Hei damer, Ruffles tar moteindustrien med storm. Alle, fra kjendiser til bloggere, bærer denne trenden med så mye aplomb og letthet. La oss finne ut hvordan du kan bære ruffles trenden med panache!

1. Ruffled topper

Disse toppene er en velsignelse for jenter med mindre bysteområde som ruffles, legger til volum og gjør brystområdet ditt se fullere. Jenter med større bysteområde kan også gå for vertikale rufser som strekker seg langs en rett linje for å forlenge torso og gjøre busten din mindre mindre i sammenligning.

2. Ruffled skjørt

Ruffled skjørt er flørtende, feminint, sexy og perfekt for vår og sommer. Du kan gå på subtile ruffles på hemlinjen, eller du kan gå ut med en fullverdig ruffled skjørt. Hold resten av utseendet minimalt og la rufene gjøre snakkene!

3. Ruffled skjerf

De er så god erstatning til de vanlige og kjedelige skjerfene. De legger til drama til et kjedelig antrekk og får deg til å skille seg ut i mengden.

4. Hi-low kjoler eller skjørt

En asymmetrisk hemlinje på en kjole eller skjørt ser flørtende ut og taler til tilskueren. Ruffles i hi-low kjoler er en fin måte å prøve denne trenden med åpne armer. Bare legg til et par grunnleggende hæler og overdriv ikke ditt utseende.

5. Tiered ruffles

Tiered ruffles er flott hvis du har noen problemområder rundt magen din. De tillater enkle bevegelser og ser elegante og søte ut på samme tid. Du kan få tiered skjørt eller topper i henhold til dine problemområder.

6. Ruffled nakke

Hvis du er usikker på å ha på seg ruffle-trenden, og du føler at det kan få deg til å se større, så vær ikke redd! Du kan bære ruffles trend rundt halsen din for et høyt motepolert utseende.

7. Ruffled peplum

Hvis du bare vil ha subtile aksenter av ruffle i antrekket, så kan du gå på ruffled peplum topper eller kjoler som ser sofistikert og elegant på samme tid.

Marilyn Monroes topp 7 skjønnhetshemmeligheter Si farvel til kjedelig hår med disse trendy hårtilbehøret Strålende og trendy måter å style A Cape Lotus Herbals Trendy Violet Hypnotica Pearl Shine Langvarig Eyeliner 5 beste måter å kvitte seg med overlipet hår hjemme 9 måter å bruke etnisk klær på jobben Leger Formula Organic Wear All-in-1 Beauty Balm Cream Street Wear Color Rich Megashine Lip Gloss - Maxi Mocha Dagens antrekk: Emerald Green Circle Skirt, Ruffle Top 7 måter å bære ruffle skjerf på Pasteller & Ruffles Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 21 2020