Hudtype: Kombinasjon, sensitiv og akne utsatt

Hei alle sammen,

Jeg har allerede vurdert Watsons Jeju Hanbarong Brightening og Moisturizing Facial Mask. I dag vurderer jeg Watsons Aloe Vera Juice Radiant og fuktighetsgivende ansiktsmaske. Les mer om dette produktet.

Pris og antall: 59 PHP eller 80 INR ca. for 1 ark Produktbeskrivelse:

ingredienser:

Min erfaring med Watsons Aloe Vera Juice Facial Mask:

Laken masken kommer i en lys grønn farget plastpakke. Forsiden har aloe vera blader trykt på den sammen med merkevarens tagline trykt i hvitt skrift. Hele produktrelatert informasjon skrives ut på baksiden av pakken. Hver pakke inneholder en arkmaske. Masken kommer foldet med en plastplate, noe som bidrar til å påføre masken lett og forhindrer at den rives fra hverandre mens den påføres som maskenes materiale er veldig delikat. Den slanke emballasjen er flott for transport når du reiser. Samlet sett finner jeg ingen feil i emballasjen.

Arkmasken består av tynn, bomullsmessig materiale. Den har regelmessige utskjæringer for øyne, nese og lepper, som andre arkmasker. Det holder huden pent og glir ikke av. For å påføre masken, legg klutsiden av masken på ansiktet og glatt det på huden og fjern eventuelle bobler. Deretter fjerner du plastplaten på toppen og glatter masken. Deretter la masken stå i 20-30 minutter. Masken føles behagelig på huden.

Masken er perfekt fuktig og infundert med essens. Denne hovedbestanddelen i serum er aloe vera juice. Derfor er formuleringen vannbasert. Dette er en aloe vera variant, som gir en form for beroligende effekt på huden. Den oppdaterer øyeblikkelig huden og gir en intens kjølingsfølelse til den. Serumet synker lett inn i huden. Jeg masserte det venstre ut serumet inn i huden til det var fullt absorbert. Det forlater ikke noe oljeaktig skjede eller det gjorde huden min fettete. Masken har mild aloe duft, som er forfriskende og ikke plagsom.

Masken fukter huden min pent og fjerner tørre flekker fra huden min. Det myker og plumper opp huden min. Det nærer huden min dypt og gir hydrering til den. Når serumet er riktig absorbert i, ser huden min helt matt og strålende ut. Min kjedelige hud ser livligere og sunnere ut enn før. Denne masken er egnet for alle hudtyper. Den passer godt til huden min og gir ingen hudallergi eller irritasjon. Det brøt meg heller ikke ut. Effekten av denne arkmasken varer i en dag omtrent. Jeg bruker normalt masken før sengetid og jeg våkner med en utrolig glødende hud om morgenen.

Fordeler med Watsons Aloe Vera Juice Facial Mask:

• Fin emballasje • Mild og ikke-plagsom duft • Mjuk arkmask med utskjæringer • Billig og veldig effektiv • Fukt og hydrerer huden • Plumper opp huden • Smoothes huden • Passer til alle hudtyper • Serum blir absorbert pent inn i huden • Bryter meg ikke ut • Lever hudmatte

Ulemper med Watsons Aloe Vera Juice Facial Mask:

• Ingen

IMBB Rating: 5/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Watsons Aloe Vera Juice Facial Mask? Ja til begge deler.

Watsons Revitalizing Milk Protein Treatment Shampoo Watsons Avocado Conditioning Treatment Shampoo Watsons kollagen fuktighetsgivende og lysende ansiktsmaske Watsons Anti-Frizz Treatment Shampoo Forest Essentials Aloe Vera Juice 5 Amazing Overnight Beauty Hacks med Aloe Vera Skjønnhetsformler Snegle Regenererende Ansiktsmaske Skin Food Everyday Broccoli Facial Mask Sheet Alba Botanica Selv Avansert Deep Sea Facial Mask Casmara ansiktsmaske følsom maske 2040

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: