Hei damer,

Med så mye vekt på naturlig hudpleie, er det et nylig paradigmeskifte i skjønnhetstrendene og skjønnhetsindustrien generelt. Den eldgamle multani mitti og besan hacks er tilbake, sammen med andre eksotiske ingredienser som arganolje og marokkansk olje. Men vet du fordelene med ingrediensene som brukes i disse naturlige hudpleieprodukter? Eller har du bare hoppet på "naturlig ingrediens bandwagon" og kjøpt massevis av produkter uten å fokusere på din faktiske hudpleie behov? Bekymre ikke! Nedenfor er en uttømmende guide til de fleste vanlige ingrediensene som brukes i naturlige hudpleieprodukter og deres fordeler for huden.

Pro tips: Bokmerk dette for fremtidig referanse og rask tilgang!

1. Neem:

Populær medisinsk urt med effektive anti-bakterielle, anti-inflammatoriske, anti-virale og anti-bakterielle egenskaper. Hjelper med å kurere kviser og akne. Neem olje hjelper i å herde hodebunnsinfeksjoner.

2. E-vitamin:

En naturlig avledet olje med antioksidantegenskaper. Hjelper med å redusere hudirritasjon og betennelse samt effektiv behandling av fine linjer og opprettholde hudens elastisitet.

3. Shea Butter:

Avledet av frukten av karatreet, hjelper sheasmør med å dype fuktighet i huden og behandle tørre flekker.

4. Witch Hazel:

Inneholder anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaper. Hjelper med å behandle hevelse og puffiness i tilfelle akne.

5. Rå honning:

Det er naturlig antibakterielt og inneholder antioksidantegenskaper. Hjelper i beroligende hud og fjerning av brunfarge.

6. Yoghurt:

Inneholder melkesyre som hjelper til med å fjerne tan og døde hudceller samt stramming av porene.

7. Kokosolje:

Det hjelper med å fjerne døde hudceller, styrker underliggende epidermale vev, behandler solbrann og inneholder anti-sopp, antivirale, antibakterielle og antioksidantegenskaper.

8. Jojoba olje:

Det er veldig fuktighetsgivende og hjelper til med å behandle solbrenthet, hakkete hud, arr, sår, rynker, aknepsoriasis og dermatitt.

9. Castorolje:

Mest brukt som bærerolje i naturlige hudpleieprodukter. Den inneholder effektive hudrensende egenskaper.

10. mandel olje:

Inneholder antiinflammatoriske, antibakterielle, antivirale og antiseptiske egenskaper. Brukes som bærerolje for å behandle hudens tørrhet, akne, hudutslett, fine linjer og rynker.

11. Tea Tree Oil:

Hjelper med å bekjempe utbrudd, betennelse og rødhet i huden. Meget effektiv i akne og kvisebehandling.

12. Argan olje:

Den er rik på vitamin A og vitamin E, omega 6-fettsyrer, linolsyre og antioksidanter. Nyttig i behandling av tørre flekker, akne, psoriasis, eksem, insektbitt.

13. Sitron Essential Oil:

Nyttig i fading arr og alder flekker, lysere og lette hudtonen. Brukes også til peeling av huden.

14. Havsalt:

Havsalt er fullpakket med mineraler, vitaminer og næringsstoffer. Hjelper å nærme, balansere og beskytte huden. Meget effektiv for å berolige, myke og glatte huden.

15. Apple Cider eddik:

Inneholder eddiksyre, magnesium og kalium. Hjelper med å bekjempe bakterielle problemer og kurere akne da den inneholder anti-soppegenskaper.

16. Aloe Vera:

Hjelper med å behandle betent hud og solbrenthet. Det er effektivt i behandlingen av solbrun hud.

17. Rose vann:

Hjelper i beroligende betent hud. Også, bidrar til å låse fuktighet i huden. Rose vann er mest brukt i hud toning produkter.

Nedenfor har jeg samlet en liste over vanlige ingredienser som du bør se etter når du kjøper naturlige hudpleieprodukter i henhold til hudpleiebehovene dine:

Anti-aging produkter:

Rubus Idaeus, L-ascorbinsyre, Camellia Sinensis, Peptider, Resveratrol, Rosa Canina, Vaccinium Macrocarpon, Daucus Carota Sativa, Punica Granatum.

Skin Brightening Produkter:

Kaffe Arabica, Centella Asiatica, Vaccini Myrtillus, Olea Europhea, Cocos Nucifera, Glycyrrhiza Glabra, Citrus Unshiu Peel.

Hud Hydrating produkter:

Argania Spinosa, Cocos Nucifera, Helianthus Annuus, Olea Europaea, Persea Gratissima, Rosa Damascena, Ternifolia Academia.

Hudavslappende produkter:

Jasmine, Kamille, Calendula, Melaleuca Olje, Honning.

Hva er de beste første anti aging kosmetikk for 32 år gammel Hva er effekten av flass på ansikt? Beste ingredienser for aldring av hud + produktrekommendasjoner Beste naturlige ingredienser for forskjellige hudtyper Hva er naturlig hudpleie hemmeligheter for fet, akne utsatt hud Brude hudpleieprodukter for glødende hud 5 naturlige alternativer til syntetisk hudpleie ingredienser Hvordan øke effektiviteten til hudpleieprodukter ved hjelp av naturlige ingredienser

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: