Hilsener alle,

Det myke vevet på leppene kan bli hemmet, noe som fører til hovne lepper. Dette kan skje på grunn av ekstreme værforhold, infeksjoner, dehydrering, insektbit, allergisk reaksjon etc. Det kan være smertefullt, ubeleilig og forårsake problemer med mat og vannforbruk. Samtidig kan hovne lepper også være pinlig. Det er over-the-counter medisiner for å behandle hovne lepper, men du kan også bruke disse hjemmemedisinene for rask lindring. Så, la oss komme inn i detaljene.

Aloe vera gel

Aloe vera gel har antiinflammatorisk egenskap som hjelper til med å behandle hovne lepper. Påfør en liten mengde aloe vera gel over hovne lepper og masser forsiktig i noen minutter. Senere skyll den av med kaldt vann. Alternativt kan du legge til noen få dråper med tea tree olje for å øke effekten.

Isbiter

Isbiter øker blodsirkulasjonen og reduserer hevelsen effektivt. For å behandle hovne lepper, massasje med en isbit som er pakket inn i en vaskeklut. Gjør dette to ganger om dagen.

Svart tepose

Svart te har gode astringerende egenskaper som bidrar til å redusere hevelsen effektivt. For å bruke svart te til å behandle hovne lepper, legg en brukt svart tepose over det berørte området i 15 minutter. Gjenta det så ofte som nødvendig.

Te tre olje

De antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskapene til te-treolje gjør den perfekt til å behandle hovne lepper. Det lindrer huden og lindrer enhver form for ubehag effektivt. For å bruke, fortynn litt te-treolje med en bærerolje og bruk den over det hovne området. Dette tipset vil holde leppene fuktet og desinfisert. Skyll av etter 30 minutter. Gjenta prosedyren to ganger om dagen for best resultat. Husk, bruk aldri te-treolje i ren form.

Bakepulver

Baking soda er ganske effektiv i behandling av hovne lepper forårsaket på grunn av et insektbit eller en allergisk reaksjon. Den antiinflammatoriske egenskapen bidrar til å redusere hevelse og smerte og beroliger huden. For å bruke, lage en pasta med natron ved å legge til litt vann. Påfør dette over det berørte området og la det stå på i 15 minutter. Gjenta prosedyren to ganger om dagen.

Heksehassel

Witch Hazel er kjent for å berolige huden, reduserer enhver form for betennelse. Den hekseriske helsemessige egenskapen hjelper i å desinfisere leppene også. For å bruke, legg til en spiseskje med hekseskalle til en teskje epsom salt. Ved hjelp av en bomullsboll, bruk blandingen over de hovne leppene og la den stå i 30 minutter. Senere skyll den av med kaldt vann. Gjenta prosedyren to ganger om dagen for maksimale fordeler.

Varm komprimering

Varm komprimering er like effektiv som en kald komprimering når det gjelder behandling av hovne lepper. Varm komprimering hjelper til med å opprettholde riktig blodgass, noe som reduserer hevelse og betennelse effektivt. For en varm komprimering kan du bruke en varmepute. Alternativt, suge en vaskeklut i varmt vann og vri det. Plasser den over hovne lepper i 15 minutter. Gjenta denne prosedyren 4-5 ganger om dagen.

gurkemeie

Gurkemeie er best kjent for sin antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper, og kan derfor være ganske nyttig i behandling av hovne lepper. For å bruke, lage en pasta av gurkemeiepulver ved å legge til kaldt vann. Påfør blandingen over hovne lepper og la den tørke. Senere skyll den av med vann. Gjenta prosedyren to ganger om dagen.

Honning

Den antibakterielle egenskapen til honning behandler leppinfeksjonen mens de holder dem næret og fuktet. Dessuten bidrar den anti-inflammatoriske egenskapen til å berolige leppene og lindre ubehag. Påfør honning over hovne lepper og la den stå på i 30 minutter. Senere skyll den av med vann. Gjør dette to ganger om dagen for maksimale fordeler.

Epsom salt

Epsom salt er ganske effektivt i behandling av blåmerker og kutt. Det heler leppevevene i en raskere hastighet og beroliger huden, lindrer den fra smerte eller ubehag. For å bruke, legg til en spiseskje epsom salt i en kopp varmt vann og bland dem godt. Ta en bomullsboll eller en vaskeklut for å sette saltvannet over det berørte området. Gjenta denne prosedyren to ganger om dagen for raskere lindring.

vaselin

Faktisk er Vaseline et multifunksjonsprodukt. Det kan brukes til å behandle hovne lepper raskere, det også uten noen bivirkninger. For å bruke, belegge leppene dine med et tykt lag av vaselin. Vaselin vil hjelpe til med å holde leppene fuktig, hydrert og redusere hevelsen også. Fortsett å bruke Vaseline med jevne mellomrom for raskere lindring.

Kokosolje

Kokosolje er populært brukt til å behandle ulike hudproblemer. Den antibakterielle egenskapen til kokosnøttolje behandler hevelse forårsaket av leppeinfeksjon, og holder leppene perfekt næret og fuktet. For å bruke, ta en passende mengde organisk kokosnøttolje og masser den over dine hovne lepper. Fjern den etter en time. Gjenta prosedyren om nødvendig.

12 hjem rettsmidler for å stramme huden på ansiktet 12 tips for å behandle tørt hår Hjem Rettsmidler for glødende hud Hjem Rettsmidler for å bleke hender og ben Glød deg gjennom vintre med disse hjemmemedisinene for myk og smidig hud 12 beste hjemmelagde ansiktsmasker 10 hjem rettsmidler for å behandle Chapped Lips Lip Pigmentation-Remedies for pigmenterte lepper Maybelline Rask og Fuchsia Fargeløsning av Lip Studio Cream Matte Pencil og Smudger 8 ting du bør vite før du får dine lepper tattatt

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: