Hilsener alle,

En eller to ganger i uken bruker jeg en arkmaske, vanligvis når jeg er lat for å gå gjennom hele "applikasjon og skylling" -prosessen av en vanlig vaskemaskin. I dag vurderer jeg Cosrx hellige moly sneglemaske som inneholder rødt ginsengvann i stedet for vanlig vann og sneglemucin. La oss komme inn på anmeldelsen for ytterligere detaljer.

Pris: INR 200 for 1 arkmaske. Produktbeskrivelse: Den hellige Moly snegleplaten masken er beriket med alles fave snegle mucin og rød ginseng vann i stedet for vanlig vann; Denne fantastiske masken nærer og fukter huden på et annet nivå. Snail Mucin leverer varige næringsstoffer, plumping, stramning, elastisering og fuktighetsgivende hud. Pluss, arket er en pen peachy nyanse infused med Camellia Japonica Seed Oil, beroligende hud mens du senker og sparker tilbake.

ingredienser: Ingredienslisten er ganske liten og en av de beste tingene er rød ginsengvann i stedet for vanlig vann. Rød Ginseng Vann, Snegelsekretjonsfiltrering, Metylpropandiol, Butylenglykol, 1, 2-Hexandiol, Allantoin, Hydroksyetylakrylat / Natriumakryloyldimetyl Tauratkopolymer, Natriumpolyakrylat, Hyaluronsyre, Karbomer, Arginin, Etylheksylglyserin, Fenoksyetanol. Hvordan å bruke: Påfør masken på renset og tonet ansikt. Slapp av i 15 til 20 minutter, og fjern deretter. Forsiktig klapp gjenværende essens for bedre absorpsjon.

Min erfaring med Cosrx Holy Moly Snail Mask:

Cosrx hellige moly sneglemaske har en veldig grunnleggende, vanlig emballasje. Den kommer i en hvitfarget foliepose som inneholder all informasjonen. I sentrum har det også noen detaljer om produktet. Samlet sett er emballasjen reisevennlig og enkel å bruke.

Masken er akkurat som de andre arkmaskene, myke for å berøre. Det er ikke så tynt, men føles behagelig over huden. Passformen er ikke så perfekt, men definitivt noe du kan jobbe med. Det er lett fersken i farge, infundert med Camellia Japonica Seed Oil. Arkmaskene er infundert med en beroligende ingrediens. Masken ble drenket i serumet og det droppet vått. Da jeg klarte å klikke på bildene, strømmet essensen ned fra fingrene mine samtidig. Essensen var glatt, med middels konsistens med en klebrig tekstur. Vel, slim mucin er for sikkert å være klebrig. Etter å ha tatt masken ut, var det nesten to spiseskjeer essens ble sluppet i posen, som jeg lagret for videre bruk. Duften var subtil, noe som ligner ginsengens. Det var ikke så hyggelig, men ikke off-putting også. Bruken av rødt ginsengvann i stedet for vann er dets andre særskilte funksjon.

I disse dager bruker jeg mange fuktighetsgivende masker for å fylle fuktighetstap. Det er tørre flekker over kinnet og under øyet som trenger mye fuktighet. Denne arkmasken fikk øye på grunn av bruken av rød ginsengvann i stedet for vanlig vann. Jeg vet at jeg nevner det for tredje gang, men det er noe tydelig, spesielt når du finner de fleste arkmaskene som har vanlig vann øverst på ingredienslisten.

Arkmasken var lett å påføre ansiktet, jeg holdt den i 25 minutter. Innen 25 minutter begynte det å tørke ut over kinnene, men var vått nok over andre områder. Arkmasken ga en fin, kjølende og beroligende effekt. Det var imidlertid litt snurre rundt nesen, nær øyets indre hjørne. Det var mildt prikkende og ikke ubehagelig, men jeg hadde hele tanken hele tiden der bare. Jeg vet ikke hvorfor det var tinning, men jeg fikk ikke noe utslett eller rødhet der. Vær sikker på at masken ikke forårsaket noen akne eller irritasjon i huden. Dessuten kunne jeg føle den stramende effekten når arkmasken var på ansiktet mitt.

Etter å ha fjernet arkmasken, var det et veldig tynt lag av essens som sitter over ansiktshuden. Min hud drakk bokstavelig opp hele essensen fra den dryppende arkmasken. Resterende essens ble absorbert i huden med litt patting, noe som gir en fløyelsaktig myk finish. Siden jeg har akne-utsatt og sensitiv hud; Jeg renset ansiktet mitt med vann etter 15 minutter som en forholdsregel. Huden min gjenoppretter fortsatt fra de siste breakouts, og jeg kunne ikke forutse om noen ingredienser kan irritere huden. Jeg vil definitivt anbefale deg å rense ansiktet ditt hvis du har fet eller akne-utsatt hud etter bruk av en arkmaske. Post skylling, huden min var mykere, jevnere med en subtil glød. Det hydratiserte de tørre flekkene effektivt, men for ikke lenge nok. Etter bare noen timer var huden i behov av fuktighet. Og sammen med fuktighetstapet, mister huden også plumpness.

Samlet sett er det en fin arkmask med forskjellige funksjoner som du kan prøve.

Pros av Cosrx Holy Moly Snegle Mask:

 • Reise vennlig.
 • Lett å bruke.
 • Soothes huden.
 • Ikke irriterer huden.
 • Gjør huden fløyelsaktig myk.
 • Hydraterer umiddelbart.
 • Tilfører lys til huden.
 • Gjør huden jevnere.
 • Firmer opp huden.

Ulemper med Cosrx Holy Moly Snail Mask:

 • Plumping effekt varer ikke lenge.
 • Tingles litt.
 • Ikke lett tilgjengelig.

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg tilbakekjøpe Cosrx Holy Moly Snail Mask? Ja!

Cosrx BHA Blackhead Power Liquid CosRx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence Cosrx AHA / BHA Clarifying Treatment Toner Cosrx Galactomyces 95 Whitening Power Essence Tony Moly 01 Black Backstage Gel Eyeliner Skjønnhetsformler Snegle Regenererende Ansiktsmaske Dr. Organic Snail Gel Intensive Anti-Aging Moisture Mask Missha Super Aqua Cell Forny Snail Sleeping Mask Etude House 0.2mm Snegl Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: