Hola!

Dagens gjennomgang handler om et produkt som har en tunge twister slags navn, det er så lenge! Kort sagt, det er en leppekritong fra merkevaren Soap and Glory. Rask raskt ned for å vite mer om "Pretty Muted" fra såpe og herlighet.

Pris: £3.50 Produktbeskrivelse: Det er ditt mini-våpen med matt forførelse. Den ultimatmatte lip-plumping sensasjon! Soap and Glorys Sexy Mother Pucker Matte Lip gir en myk, langvarig, super fløyelsaktig finish. Ultra-glatt og lett å bruke, det skulpterer, definerer og synlig volumiserer lepper i et blunk.

ingredienser: Neopentylglykoldikaprylat / dikaprat, Trimetylolpropan Triisostearat, Dimetikon, Cera Mikrokristallin, Polyetylen, Polybuten, Dimetikonkorspolymer, Silika, Glimmer, Karthamus Tinctorius (Safflower) Frøolje, Zea Mays (Corn) Olje, Carica Papaya Papaya) Fruit Extract, Orchis Mascula Flower Extract, Pentaerythrityl Tetra-Di-t-butylhydroksyhydrocinnamat, BHT, Tocopherylacetat, CI 77891 (Titandioxyd), CI 19140 (Yellow 5 Lake), CI 15850 (Red 7 Lake), CI 77492 (Jernoksid), CI 42090 (Blue 1 Lake).

Min erfaring med såpe og herlighet Sexy Mother Pucker Matte Lip 3D Lip Farge og Sculpt Pretty Muted:

emballasje: Den kommer i et grunnleggende fargekodet krystallrør. Den fine knabne fargeblyanten er lett. Hetten lukkes stramt og det er lett å bære rundt i en pose. Skyggenavnet er nevnt på undersiden av fargestiften. Den er uttrekkbar og har en brukervennlig kule.

La meg starte med å si at jeg ikke kommer ut for dette fargebaket ofte, den primære grunnen er skyggen. Denne fargen vil fungere godt på rettferdige hudtoner. Blek til rettferdig hudfarge, helst med kule undertoner, vil virkelig like denne fargen. Det er en ganske rosa nyanse, ganske lett og slitesterk. På min solbrune hud må jeg balansere det med passende sminke for å få det til å fungere. Derfor vil jeg hellere ha på seg en plomme eller magenta skygge, noe jeg kan bære med panache.

Tekstur er ikke bra. Jeg har en ny nyanse fra dette området som jeg liker mye. Dette fargestiften har en litt voksaktig tekstur, og har en tendens til å fremheve mine leppe linjer, så jeg må være forsiktig med å prepping og priming mine lepper - for mye arbeid for bare en leppestift! Kulen har en fin form, praktisk å bruke leppestift jevnt, selv på kantene.

Den setter til en halvmattig finish, med en liten glans. Hvis jeg har en god base på, ser dette anstendig ut. Den overlever liten snacking og nipper, og gir en slitasje på 4 timer. Imidlertid føler jeg den litt voksagtige tekstur på mine lepper og liker ikke det mye. Med markedet som oversvømmes med leppeprodukter, vil jeg heller velge noe som ville krysse alle boksene for meg. Med dette lekekriton kompromitterer jeg på en rekke aspekter - farge, tekstur og komfort.

Fordeler med Sexy Mother Pucker Matte Lip 3D Lip Color og Sculpt Pretty Muted:

  • Hyggelig emballasje.
  • Semi-matt finish.
  • Praktisk kuleform.
  • Anstendig oppholdskraft.

Cons av Sexy Mother Pucker Matte Lip 3D Lip Farge og Skulptur Pretty Muted:

  • Tilgjengelighet i India.
  • Voksende tekstur.
  • Setter seg i fine linjer.
  • Passer bare for bleke-rettferdige hudtoner.

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefale Sexy Mother Pucker Matte Lip 3D Lip Color og Sculpt Pretty Muted? Jeg likte ikke denne. Du kan hoppe over denne. IMBB Rating: 2.5/5

Såpe og herlighet En stor kyss Lip Lip Balm Peaches n 'Cream Såpe og Glory Smooch Operator Lip Smør Balm

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: