Av Akanksha Noronha

Hei folkens,

Hvordan går det med dere? I dag vil jeg gjerne snakke om min personlige favoritt body lotion, såpe og herlighet, den rettferdige smør kroppen lotion. Jeg plukket opp denne store 500 ml flasken fra Boots mens jeg var i Dubai (dessverre er den ikke tilgjengelig i India). The Soap and Glory merkevaren blir raved om av britiske bloggere og så snart jeg så det i Boots butikken, rushed jeg for å plukke den opp. Det var på et kjøp ett Få ett tilbud, så jeg kjøpte en annen duft, som jeg ville vurdere senere. Det er to versjoner av Righteous Butter, en er lotionversjonen og en annen er smørversjonen. Jeg dro til lotion versjonen som det er en lettere versjon og mer kompatibel med varme og fuktighet i Mumbai. Jeg hadde svært høye forventninger fra dette produktet, så la oss se hvordan det gikk!

Pris: 854 INR Produktbeskrivelse: En mega-størrelse (halv liters) flaske super deluxe, men lett Soap & Glory kroppslotion med shea- og kakosfrø-smørbrød, søt mandel og rosehip frøolje, aloe vera, vitamin E, en spesiell tøff-sourced rå hud mykere, og Soap & Glory er fabelaktig bergamot, fersken, vanilje og sandeltre tradisjonell "rosa" duft.

ingredienser: Aqua (vann), glycerin, butyrospermum Parkii (shea smør), dimetikon, cetearylalkohol, Prunus Amygdalus Dulcis (søt mandel) olje, glycerylstearat, Theobroma Cacao (kakao) Seed Butter, PEG-100 Stearate, Parfum (Fragrance), Fenoksyetanol , Rosa Moschata Seed Oil, Carbomer, Caprylyl Glykol, Dipropylenglykol, Xantangummi, Etylheksylglyserin, Hexylkanal, Benzofenon-4, Kaliumhydroksid, Tocopherylacetat, Limonen, Butylfenyl Metylpropionell, Glycerylakrylat / Akrylsyrekopolymer, Benzylsalisylat, Linalol, Tetranatrium EDTA, Geraniol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Alpha-Isometylionon, Citral, Glukosamin HCl, Urea, Algenekstrakt, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Ascorbylpalmitat, CI 15985 (Yellow 6)

SHEA og COCOA SEED BUTTERS for å levere og fange fuktighet i hudens overflate. ROSEHIP SEED og SWEET ALMOND OILS for å hjelpe tørr hud stretch og flex. ALOE VERA for beroligende og fuktighetsgivende. VITAMIN E som en antioksidant. SMOOTHBOOST ™ -24H - en spesiell tøff-sourced grov hud glattere.

Min erfaring med såpe og herlighet Den rettferdige smørkroppen Lotion:

La oss først snakke om emballasjen. Lotionen kommer i en massiv 500 ml pumpeflaske, noe som gjør det veldig enkelt å bruke. Det er en gjennomsiktig flaske, så jeg kan se hvor mye av produktet som gjenstår, noe som er flott. Ifølge meg er emballasjen ganske interessant, den har fet skrift i rosa, som jeg elsker. Så får emballasjen definitivt tommelen opp.

Jeg har brukt dette produktet i nesten et år nå, i løpet av alle sesongene, og jeg føler at det definitivt passer for vær som Mumbai.

Neste opp er duften av lotionen. Duften er et veldig personlig emne, og jeg personlig elsker duften. Det er en veldig søt luktende duft som vil ligge på til 4-5 timer. Hvis du ikke tråkker ut i varmen og fuktigheten, vil den fortsette i et par timer. Det er en veldig sterk duft og kan dermed doble opp som en parfyme også.

Konsistensen av lotion er veldig lett i forhold til smørversjonen av den. Det blir lett absorbert i huden på rundt fire minutter. Den sprer seg lett på huden. Per hydratiseringsfaktoren føler jeg at det er en god poengsum for været i Mumbai. Det gir ingen klissete eller fettete følelser. Jeg føler meg i kaldere og tørrere klima, det kan hende du trenger et tillegg. Bortsett fra det, føler jeg at det definitivt har gjort huden mykere og mykere.

Så, alt i alt, føler jeg at det er en god fuktighetskrem og elsker duften.

Fordeler med såpe og herlighet Den rettferdige smørkroppen Lotion:

• Duft er langvarig og personlig favoritt • Det gir ikke huden følelse fettete; perfekt for fuktig vær • Det fukter godt inkluderer ingredienser som shea smør, mandel olje, aloe vera, etc. • Pumpeemballasjen er veldig hygienisk og enkel å bruke

Ulemper med såpe og herlighet Den rettferdige smørkroppen Lotion:

• Duften kan være for sterk for folk som liker melk dufter • Kan ikke være fuktighetsgivende nok i tørrere klima • Inneholder mange parabener og kjemikalier • Kan være litt dyrt for noen

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal såpe og ære Den rettferdige smørkroppslegen? Jeg ville definitivt tilbakekjøp det.

Såpe og Glans Ansikt såpe og klarhet 3 i 1 daglig vitamin C ansiktsvask Såpe og herlighet Den rettferdige kroppsmørket Såpe og herlighet Gjør deg selv ungdommelig foryngende øyekrem Såpe og Glory Mist du Madly Body Spray Biotique Bio Coco Butter Tissue Firming Body Balm Nivea Cocoa Butter Body Lotion Himalaya Rich Cocoa Butter Body Cream Banjara's Skin + Ve Body Lotion Dove Nourishing Secrets Glødende Ritual Body Lotion med Lotus Flower Extract og Rice Milk Nivea Q10 Plus Skin Firming Hydration Body Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 27 2020