Hei folkens!

Boots apotek er min go-to store her i UAE for mine hudpleieprodukter. Jeg har prøvd mange merker de holder - Såpe og Glans, Ted Baker, Botanics, No 7 og deres egne Boots-merkede produkter. Jeg har veldig tørre og hakkede lepper, og derfor ønsket jeg noe for intens fuktighet.

Pris: £ 3 eller Rs.263 for 10 ml Produktbeskrivelse: Intensivt fuktighetsgivende leppebalsam. Hvordan bruke - Bruk balsam sjenerøst med ren finger over leppene.

ingredienser: Paraffin, Hydogenisert mikrokrystallinsk voks, Paraffinumliquidum (Mineralolje), Capryl / caprittriglyserid, Butyrospermumparkii (Shea Butter), Cera alba (Bivoks), Frøolje av Vitisvinifera (Grape), Prunusamygdalusdulcis (Søt mandel) olje, Tocopherylacetat, Parfume , Alfa-isometylionon, Linalool). * Inneholder mandelolje

Min erfaring med støvler Ekstrakter Almond Lip Balm:

Jeg fortsetter å prøve forskjellige leppebalmer i søket mitt for å kjøpe min perfekte kamp. Jeg plukket opp Boots Almond Lip Balm med en intensjon å intensivere mine lepper som produktet hevder.

Leppebalmen kommer i et lite rundt glasskar. Lavendel farge plast lokket over glasset karet gjør det ser pen ut. Lokket lukkes tett og emballasjen føles solid. Produktet føles kompakt og lett, slik at det er reisevennlig.

Teksturbalsammen er vanlig, sammenlignet med vaselin, men mindre klebrig. Det er ikke en tonet leppebalm derav fargeløs. Balsam glir lett på leppene. En swipe gir et rent lag, men flere swipes bygger et tykkere lag på leppene. Problemet med alle leppebalmer som kommer i et badekar er at du trenger fingrene til å bruke den. Dette kan bli litt uhygienisk og rotete.

Leppebalmen føles fuktighetsgivende på leppene og veldig behagelig å ha på seg. Når du bruker leppebalmen, gir det et godt, sunt utseende til leppene. Leppebalmen har ingen glimmer og ingen farge. Den kan brukes frittstående eller på toppen av en leppestift siden den har en lett tekstur og følelse.

Den forblir satt i omtrent 2 til 3 timer, hvorefter den trenger en re-applikasjon. Jeg følte meg ikke intens fuktighet på leppene mine, til tross for at jeg brukte det flere ganger om dagen. Til denne prisen er det andre produkter i markedet som gir bedre resultater.

For meg viste det seg å være en vanlig leppebalsam som gir en midlertidig effekt. Kanskje, det ville bedre passe de som har naturlig rosa lepper og trenger den vanlige fuktigheten og ikke en intens en.

Pros av Boots Ekstrakter Almond Lip Balm:

• Fin emballasje • Reise vennlig • Fuktes leppene • Inneholder mandelolje • Gir en sunn titt på leppene • God til daglig bruk

Ulemper med støvler Ekstrakter Almond Lip Balm:

• Fukter ikke leppene intenst • Mindre oppholdsstyrke • Dyrt • Ikke hygienisk å påføre med en finger

IMBB Rating: 2.5/5 Vil jeg tilbakekjøp støvler Ekstrakter Almond Lip Balm? Nei, jeg vil fortsette søket etter den perfekte leppebalsammen.

Inntil neste gang, gutta! Håper du likte å lese!

Boots Tea Tree og Witch Hazel Charcoal Face Mask Støvler Essentials Agurk fuktighetsgivende krem Støvler Ekstrakter Kokosmelk Støvler Ekstrakter Strawberry Body Butter Støvler Ekstrakter Fruity Strawberry Body Wash Yves Rocher Almond og Orange Blossom Relaxing Body Lotion Støvler Ingredienser Kokosnøtt og Almond Hand and Nail Cream Biotique Bio Hvit Whitening Lip Balm Maybelline Baby Lips Farge Candy Rush Lip Balm Vannmelon Pop Nivea BlackBerry Shine Caring Lip Balm

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: