Hei venner,

Jeg er tilbake med et annet innlegg. Hvordan var din Diwali? Jeg gjør det bra og håper alt er bra også på slutten. I dag snakker vi om hjemmemekanismer for håndeksem. Eksem er en hudtilstand der huden din blir tørr, skjellete og begynner å peeling. Du kan se at huden din blir tørr i vintersesongen, og derfor bør du ta vare på denne hudbetingelsen snart. Eksem skyldes ulike arvelighetsproblemer, kostholdsproblemer, sesongmessige endringer osv. Så her vil vi gjerne nevne hjemmemekanismer for håndeksem.

Apple cider eddik

Apple cider eddik kan behandle hånd eksem. Apple cider eddik inneholder antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper som kan berolige betennelse på huden og også forhindre kløe. For å behandle håndeksem, ta eplecidereddik og bland det med like mye vann. Påfør den på den berørte huden med en bomullsboll og vask av med vann senere.

Te tre olje

Regelmessig bruk av tea tree olje på eksem kan hjelpe deg å bli kvitt den. Tea tree olje inneholder antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper, som lett kan drepe bakterier. Ta litt te-treolje og bruk på eksem-berørt hud ved hjelp av en bomullsboll. Vask av med vann etter en stund. Gjenta denne løsningen 2-3 ganger om dagen.

Olivenolje terapi

Olivenolje inneholder antibakterielle egenskaper som kan redusere kløe. Omega 3-fettsyrene i olivenolje reduserer også betennelse. Ta litt varm olivenolje og søk på det berørte området. Gjenta denne løsningen to ganger eller tre ganger for å bli kvitt håndeksem.

Magnesiumbad

Noen mennesker kan ikke tolerere bløt i vann mens de lider av eksem. Men de som kan tolerere burde sikkert velge magnesiumbad. Ta 1 kopp magnesiumsalt og tilsett ½ kopp Himalayansalt. Legg denne blandingen til lunkent vann og suge hendene i det i noen tid. Det antas at magnesium lett kan eksem eksem. Velg magnesiumbad i 2-3 dager og sjekk forskjellen.

Bakepulver

Baking soda er en annen enkel måte å behandle håndeksem på. Baking soda renser huden din dypt og behandler også hudinfeksjon enkelt. Ta 2-3 skjeer med natron, legg den til litt vann og lage en blanding. Påfør denne blandingen på hendene. La det tørke og vaske av med vann. Påføringen av denne natronmassemasken kan lett lindre kløe på huden.

Ren aloe vera gel

Påføringen av ren aloe vera gel er en annen enkel måte å behandle håndeksem på. Aloe vera gel inneholder helbredende forbindelser og antiinflammatoriske egenskaper som viser seg å være gunstige for å behandle håndeksem. Masser hendene med ren aloe vera gel. Påfør denne gel 2-3 ganger om dagen og vask av med kaldt vann etter en tid.

Konsumere fiskeolje kosttilskudd

Fiskolje inneholder en stor mengde omega 3 fettsyrer, som lett kan behandle eksem. Du bør konsumere 3-8 gram fiskeolje med jevne mellomrom. Markedet det lastet med fiskeolje kosttilskudd i disse dager, og du kan lett finne et apt alternativ. Bortsett fra dette er også sardiner, laks, tunfisk eller makrell en god ide.

Cetaphil RestoraDerm Eksem, beroligende kroppsvask Eucerin Eczema Relief Body Creme Beste hudpleieprodukter for å behandle eksem Aveeno Baby Eksem Terapi Fuktighetskrem Hjemmelaget baby lotion å behandle eksem Khadi Body Scrub Kaffe og salvie 7 hjem rettsmidler for tørt frizzy hår Wave farvel til Blackheads med disse 7 hjem rettsmidler 7 hjem rettsmidler for å behandle cellulitt 7 hjem rettsmidler for å bleke mørke hender og føtter

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 27 2020