Hei alle sammen,

Nylig gjorde jeg en mini Fenty Beauty haul der jeg også plukket opp den helt fantastiske "Trophy Wife" høylytten som jeg har vurdert her. I dag vurderer jeg en av Match stix fra Match Stix medium trio (Bamboo, Mocha og Trippin) som jeg hadde hentet fra Sephora. Skyggen som jeg skal gjennomgå i dag, er fra det matte området, og det kalles "Bamboo".

Produktbeskrivelse: En magnetisert trio av lange slitasje, lett-til-luft sminkepinner kurert med hudton, med to Match Stix Matt Skinsticks å skjule og kontur, og en Match Stix Shimmer Skinstick for å markere. Med Match Stix Trios, ta din hudfarge til neste nivå uten gjetning. Våre pre-bundlede sett gjør det enkelt å skjule, konturere og markere på repetisjon. Disse lett-som-air sminkepinner er faglig kuraterte og magnetiserer sammen - så du er alltid klar for noe.

Hvert sett leveres med to Match Stix MATTE Skinsticks (skjul, kontur) og en Match Stix SHIMMER Skinstick (høydepunkt) hvorav alle er vektløse, enkle å blande og holde putte. Krem-til-pulverformlene er så sømløse, det er umulig å fortelle hvor huden slutter og sminke begynner. De er buildable og LIVE å være lagdelt i en rekke kombinasjoner som lyser opp alle hudtoner. Med en magnetisk fysisk tiltrengning, klikker mat og skimmer Skinsticks til hverandre, forening for den totale no-brainer, skin-defining pakken som alltid er i beck og call. Den er formulert uten parabener, sulfater og ftalater. Pris: $ 54 for 3 match stix (selges også individuelt på $ 25 hver). Sephora har 4 ferdig trio for 4 hudskyggeområder, men hvis du kjøper trioen av Fenty nettside, har du et alternativ å tilpasse med nyanser du vil ha.

Min erfaring med Fint Beauty Match Stix Matte Skinstick Bamboo:

Først av alt er emballasjen til Fenty skjønnhetsprodukter ganske enkelt enestående, spesielt med den ottekantede matchen stix. De har rundt magnetiserte sider, og de holder seg til hverandre på en måte du liker, derfor hvis du har en haug med dem, kan du lage en honningkasse ut av dem. Det er veldig praktisk å reise med og ta med deg på farten. Det uttrekkbare pinneproduktet glir ikke helt i røret, så du må passe på å sette hetten på igjen.

Skygge og pigmentering: "Bambus" er beskrevet som en lys til medium skygge med nøytral fersken undertoner som er en god kamp for min hudtone. Det er ikke superpigmentert og har en tendens til å renne ut betydelig (lett medium dekning) etter blanding. Hvis du har tunge, mørke sirkler som meg, gir den en lys jevnhet, men de overhenger dem ikke helt.

Tekstur og applikasjon: Dette er en veldig, veldig tørr følelsespinne. Det slenger ganske mye under påføring og må varmes opp for å spre seg flytende. Det tørker og setter så raskt at du må blande det så snart du søker. Jeg hadde en veldig vanskelig tid å blande dette med fingertuppene eller en pensel og fant den beste måten å bruke den på med en fuktig Beauty Blender som fuktigheten ville hjelpe til med å arbeide med tørkeegenskapen til produktet til en viss grad.

Føl og se på huden:Dette produktet er sooooo soo tørking på huden min at det gjør Sahara dessert ser ut som en oase i sammenligning, og dette var på dagene min hud oppførte seg bedre enn de fleste dager. Jeg må legge 3 lag fuktighetskrem og oljer for at den kan fungere eksternt med tørr hud, selv etter en stund, har den en tendens til å se crusty og ujevn. Siden det er så tørt, kan jeg ikke engang tenke på å sette det med pulver (stor feil), da det også har en tendens til å falle i de fine linjene under mine øyne. Jeg brukte dette produktet et par ganger, og det var et absolutt ikke-nei siden jeg har så mange bedre alternativer i min forfengelighet. Hvis du bruker dette som en kremhøyde, har det også en tendens til å overdrive tekstmessige problemer på huden og slå seg ned i porene.

Oppholdsstyrke:Jeg fikk ca 4-5 timers slitasje før jeg begynte å legge merke til fading og patchiness sammen med mye krølling.

Totalt sett er dette et absolutt og totalt "nei" for meg. Jeg ser ikke meg selv i det hele tatt i fremtiden. Hvis du har tørr hud som meg, hold deg mil og mil unna den.

Pros av Fenty Beauty Match Stix Matte Skinstick Bamboo:

  • Vakker emballasje.
  • Reisevennlig emballasje.
  • Omfattende nyanser.

Ulemper med Fint Beauty Match Stix Matte Skinstick Bamboo:

  • Vanskelig å bruke og vanskelig å blande ut.
  • Meget tørking, noe som gjør huden til å se seg uttørket og crusty.
  • Setter seg i fine linjer.
  • Dårlig oppholdskraft.
  • Overdriver tekstur og porer.

IMBB Rating: 1/5

Fint skjønnhet av Rihanna Match Stix Shimmer Skinstick Trippin Fenty Beauty Pro Filt'r Instant Retouch Primer Fint skjønnhet av Rihanna Gloss Bomb Universal Lip Luminizer Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation Colorbar Perfect Match Foundation ColourPop Goal Digger Lippie Stix Becca Opal Skinnende Skin Perfector Presset Mally Evercolor Shadow Stick - Saddle Shimmer Makeup Revolution London Ultra Bronze Shimmer Highlight Ansiktsbutikken Damyang Bamboo Fresh Soothing Gel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: