Hei IMBBians,

I dag er jeg tilbake med en artikkel om "Måter å bruke en skjønnhetsblender makeup svamp". Denne artikkelen er spesielt for de jentene som tror at de kun kan bruke sminkevannene sine til å bruke væskeformasjoner. Hold deg oppdatert sminke-o-holics!

1. Som en viskelær:

Hvis du også er klumpete og opplever et sminkeforbedring nå og da og har en tendens til å få panikk og fjerne all sminke i en glidelås, vil skjønnhetsblender være en frelser for deg. Alt du trenger å gjøre for dine feil, gni det bort med en tørr skjønnhetsblender. Tekstur av en tørr skjønnhetsblender fungerer ganske mye som en viskelær og er en effektiv måte å korrigere en skrå vinge eller fjærende leppestift på. Husk imidlertid at du må bruke blenderen i en gnidningsbevegelse og ikke dab med den.

2. å bruke kremblærer og kinnetoner:

Du kan putte på ganske mye rødme med hjelp av skjønnhetsblender, men kremblær og kinntegger gir et bedre valg enn pulveret som du kan komme overbord med pulverformet mens du bruker en svamp. For å bruke kremblærer eller -farger ved hjelp av en sminkesvamp, tar du litt produkt på fingertuppene og legger tre små prikker på kinnbeinene dine og forsyner forsiktig pigmentet med lett dabbing og feiende bevegelse. Du kan bygge opp intensiteten om nødvendig, men begynn alltid med den lille mengden av produktet først.

3. å konturere

For å bruke skjønnhetsblenderen til konturformål, legger du først produktet på de stedene du vil konturere, bløt skjønnhetsblanderen litt og bland så alt i. Vær imidlertid sikker på at du legger produktet på ansiktet eller i hvilket område som helst at du vil konturere og ikke på skjønnhetsblenderen fordi det suger opp mye produkt på den måten og fører til sløsing. Du kan også fortsatt bruke dine favorittbørster til å sette produktet på og puste det litt, og deretter bruke blenderen som en endelig blanding.

4. For å markere:

Fremhev med hjelp av en skjønnhetsblender ganske mye på samme måte som du konturerer med den. For det første legger du på noen highlighter hvor det er nødvendig, demper svampen og jobber deg til herlighet!

5. Opprette ombre nagel kunst:

Du kan bruke din skjønnhetsblender til å lage noen fantastiske ombre neglekunst også. Alt du trenger å gjøre er å legge en basefarge på neglene dine og deretter bruke litt neglelakk til den smalere siden av blenderen din, ta av overflødig og trykk svampen lett på neglene dine ved sving.

6. For hudpleie:

Hvis du bruker flere hudpleieprodukter eller bare hater å bruke fingrene dine til å bruke nattkrem og saftige serum, kan du ta hjelp av en god gammel sminkeblender og hilse på fabelaktig hud. Men sørg for at du holder en skjønnhetsblander spesielt for dette formålet, og aldri bruke den til å bruke sminke siden det kan føre til vekst av bakterier og forårsake infeksjoner. Husk å vaske skjønnhetsblenderen din ALLEDAG, hvis du bruker den til å bruke hudpleieprodukter for å holde den hygienisk og god til bruk.

7. Lag perfekt, røykaktig øye:

Beauty Blender er en av de mest fantastiske og raskeste måtene å sette på øyenskygge og stenke den. Alt du trenger å gjøre er å dyppe den mindre siden av blenderen din i mørk konsentrert svart øyeskygge og dab den på øyelokkene dine i en blendingbevegelse. Dette trikset garanterer imidlertid ikke profesjonelt utseende smokey øyne og er et triks som passer best for nybegynnere.

Det er alt for dagens jenter! Håper dette hjelper! 🙂

7 fantastiske måter å få glødende hud over natten 7 fantastiske måter å bruke risvann for vakker hud og nydelig hår 7 fantastiske hjemmelagde ansiktspakker for øyeblikkelig glød og rettferdighet 8 interessante måter å bruke micellar vann i din skjønnhetsrutine 8 måter å bruke gurkemeie for vakker hud 11 forskjellige måter å bruke hvit eyeliner blyant 10 effektive måter å rengjøre Beauty Blender og Makeup Svampe Slik Rengjør Beauty Blender Makeup Svamp Slik bruker du en Beauty Blender med pulver Slik bruker du en Beauty Blender For Concealer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: