Hei alle sammen, Her er jeg igjen med noen flere hjemmemekanismer, og denne gangen skal jeg dele noen få naturlige og enkle hurtigreparasjoner for dine øyne. Vi vet alle, hvor stresset våre øyne kan få i denne teknologiske alderen, spesielt fra kontinuerlig stirring på dataskjermer og mobiltelefoner. Så, være det stresset øyne, aldrende tegn som fine linjer eller mørke under øynene, jeg har listet noen hack for hvert problem. La oss komme i gang.

1. Grønn teposer for stressede øyne:

Etter en lang og anstrengende dag hvis du vil skjemme bort dine stressede og slitne øyne, så lagre de brukte grønnteposene. Jeg vil anbefale å bruke dem så frisk som mulig for maksimale fordeler. Pop to brukte grønn teposer i fryseren din i ti minutter, nå få dem ut og legg dem på øynene, lene deg tilbake og slapp av mens de grønne teposene rokker og beroliger øynene dine. Du kan la teposene være til de er varme, og du kan gjenta det samme hvis du vil. Du vil føle mye stress umiddelbart fjernet ved å bruke denne hacken.

2. Kjølt melk og rosevann for stressede øyne:

Hvis du ikke unnslipper grønn te, så ikke bekymre deg, det er en annen hack for de trette øynene. Chill om en spiseskje full av melk i fryseren, når det er kaldt, legg til noen dråper rosevann til melk. Dyp to bomullsputer inn i denne blandingen og legg dem på øynene dine. Igjen, slapp av i 10-15 minutter mens de kalde padsene beroliger dine trette øyne.

3. Citrus Splash for sunne og lyse øyne:

Bruk denne hack som rens, fjern alt det indre smusset og for å styrke øynene dine, tilsett tre eller fire dråper fersk sitronsaft i en halv kopp med renset vann og vask øynene med det daglig i ca 20-30 sekunder. Det fjerner giftig utmattelse av øyet. Sitronsaftøyet, som det er populært kjent, anbefales også å kurere mange øyeproblemer og bidrar til å holde infeksjoner i sjakk. Den kontinuerlige praktiseringen av denne øyeforbedringshemmen vil til slutt hjelpe deg med å se klart hva du ikke kan se nå.

4. Frosset skje for puffy eyes:

Mens det er ganske mange kosmetiske hjelpemidler i markedet for å håndtere puffy øyne om morgenen, er denne hacken mye billigere og definitivt effektiv. Popp to skjeer inn i fryseren og vent til de er kalde. Legg nå den hule siden av skjeene over øynene dine til de blir varme. Du kan gjenta disse trinnene etter behov. Kaldpressen fra skjeene vil roe ned øynene dine og redusere puffiness umiddelbart.

5. Rå melk for mørke sirkler:

Visste du at et hack så enkelt som dette hvis det gjøres regelmessig, hjelper deg med å kvitte seg med mørke sirkler under øynene dine? Alt du trenger er å dyppe et stykke bomull i fersk rå (ukokt) melk, og bruk den under øynene dine der det er mørke. La det tørke og vaske av med vanlig vann. Hvis det gjøres hver eneste dag, hjelper dette med å redusere mørket under øynene.

6. Kartoffelsaft for mørk sirkel:

En annen enkel og billig løsning for mørk pigmentering under øynene, er å søke umiddelbart gjort potet juice. Skal en potet og slip den i blenderen. Trekk ut saften fra potet og legg den under øynene med en bomullspute for å kvitte seg med mørket. Med kontinuerlig bruk er potet juice kjent for å arbeide underverk for pigmentert hud.

7. Agurk og gulrotmaske for mørke sirkler:

Denne løsningen kan kreve litt innsats, men definitivt fungerer, alt du trenger er frisk utvoknet agurkjuice og gulrotjuice blandet sammen, du kan også legge til noen dråper sitron, men unngå hvis du har veldig følsom hud, erstatt den med rosevann ( valgfri). Nå dypp bomullsputer i denne flytende blandingen og legg dem på øynene og slapp av. Juicen hjelper til med å håndtere stress, sløvhet rundt øynene og også bidra til å redusere mørket.

8. Kokosolje for fine linjer:

For å håndtere aldrende tegn og fine linjer rundt øynene, er den enkleste hack å bruke en dråpe kokosnøttolje og massere den rundt øynene dine i milde, sirkulære bevegelser. Å gjøre dette regelmessig kan bidra til reduksjon av fine linjer rundt øynene.

9. Castorolje for tykkere øyenbryn:

Hvis du har problemer som sparsomt øyenbrynhår, eller hvis du har begynt å møte øyenbrynens håravfall, bruk deretter denne hacken til å reversere skaden. Dyp en bomullsknopp eller en ren, spolaktig / ren mascara-stav inn i ren kaldpresset ricinusolje og legg den over øyenbrynene og masser forsiktig, helst før sengetid, slik at oljen kan fungere over natten. Å gjøre dette i noen dager kontinuerlig vil resultere i reduksjon av hårtap og kan også fremme frisk øyenbrynvekst.

10. Baby olje / kokosolje for sminkefjerning:

Før du går inn i en krig med øynene dine med et vått vev for å fjerne alt det stædige og vanntette øye sminke, bruk noen dråper baby olje eller kokosnøttolje for å massere rundt øynene dine, dette vil oppløse det meste av sminke og deg kan deretter fjerne øyesminke enkelt ved hjelp av et vått vev. Denne hacken vil redde deg fra tidlige rynker, på grunn av hard rubbing over øynene.

Håper disse enkle, men effektive hackene hjelper deg med jenter.

DIY-Brightening Eye-Mask med Sweet Lime og Banana DIY Eye Roll på for mørke sirkler og puffiness DIY Eye Lash Gel for lange og sunne bindestreker DIY: Face and Eye Makeup Remover DIY: Hvordan mørke din Eyeliner blyant DIY: 3-ingrediens hår og øyenvippe serum DIY: Å lage øyenskygge base hjemme

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: