Hei damer,

Hvordan går det med deg? Jeg gjør det bra og håper alt er bra på slutten. I dag snakker vi om hvordan du skal ta vare på huden din mens du er på fosterskader. Mens du er i fødselen, lider de fleste kvinner av voksen eller tung akne på huden. Bortsett fra dette kan en kvinne også lide av blemishes, akne arr, merker, ømhet og mange andre ting i ansiktet. Hver persons hud er forskjellig, og derfor kan effekten av prevensjon variere. Det kan også bli verre med alderen og andre livsstilsfaktorer som påvirker huden.

Så, her er hvordan du skal ta vare på huden din mens du er på fosterskader.

1. Bruk oljefri fuktighetskrem:

Du bør holde fuktighet i ansiktet ofte, da huden din kan være dehydrert eller for tørr. Din hud kan produsere mindre olje i løpet av denne tiden, og derfor er det viktig at du holder huden hydrert, smidig og fuktig hele tiden. Du bør alltid bruke en oljefri fuktighetskrem, slik at den hydrerer huden uten å legge ekstra glans på ansiktet. Du kan bruke Blossom Kochhar Aroma Magic Juniper Berry Oil Free Moisturizer.

2. Blotting Pads eller papirer:

Mens huden din er følsom i løpet av denne tiden, bør du unngå å berøre ansiktet med bare hender. Berøring av ansiktet ditt kan introdusere bakterier fra hånden til huden og dermed gjøre det ekstra følsomt. Det er alltid bedre at du begynner å bruke blotting pads eller blotting papir for å suge ekstra olje fra ansiktet. Du kan bruke The Face Shop Oil Blotting Paper for å suge olje fra ansiktet.

3. Ikke overvask:

Din hud vil produsere svært liten olje mens du er i fosterskader, og derfor bør du unngå å tørke det videre. Du bør ikke vaske ansiktet ditt ofte, spesielt ved å bruke ansiktsvask, da det kan føre til tørr hud. Vask ansiktet 2-3 ganger om dagen med vanlig vann, er nok til å fjerne smuss og olje fra huden lett.

4. Tonere er viktige:

Mens du prøver å ta vare på huden din mens du er på fosterskader, er det viktig å bruke tonere. Du bør bruke tonere som inneholder en høy mengde glykolsyre slik at det bidrar til å opprettholde pH-nivået på huden. Det bidrar også til å fjerne smuss, exfoliere huden din og også unclogs porene. Tonere er viktige, spesielt hvis du har sensitiv eller akne-utsatt hud, slik at den renser dem dypt. Du kan bruke Burt's Bees Garden Tomat Toner for den beste opplevelsen.

5. Gentle Cleansing:

Gentle rensing er viktig mens du prøver å ta vare på huden din mens du er på fosterskader. Du bør vaske ansiktet med en rengjøringsmiddel to ganger om dagen. Bruk alltid en mild rensemiddel som kan bidra til å kontrollere oljeproduksjonen i ansiktet. Også, bør du skrubbe ansiktet ditt en gang i dag med en mild exfoliator. Dette vil sørge for at huden din blir renset grundig. Så å velge riktig type rengjøringsmiddel er av største betydning. Eucerin DermoPURIFYER Cleanser er blant de beste valgene.

6. Kremer Med Retinoid:

Du bør inkludere å bruke kremer med retinoid som det kan bidra til å avkjøle porene og også redusere sebumproduksjonen. Ved hjelp av retinoid-infuserte kremer kan det bidra til å holde huden myk, fuktig og oljefri. Det er viktig å inkludere retinoid fylt nattkrem for å skjemme bort huden din helt. Du kan bruke Balea Rich Night Cream for best resultat.

Topp 10 kosttilskudd for menopausal tørr hud Topp 10 Diverse skjønnhetsartikler du bør bare ikke gå glipp av! Topp 10 sjampo for tørt og grovt hår Topp 10 Fragrance-Free Moisturizers i India Topp 10 hjem rettsmidler for å preponere eller utsette periodene dine 5 Fantastiske skjønnhetsfordeler ved fiskeolje 8 ting du bør vite før du tar kosttilskudd 8 naturlige kosttilskudd for vekttap 6 beste anti-aldring kosttilskudd i markedet 7 beste BB kremer for tørr hud 7 beste grunnlag for tørr hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 28 2020