Hud / Hårtype: Oljig og av og til akne utsatt / Normal hår Hudton: Rett med varme undertoner

Hei flotte damer,

I dag vil jeg dele tankene mine og erfaring med en super søt håndkrem fra The Face Shop kalt "Hand Perfume Mini Pet Floral." Jeg eier 3 varianter fra dette området og jeg elsker alle tre til biter og biter. Så, la oss komme i gang.

Krav / Produktbeskrivelse: "En søt og elskelig design. Søte tegn som du bare kan finne i Lovely ME: EX. Høy fuktighet! Null klidskap! Utmerket absorbanse! Lett tekstur, men inneholder høy fuktighet, høy ernæring som bryr seg om hender som holder dem myke og silkeaktig. "

Pris: CAD 8 (omtrent INR 415).

ingredienser:

Min erfaring med ansiktsbutikken Lovely ME: EX Mini Pet Parfyme Håndkrem - 03 Hvit Blomster:

emballasje: Emballasjen til denne babyen er super duper søt! Se på den lille som kattunge som pepper ut av krukken! The Face Shop Mini Pet Perfume Hand Cream kommer i et lite badekar (30 ml) med en bedårende hette. Hetten er en skruehett og passer godt slik at det ikke spilles ut av produktet. Karet er beskyttet med et plastdeksel, slik at du er sikker på at produktet ikke har blitt åpnet før du gjør det.

Tekstur og lang levetid: Tekstur av denne håndkrem er veldig lett og mild som går på huden jevnt og sprer jevnt. Det har ikke en fet eller fettete følelse, men det føles lett som aloe vera gel. Når det blir sagt, til tross for den lette tekstur, er den ganske hydratiserende og holder hendene fuktig i lang tid.

Den inneholder gode, hydratiserende ingredienser som glyserin, Shea Butter, Mango Seed Butter og Argan olje. Det er kanskje det at det er så fuktig og beroligende på huden. Det gir ingen rester bak, og absorberer raskt i huden. Jeg bare elsker det!

Lukte: Bortsett fra emballasjen er en annen flott funksjon av denne håndkrem duften. Dette lukter veldig floral-y med rose som den mest fremtredende duften. Lukten er som noe du vil lukte hvis du går inn i en blomsterhage. Stol på meg damer, jeg unger deg ikke, det er fascinerende. Jeg vil gjerne ha en parfyme av denne duften. Ikke at lukten av ros er tiltalende for alle, men jeg elsker sikkert lukten av en eller annen grunn. Duften er mild og vil ikke forstyrre følsomme neser. Lukten lukker også for en stund og fader så bort til slutt.

Pros av The Face Shop Lovely ME: EX Mini Pet Parfyme Hånd Cream - 03 White Floral:

 • Super søt emballasje.
 • Reise vennlig.
 • Karet kan brukes til å lagre andre ting (hovedårsaken til at jeg kjøpte denne babyen).
 • Ohh ... duften!
 • Glatt og kremaktig tekstur.
 • Ganske hydratiserende.
 • Ikke fettete i det hele tatt.
 • Absorberer raskt i huden.
 • Langvarig hydrering.
 • Rimelig.
 • Lett tilgjengelig online og i butikker.

Ulemper med ansiktsbutikken Nydelig ME: EX Mini Pet Parfyme Håndkrem - 03 Hvit Blomster:

 • Tubemballasje er ikke den mest praktiske når det gjelder hygiene.
 • Ikke tilgjengelig i India.

IMBB Rating: 5/5 - Emballasje 4/5 - samlet vurdering.

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp ansiktsbutikken Lovely ME: EX Mini Pet Perfume Hand Cream - 03 White Floral? Hvis du er en sucker for emballasje som meg, hva venter du på? Gå, ta disse små kattunger og gjør håndkremet raskt og bruk disse små krukkene til andre ting som DIY lip scrubs, DIY BB Creams osv. Det er ikke veldig kostnadseffektivt, men så går emballasjen ned og dermed det er verdt det.

The Face Shop Lovely ME: EX Mini Pet Parfyme Hånd Cream - 01 Baby Powder The Face Shop 02 Sweet Fruits Lovely ME: EX Mini Pet Perfume Hand Cream The Face Shop Rich Hand og Foot Total Treatment The Face Shop Clean Face oljefri kontrollkrem The Face Shop Berry Mix Daglig Parfymert Hånd Cream - Løfter myke hender uten parabener Kroppsbutikken Strawberry Hand Cream Natio Spa Heavenly Hand Cream Kroppshandelen Wild Argan Oil Hand Cream Kroppsbutikken Moringa Hand Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: