste tegn på fading. Med en primer klipper den ikke på meg.

I FOTD som er delt med deg, har jeg brukt "Star Violet" i den indre halvdelen av lokket. Skyggen har blitt påført våt, så du kan se den levende.

Pros av MAC Eyeshadow Star Violet:

  • En veldig interessant middels plomme-rosa skygge med varme undertoner og en pearly glans.
  • Kan brukes vått eller tørt.
  • Tynnere tekstur av skyggen, det understreker ikke tekstur av huden min.
  • God slitestid - med primer - ca 8 timer.
  • Buttery glatt tekstur og lett blandbar.
  • Utmerket pigmentering når den brukes våt.
  • Når det brukes tørt, tar det litt lagring for å få fargen i pannen, men er utmerket for et mykere utseende.

Ulemper med MAC Eyeshadow Star Violet:

  • Ingenting i det hele tatt.

IMBB Rating: 4/5 Veluxe Pearl-finish fra MAC er godt elsket av en grunn - det er lett å jobbe med - selv for en nybegynner. Shimmer er tydelig uten å se over toppen.Den aktuelle skyggen er perfekt for den kommende høstsesongen og kan brukes intensivt (som i FOTD) eller brukes tørr for et mykere øyeutseende. Ved å bruke denne skyggen over lokket med kanskje tekstur i krøllen, får du en fin og enkel dag utseende. Vil jeg anbefale MAC Eyeshadow Star Violet? Ja, jeg anbefaler.

101 MAC øyeskygge bilder, fargeprøver MAC fuktig øyenskygge 12 må ha MAC øyenskygge for indiske hudtoner MAC Orb, Goldmine, Smut Eyeshadow MAC Amorous Alloy Ekstra Dimensjon Øyenskygge MAC Nylon Eyeshadow MAC Ricepaper Eyeshadow MAC Rich Core Ekstra Dimensjon Øyenskygge MAC Brun, Corduroy, Sable, Shroom Eyeshadow

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 30 2020