Produkt kjøpt av IMBB

Hudton: Medium Solbrun

Hei, skjønnheter!

Sugar Cosmetics har nylig lagt til 10 nye nyanser i Smudge Me Non Liquid Lipstick-serien, og i dag skal jeg se på skyggen Don Fawn. La oss komme inn på detaljene.

Pris: INR 499 for 4,5 ml Produktbeskrivelse: Trenger du brune lepper på poeng for en dag som pakker i både arbeid og lek? Don Fawn er din go-to shade denne sesongen - med kakao fargetone og gul undertone, vil det sikkert holde deg floored og med god grunn!

Hvis du noen gang har lyst på et "en-klesundertrykk" -produkt for leppene dine, slutter ditt søk her. Få en fullblodig utbrudd av pigment med bare en enkelt sveipe av sukkeren Smudge Me Liquid Lipstick som vil forbli dagen og helt opp til natten! Vin, kaffe og dato-bevis - dette er en matt leppestift som garantert varer lenger enn den lengste dagen. Tilgjengelig i 10 fantastiske nyanser som gjør det vanskelig å velge - spørsmålet er, er du klar til å forplikte deg til en leppestift som er bygget for å vare?

Min erfaring med sukker smør meg ikke flytende leppestift 12 Don Fawn:

emballasje: Lippestiften kommer i en vakker grafisk boks. Selve produktet kommer i en liten, pen rør med en svart hette; Capen har selskapets logo på den. Også, det er et lite skygge navn og nummer klistremerke på bunnen, noe som gjør det enkelt å finne. Den har en fin applikatorstang som fungerer perfekt og enkelt definerer leppene mine.

Skygge: Skyggen Don Fawn er en vakker varm brun nyanse med et snev av mauve i den. Denne nyansen er definitivt unik og ser vakker ut på mitt medium solbrunte hud. Jeg elsker slike brune nyanser! I utgangspunktet ser det ut til å være ganske varm gulbrun, men når den tørker helt ut, ser den ut som en brun brun skygge. Det er en flott MLBB-nyanse for mørke skjønnheter. Det er en super pigmentert nyanse, derfor er det bare en til to swipes som kreves for å få den faktiske fargen på leppene.

Tekstur og kvalitet: Formelen (og alt annet) er det samme som deres gamle nyanser. Jeg skulle ønske de hadde gjort det litt mer hydratiserende. Den har en middels flytende tekstur som glir jevnt uten å rive seg. Det gir ikke noe problem under applikasjonen og fungerer så lett og jevnt på leppene. Det ser aldri flettende ut eller føles aldri klissete.

Det tar bare noen minutter å tørke ut helt. Når det tørker ut, blir det en perfekt matt tekstur som ser så vakker ut. Denne matte overflaten overfører ikke eller smuss i det hele tatt; det er også vanntett. Den forblir perfekt på leppene mine. Alt er så perfekt om denne leppestiften, bortsett fra at det ikke er veldig hydratiserende.

Det kan ikke gi hydrering til leppene, og gjør faktisk leppene super tørre. Jeg må bruke en leppebalsam under den for å få det til å fungere perfekt. Også med en leppebalsam settes det fortsatt inn i den perfekte matte tekstur. Jeg bruker arganolje i disse dager for å fukte leppene mine og dette leppestiften fungerer ganske bra med det.

Oppholdsstyrke: Å være en god matt leppestift, forblir på lenge, dvs. i over 9 timer uten å smette eller overføre. Det ser perfekt ut gjennom hele dagen. Det flager heller ikke. Det overlever også lunsj perfekt. Det går ikke i fine linjer. Men etter en tung oljelunsj ser min indre leppe litt ut bleknet. Denne leppestiften er ganske vanskelig å fjerne. En oljebasert fjerner er nødvendig for å fjerne denne leppestiftet slik at det ikke etterlater noen flekk bak.

Alt i alt: Det er et svært rimelig flytende leppestift-sortiment som fungerer bra og tilbyr så mange fantastiske nyanser. Don Fawn er min nåværende favorittskygge. Det ser varmbrunt ut på bildet mitt, som ble tatt under sollys og ser mauvebrunt i min fargeprøver. Det ser faktisk annerledes ut under forskjellige lys.

Fordeler med sukker smør meg ikke flytende leppestift 12 Don Fawn:

• Fin emballasje. • Rimelig. • Godt skyggeområde. • Vakker, varm brun skygge med et snev av mauve. • Passer alle hudtoner. • God pigmentering. • Glatt tekstur glir jevnt. • Tørker ut raskt. • Ingen patchiness eller klebrighet. • Setter til en perfekt matt finish. • Overføringsbestandig, flekkfast og vanntett. • varer lenge rundt 9 timer • Løsner ikke i fine linjer. • Flekker ikke leppene.

Cons of Sugar Smudge Me Ikke Flytende Leppestift 12 Don Fawn:

• Gjør leppene tørre. • En leppebalsam er nødvendig under. • Ser litt bleknet etter et måltid. • Vanskelig å fjerne.

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale sukker smudge meg ikke flytende leppestift 12 Don Fawn? Ja til begge deler.

Sukker Kosmetikk Smudge meg ikke flytende leppestift Divine Praline Alle sukker kosmetikk smudge meg ikke flytende leppestift bilder, stikkord Sukker 04 Plomme Yum Smudge meg ikke flytende leppestift Sugar Cosmetics Smudge Me Ikke Væske Lipstick 01 Brazen Raisin Sugar Cosmetics Smudge Me Ikke Væske Leppestift - 05 Rust Lust Sukker 09 Suave Mauve Smør meg ikke flytende leppestift Sugar 03 Tan Fan Smudge Me Ikke Flytende Leppestift

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 27 2020