Hei alle sammen!

I dag er jeg tilbake med en annen anmeldelse fra Essence. Jeg elsker de fleste produktene jeg har hentet fra dette merket. De fleste produktene har vært en hit for meg, mens noen er en glipp. Dagens gjennomgang handler om en vanntett mascara fra Essence. Les videre for å vite mer om det.

Pris: AED 15 Produktbeskrivelse: Ekstremt volum nå i vanntett! Den store fiberbørsten belegger hver lash for sprutskyddsvolum. Oftalmologisk testet.

Min erfaring med essens Jeg elsker ekstreme volum Vanntett Mascara:

emballasje: Essence har et bredt spekter av mascaraer og deres emballasje gir en veldig fin anke. Denne kommer i en blekkblåfarget flaske, og navnet og andre detaljer har blitt preget i rosa. Hullet eller åpningen av flasken er ganske smal, og det er lett å dyppe trollet inn. Det trekker også ut uten noen oppstyr. Jeg har brukt noen mascaraer med tynne hull og staven vil alltid bli sittende fast; Jeg måtte bruke et lite press for å trekke det ut. Samlet sett er emballasjen god, solid og funksjonell.

The Wand: Jeg elsker absolutt sin troll som bustene er veldig tykke. Denne tappen er spesialdesignet for å levere voluminøs effekt til viskene. Jeg skal sikre denne staven til mine andre mascaraer, da jeg elsker sine børster og måten den fungerer på. Men du må være litt forsiktig når du bruker mascaraen da størrelsen på staven er stor, og det kan feilaktig forstyrre eller ødelegge øyesminke.

Slik fungerer det: Det er en gelbasert intens svartfargeformel som hevder å være vanntett, men lever ikke opp til kravet. Da jeg prøvde å vaske ansiktet mitt - med mascara på - smeltet det dårlig. Så dette mislykkes definitivt "vanntett" testen. Denne mascaraen er et stort nei for somre, da det smelter lett i varmt vær.

Da jeg først påførte dette i øynene, krøllet jeg øyenvippene mine og la et fint volum, slik at jeg fikk øye på øyenvippene. Det forlender lashene og gir en falsk lash effekt. Det tar noen minutter å tørke. Og når det tørker, overfører det på mitt underøyeområde når jeg blinker. Det får øynene mine til å se pen ut, men formelen så klebrig igjen da jeg så tett inn i speilet.

Det ble sittende fast på øyenvippene og sluttet seg sammen i lashene. Det følte seg vått og begynte å flake etterpå. Det trakk også lashene mine etter en stund, og det så ganske dårlig ut. Jeg føler at det er viktig å krølle lashene og deretter gå videre med søknaden om denne spesielle mascaraen den; Ellers vil det veie viskene dine ned.

Jeg hadde høye forventninger fra denne mascaraen, da to av mine familiemedlemmer allerede bruker dette, og jeg fikk en til meg selv etter å ha hørt fra dem. Det gjør dine lashes ser pen ut, men jeg kommer til å hoppe over denne for de ulemper som er nevnt nedenfor.

Pros of Essence Jeg elsker ekstreme volum vanntett Mascara:

Den funky emballasjen. Robust, funksjonell emballasje. Staven er også stor. Legger til volum på piskene. Krøller og forlenger vippene. Inten svart gel formel. Gir en falsk lash effekt.

Ulemper av kjærlighet Jeg elsker ekstremt volum Vanntett Mascara:

Er ikke vanntett. Sticky formel. Føler seg våt og tar noen minutter å tørke. Flak. Flekker. Ikke egnet til somre. Veie viskene ned.

IMBB Rating: 2.9/5 Ville jeg anbefale Essence jeg elsker ekstreme volum vanntett Mascara? Nei, for de ulemper som er nevnt ovenfor.

Essence Volume Stylist 18H Curl og Hold Mascara Essence Lash Mania Reloaded False Lash Mascara Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara Essence Lash Princess Volume Mascara Essence False Lashes Ekstremt volum og Curl Mascara TRESemme Beauty-Full Volume Reverse System Shampoo 8 naturlige produkter for å legge til volum til tynt, fint hår Kroppshandelen Camomile Vanntett Eye og Lip Makeup Remover MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation Sugar Eye fortalt deg så! Vanntett Eyeliner - Svart Svan

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: