Av Shumayla

Hei alle sammen!

Hvordan har du det? Hvordan var din Diwali i år? Jeg er en dørhard Diwali-elsker. Jeg elsker lysene, diyaene og spesielt rangoli. Det er lykke rundt som alle blir barn rundt festsesongen. Folk glemmer feydene sine og blir venner igjen. Fremfor alt er det positivitet overalt, noe som betyr mest. Uansett, jeg er tilbake med en annen anmeldelse. Denne gangen vurderer jeg en neglelakk. Jeg elsker merker som tilbyr en rekke farger og teksturer når det gjelder både eyeliners og neglelakk. Jeg elsker OPI for det meste fordi det tilbyr en gazillion nyanser og teksturer. Merket er også ganske rimelig (selvfølgelig gjelder landsvilkårene: D). Skyggen jeg valgte for meg selv, heter Me, Myselfie og jeg, og den tilhører deres California Dreaming-kolleksjon.

Pris: $ 5- $ 7 for 15 ml Produktbeskrivelse: Shine-intensive OPI GelColor neglelyser kurerer i 30 sekunder under et LED-lys og varer i flere uker. En dristig gul født å skinne. Utslipp dine stråler med denne blendende gule skyggen. Laget i USA.

Min erfaring med OPI Nail Lacquer Me, Myselfie og jeg:

emballasje: Emballasje av denne neglelakken er ganske grunnleggende. Den har en solid (og veldig pen) glassflaske med OPI trykt på den. Den har et svart, slitesterkt lokk med like smal børsteapplikator festet til den. Jeg liker hvordan OPI preger sitt merkenavn på toppen av lokket.

Før jeg fortsetter å beskrive tekstur og farge, la meg fortelle deg at denne fargen er fra hverandre av deres California Dreaming-kolleksjon. Gjett fra palettutvalget, det er trygt å si at det er deres sommersamling.

Siden samlingen er inspirert av sommer solnedgang og soloppgang over kysten av Nord-California til California, er det magentas, røde, rødme, fersken, koraller og appelsiner nyanser. Alle fargene i paletten tilhører det permanente området, så det er en god nyhet for koralelskere der ute. Denne vakre koralskyggen er tilsynelatende inspirert av Angeles City, blant annet Los Angeles.

Tekstur: Tekstur er litt mot den løpende siden, men er veldig jevn ved påføring. Ingen striber, uansett. Den gir en halv gjennomsiktig finish i en enkelt strøk og går perfekt ugjennomsiktig i to strøk. Den har en creme finish som er perfekt synlig etter to strøk.

Mitt eneste problem er dets løpende konsistens. Spikermaling har en tendens til å fjær rundt seglene, noe som gir en ekstra problemfri rengjøring. Jeg elsker tekstur og finish av denne neglelaket, men liker ikke konsistensen mye.

Farge: Meg, Myselfie og jeg er en fin korallskygge med subtile gule undertoner. Det har ingen glimmer. Det krever minst to strøk å gi den sanne fargen og crème-finishen. Jeg tror det er en universelt smigrende nyanse, spesielt for somrene.

Longevity: Det forblir på neglene mine for en god 5-6 dager uten chipping. Jeg har sett hvordan billige neglelakk kan ødelegge neglens helse, men dette neglelakkets kvalitet påvirker ikke neglens helse.

Pros av OPI Nail Lacquer Me, Myselfie og jeg:

• Allsidig farge • Passer til alle hudtoner • Vakker tekstur • Glatt applikasjon

Ulemper med OPI Nail Lacquer Me, Myselfie og jeg:

• Prisforskjellen i India • Konsistens er ikkje rennende

IMBB Rating: 4.5/5 Sammendrag: Dette er en pen, korallskygge for sommeren, og den smigrer alle hudtoner. 800 rupees er en sprø sum penger for bare 15 ml neglelakk, spesielt når det koster ca 200 dollar i USA.

Nicole av OPI Nail Lacquer Positive Energy, Synkronisert med Pink, Oh, det er bare drue! O.P.I. Farge til spisested for neglelakk OPI Nail Lacquer in Passion, Suzi Ungarn Again !, OPI Red OPI Nail Lacquer - Gargantuan Green Grape Alle OPI neglelakk, bilder, fargeprøver OPI blekk neglelakk OPI neglelakk jeg spiser hovedsakelig hummer Makeup Revolution Jeg ♡ Makeup Jeg er Sexy Palette Forvendt Feelin Myself Smeltet Matte Liquefied Matte Long Wear Lipstick Elle 18 Color Pops Selfie rødmatte leppestift Beste Bollywood Selfie-klikk Hvordan ta Selfie som en stjerne

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: