Hei alle sammen,

Jeg elsker godt vedlikeholdte føtter og negler. Jeg elsker å holde tåneglene lange og opprettholde sine former. Jeg pleide å få pedikyr gjort på salene tidligere i år. Men da kjøpte jeg mine egne ting og nå trives jeg med mine økter hjemme. Jeg så denne pakken på Colorbar-butikken tidligere denne måneden og brakte den med en gang til å pleie neglene mine. Les videre for å vite om jeg er fornøyd.

Pris: 350 INR Produktbeskrivelse: Sett din beste fot frem med disse Pedi-perfeksjonsverktøyene dyppet i bedårende farger. Inkluderer en tåsklipper, en negleskap og et par tå-separatorer, slik at søket etter en ekte solemate slutter her.

Min erfaring med Colorbar Pretty Toes Pedicure Pack:

Produktene kommer i en vakker ziplock-veske med gjennomsiktig front og svart bakfra. Vurderer prisen, det er ganske stilig og vakker. Detaljer om produktet, bruksanvisningen og annen nødvendig informasjon om den er gitt på baksiden av posen. Den inneholder en negleklipper, en negleskap og et tå-separator.

Spiker clipper er ganske stor og er ideell for tånegler. Det klemmer neglene perfekt og ødelegger ikke formen. Hvis du vil rengjøre neglenees indre hjørner uten å kutte dem, kan du også gjøre det.

Den rektangulære spikerformeren har alternative bånd av rød, rosa og oransje med Colorbar skrevet på den. Begge sider kan brukes til spikerforming. Overflaten er grov på begge sider. Jeg har ganske harde negler og det former dem veldig bra. Det eneste problemet er at når du bruker den, vises hvite linjer og flekker på overflaten. Så sannsynligvis vil det slites bort etter flere bruksområder.

Tå-separatoren er igjen god for fin neglelakk. Hvis tærne er tett plassert, overfører ofte neglelakk fra en tå til en annen, og det blir rotete. Separatorene bidrar til å adskille neglene, og du kan bruke neglelakk uten å måtte ha problemer.

Samlet sett er dette et rimelig, brukervennlig produkt. Hvis du vil få pedikyret ditt gjort hjemme, er dette det beste verktøysettet for deg. Imidlertid lanserer de en større versjon med neglbuffer og kutikulærpusher.

Pros av Colorbar Pretty Toes Pedicure Pack:

• Hyggelig, reisevennlig emballasje • Super rimelig • God kvalitetsprodukter • Nail cutter ideell for kutting større tånegler • Shaper former hardnålene perfekt • Separator hjelper til med fin neglelakk • Fargene er super levende og vakre

Cons av Colorbar Pretty Toes Pedicure Pack:

• Ønsker at de hadde lagt til buffere og kutikobrytere i settet

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Colorbar Pretty Toes Pedicure Pack? Jeg tror ikke jeg trenger separatoren og neglelåsen. Jeg kan kjøpe shaperen hvis denne blir ødelagt. Du må ta tak i dette for å vise litt kjærlighet til tærne.

Colorbar Wild Mauve Matte Touch Lipstick Colorbar Amino Skin Radiant Foundation Colorbar Hydra Hvit Inten Whitening Hydrating Anti Spot Serum Colorbar Perfect Match Foundation VLCC Pedicure Manicure Hånd- og fotpleieutstyr 6 trinn til manikyr og pedikyr med lett tilgjengelige ingredienser No7 Perfect Pedicure Set Jovees Pediglow Foot Care Kit

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 27 2020