Hei alle sammen,

Dagens gjennomgang handler om Crabtree og Evelyn Lavender Ultra-Moisturizing Hand Therapy.

Produktbeskrivelse: Lavendel Ultra-fuktighetsgivende håndterapi. Lås i fuktighetskontroll med vår Lavender Ultra-Moisturizing Hand Therapy. Infundert med macadamia nøtterolje, shea smør og lavendelolje, nærer denne intensive krem ​​huden, så det er merkbart jevnere etter hver luksuriøs applikasjon. Inneholder hydratiserende ceramider og antioksidantrik vitamin E. Myrraekstrakt hjelper tilstandssøm og negler. Formulert uten mineralolje, parabener eller propylenglykol. Pris: 9 $ for 25 ml.

ingredienser:

Min erfaring med Crabtree og Evelyn Lavendel Ultra fuktighetsgivende håndterapi:

Emballasjen minner meg om barndomsdagen da Borosil ble brukt som en magisk krem. Denne håndkrem kommer i en røremballasje med en skruehett. Jeg ville normalt ikke foretrekke en skruehett da det ikke er praktisk å lukke hetten mens du balanserer håndkremet i hånden, men her er et unntak. Hetten er så søt og ser pen ut når du håndterer den. Jeg har ikke noe imot dette skruehetten i det hele tatt. Formen på hetten er også multi-hjørnet slik at det gir lett grep. Røret selv og hetten er plast. Den eldre emballasjen var metall, men nå har de endret den til plast med metallisk finish. Når du først ser på det, føles det som metall, men når du berører, innser du at det ikke er metall lenger. Problemet med metall var den skarpe kanten; de kunne skade.

Plastrøret er lett å presse og kvaliteten på plast er høy. Det føles ikke som et apotek for håndkrem håndkrem i det hele tatt. Åpningen er ganske stor for utladning av produktet. Man må presse seg mykt for å kontrollere mengden av produktet, men når du slutter å klemme, suges det gjenværende produktet nær nakken på åpningen.

Farge på røret er lavendel og det er også et bilde av vakre lavendelblomster. Jeg finner emballasjen veldig søt. Lavendel er en duft som de fleste av oss elsker. I utgangspunktet faller lavendel og vanilje dufter i samme base duft kategori. Håndkremet er helt blomstret. Jeg finner lavendel duften veldig beroligende og avslappende. Det løfter dine sanser og er perfekt for sommermånedene.

Myrraekstraktet hjelper tilstand negler og cuticles. Produktet er fargefritt, mineralolje, parabener, ftalater eller propylenglykol. Den inneholder også frittgående geitmelk, havregrynmel og vitamin E som nærer huden.

Siden det er så mildt, la barna mine også bruke det om vinteren, og de elsker det.

Denne håndkrem er hvit i farge og veldig kremaktig i tekstur. Det føles som smør. Håndkrem sprer seg veldig bra og blir absorbert lett. Det forlater ikke håndflatene helt tørre, men etterlater en tynn film. Denne filmen føles veldig fuktighetsgivende og på ingen måte forårsaker en hindring i bruk av smarttelefoner eller bærbare datamaskiner. Hendene føles ekstremt myke og smidige. Dette merket av håndkrem er utvilsomt den beste håndkrem jeg har prøvd til dato. Mine palmer er ekstremt tørre og dette fungerer best for meg. Selv om det er dyrt, er det et must-ha for meg. Kjærlighet, kjærlighet, elsker produktet!

Fordeler med Crabtree og Evelyn Lavendel Ultra fuktighetsgivende håndterapi:

  • Nydelig lavendel duft.
  • Kremaktig tekstur.
  • Ekstremt fuktighetsgivende.
  • Leaves en tynn film på håndflatene.
  • Perfekt emballasje.
  • Myrraekstrakt hjelper tilstand negler og kutikula.
  • Frysfri, mineralolje, parabener, ftalater eller propylenglykol.

Ulemper med Crabtree og Evelyn Lavendel Ultra fuktighetsgivende håndterapi:

  • Litt dyrt.

IMBB Rating: 4/5 Anbefaler jeg Crabtree og Evelyn Lavender Ultra Moisturizing Hand Therapy? Hvis du foretrekker en beroligende håndkrem og elsker lavendel duft, så er dette et godt alternativ for deg.

Crabtree og Evelyn Ultra-Moisturizing Hand Therapy Pear og Pink Magnolia Crabtree og Evelyn Iris håndterapi Crabtree og Evelyn geitmilk og havre beroligende håndterapi Crabtree & Evelyn Gardeners Håndterapi Yardley London English Lavender Hand & Nail Cream Støvler Lavendel og Lilac Hånd og Spiker Cream Freeman Lavender & Mint Nærende Hånd og Kutikalkrem L'Occitane - Lavande de Haute-Provence - Håndkrem Palmers kakao smørformel Ultra fuktighetsgivende leppebalsam Mørk sjokolade og mynte Sephora Aloe Vera Ultra-fuktighetsgivende og beautifying håndmaske

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: