Hudton: Dusky med varm undertone

Hei alle sammen,

Jeg hadde aldri prøvd en rosa leppestift tidligere fordi de fleste av dem så for melkige på meg, og de slags vasket meg også ut. Da jeg så fargeprøven i denne nyansen på en youtuber med skum hudton, ble jeg umiddelbart forelsket i skyggen. Den har blå undertoner og ser nydelig ut på mørk hud. Jeg kjøpte den sammen med to lipsticks fra samme utvalg. Les anmeldelsen for å vite om jeg er fornøyd med produktet.

Pris: INR 600 Produktbeskrivelse: Kles leppene dine i dekadent farge med NYX Professional Makeup Velvet Matt Lipstick-en luksuriøs ny leppefarge som glir rett og aldri føles tørr. Innredet i et elegant bløtkoffertui, er hver standout-nyanse en moteoppgave i seg selv.

ingredienser: Octyldodekanol, Kaolin, Mikrokrystallinsk Voks / Cera Mikrokrystallin / Cire Mikrokristallin, Isononyl Isononanoat, Bis-Diglyceryl Polyacyladipat-2, Silika, Parafin, Bariumsulfat (CI 77120), Euphorbia Cerifera (Candelilla) Voks / Candelilla Cera / Cire de Candelilla, Stivelse Aluminium Octenylsuksinat, Bivoks / Cera Alba / Cire d'Abeille, Vann / Aqua / Eau, Butyrospermum Parkii (Shea) Smør, Tocopherylacetat, Alumina, Fenoksyetanol, Fragrance / Parfum. MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR (+/-): Glimmer, Titandioxid (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Blue 1 Lake (CI 42090), Rød 6 (CI 15850), Rød 7 (CI 15850), Red 28 Lake (CI 45410).

Min erfaring med NYX matt leppestift sjokkerende rosa:

emballasje: NYX Matte Lipstick kommer i et svart rør som har en fin fløyelsaktig tekstur og det er en klar ring over røret. På grunn av den gjennomsiktige hetten, kan du enkelt sjekke ut fargen selv når den er lagret i leppestiftet ditt. Det er en fin lett emballasje og reisevennlig også, men vurderer prisen, det føles litt billig. Jeg ventet at den skulle ha en metallisk overflate og en ytre eske. Produktet kan også smelte litt under varme forhold, og du får se flekker i røret når du vri ned produktet, og det er også synlig utvendig på grunn av gjennomsiktigheten. Jeg er heller ikke en stor fan av dette rotete synet heller.

Skygge: Som jeg tidligere har nevnt, er dette en nydelig rosa nyanse med blå undertoner. Det vil se vakkert ut på hver hudtone. Det ser dristig ut og girly på samme tid. Hvis du har ekstrem mørk hud som meg, må du kanskje bruke mørk liner for å minimere sjansen for at leppestift vasker deg ut. Men hvis resten av sminke er gjort i samsvar med dette, vil det se helt fint ut. Nå er skyggen også superpigmentert, det krever bare en-to swipes for å få den perfekte fargevinduen. Jeg har tungt pigmenterte øvre lepper og det dekker pigmenteringen ganske bra.

Tekstur og kvalitet: Denne leppestiften har en myk og jevn tekstur som glir godt og jevnt opptar leppene mine. Det føles veldig lett og behagelig. Jeg liker denne formelen, og den har en vakker, ikke-tørking som passer til alle hudtyper. Imidlertid blir denne spesielle skyggen ikke fløyelsaktig matte som de andre fra dette området og forblir kremaktig for det meste. Formelen føles ikke flekkete eller tørre på leppene. Faktisk gir den god hydrering til dem og holder dem myke lenge. Men som det er kremaktig, overfører det mye. Selv om det ikke påvirker dekning, men jeg foretrekker ikke dette aspektet mye. Jeg har to nyanser fra serien og jeg har ikke møtt dette problemet før; sannsynligvis er denne skyggen kremere enn resten.

Forbli kraft: På grunn av kremaktig natur overlever det ikke mat og drikke. Uten munching varer det veldig lenge, men når du spiser, forsvinner det. Det etterlater imidlertid en dyp rødaktig rosa flekk bak, og hvis du har noen tørre flekker, vil flekken bli der lenge og fjerne den med en fjerner blir tøft. Jeg liker heller ikke dette aspektet.

Alt i alt, jeg elsker denne fargen og dekning det gir veldig mye, men jeg er ikke en stor fan av smudging og flekken som det etterlater seg.

Pros av NYX Matte leppestift Sjokkerende Pink:

 • Fin, lett og reisevennlig emballasje.
 • Rimelig.
 • Rosa med blå undertoner som passer til alle hudtoner.
 • Sterkt pigmentert.
 • Myk, jevn tekstur som glir lett.
 • Føler seg komfortabel og lett på leppene.
 • Ikke-tørk formel som ikke føles ujevn eller tørr.
 • Gir god hydrering og holder leppene myke.
 • Varer lenge uten mat i mellom.
 • Ikke bosette seg i fine linjer.

Cons av NYX Matte leppestift Sjokkerende Rosa:

 • Emballasje ser litt billig ut i pris.
 • Dette blir ikke matt som hevdet.
 • Overlever ikke måltider.

IMBB Rating: 4.7/5 Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale NYX Matte Lipstick Shocking Pink? Jeg vil virkelig prøve flere nyanser fra dette området som jeg elsker sin formel og oppholdsstyrke.

NYX Siren Matte leppestift NYX Matte leppestift - Naturlig NYX Velvet Matte Lipstick Volcano NYX Perfekt rødmatte leppestift NYX Alabama Matte leppestift Lakme Berik Lip Lipcrayon 07 Shocking Pink MUA Out There Plumping Lip Gloss - sjokkerende rosa Elle 18 Color Pops Matte leppestift Grape Riot Faces Glam On Velvet Matte Leppestift Dagdrøm Colorbar Velvet Matte leppestift i Bare Elle 18 Color Pops Matte leppestift Kirsebærvin

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: