Hudtype: Normal til fet, akne-utsatt og sensitiv

Hilsener alle,

Jeg har aldri prøvd noen hydrogelmaske før dette. Den eneste grunnen til at jeg kjøpte denne hydrogelmasken er listen over potente hudpleie ingredienser nevnt på den. Den har niacinamid, ginsengrotekstrakter, 24K gull, kameliaekstrakter, sandeltre olje, cedertreolje, limeolje, rosmarinolje, korianderolje og hva ikke. Listen, fullstendig fylt med så mange fantastiske ingredienser, lokket lokket meg til å kjøpe denne masken. Så, la oss komme inn på detaljene om det var verdt prisen eller ikke.

Pris: INR 400 for 30 gm

Produktbeskrivelse:

Black Ginseng Gold Mask er et Holy Grail-produkt for huden din. De svarte ginseng-stoffene i masken gir rike næringsstoffer og fuktighetsgivende overflater. Det gir også en forbedring i rynker og blekingeffekt. Den har en geléstruktur uten klistrethet. Den svarte gel ansiktsmasken med premium ingredienser som 24K gull og svart ginseng hjelper deg å holde huden ung og sunn. Forbedrer hudtekstur og har hudoppløftende egenskaper Etterlater huden jevn og nærende Legger til en fin glød i ansiktet

ingredienser:

Vann, Glyserin, Butylenglykol, Niacinamid, Ceratonia Siliqua Gum, Chondrus Crispus (Karrageenan) Ekstrakt, 1,2-Hexandiol, Panax Ginseng Root Extract (100ppm), Scutellaria Baicalensis Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Artemisia Princeps Leaf Extract, Houttuynia Cordata Extract, Caprylyl Glycol, Citrus Junos Fruit Extract, Lactobacillus Ferment, Ricinus Communis (Castor) Frøolje, Fenoksyetanol, CI 77499, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Allantoin, Pinus Densiflora Blad Extract, Betula Alba Juice, Honning Ekstrakter, Tricholoma Matsutake Ekstrakt, etylheksylglykserin, adenosin, dinatrium EDTA, syntetisk florflogopi, titandioxid, CI 77491, dikaliumglycyrrhizat, sitrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruktolje, Citrus Aurantifolia (Lime) Olje, Santalumalbum (Sandeltre), Juniperus Virginiana (Cedarwood) Olje , Coriandrum Sativum (Coriander) Fruktolje, Rosemarinus Officinalis (Rosemary) Bladolje, Abies Sibirica (Siberian Fir) Olje, Gull (1ppm), Kaliumhydroksid

Slik bruker du produktet: Etter grunnleggende hudpleierutine må du bruke den over hele ansiktet før du sover.

Min erfaring med Kjære Packer Black Ginseng Gold Hydrogel Mask:

emballasje: Emballasjen til masker fra Kjære Packer er virkelig attraktiv. Det lokket meg til å se på denne hydrogelmasken. Og jeg endte opp med å kjøpe den. Denne hydrogelmasken kommer i en svart, farget tykk folie med noen ingredienser og bygninger trykt over det vakkert. Dessuten har disse maskene ikke den vanlige rektangulære emballasjen. Posen inneholder all informasjon om hydrogelmasken. Samlet sett er emballasjen super reiseevennlig og enkel å bruke når du finner ut hvordan.

Tekstur og duft: Hydrogelmasken føles fullstendig som en gelé, med en side glatt mens den andre er meshed. Selv om det er geléaktig, er det ikke i det hele tatt klebrig. Mens jeg satte på, var jeg redd for at den kunne rive opp når som helst, men det gjorde det ikke. Det var gullflak over masken. Masken har en hvit plastplate på den ene siden og en gjennomsiktig på den andre siden. Ja, hydrogelmasken ble smeltet i mellom plastarkene.

Det var en liten essens i pakken, og masken ble ikke drenket i essensen. Faktisk var det ingen spor av essens over hydrogelmasken. Duften er ikke så sterk, men du vil definitivt merke den. Det ligner noe ginseng og en blanding av oljer, tror jeg. Men så snart jeg la arkmasken over ansiktet, var det ingen duft å finne.

bruk: Jeg har aldri satt på en hydrogelmaske eller en maskeskjæring i halver før. Dermed hadde jeg litt vanskelig tid med å finne ut hvor jeg skal begynne og hvordan å sette denne masken på. Som nevnt, er den ene siden av masken glatt og den andre er mesh. Så, jeg regnet med å sette masken på en slik måte at den glatte siden må røre huden min. Jeg skrøp plastplaten av glatt side og plasserte den over ansiktet mitt. Da begynte jeg å peeling av et annet plastark, og sakte stakk masken over huden. Til slutt stakk masken lett over huden og spredde seg ikke til jeg skrapte den av. Når masken var på ansiktet mitt, lå jeg faktisk på magen min og leste en bok. Så, du kan forestille deg at det var langt mer behagelig enn de andre bomullsmassene.

Når du snakker om montering, er det ganske vanskelig å passe en maske når den er kuttet i halvdeler. Men når du har funnet ut søknadsprosessen, er den enkel å bruke. Klippet for nesen var altfor stort og utsatt huden rundt nesen. Videre var det en M-formet eller hjerteformet kutt på haken, og jeg kunne ikke finne ut hvorfor. Kanskje kuttet var å få masken til å passe ordentlig. Til slutt ble masken glatt og det var ingen linjer eller bobler fanget. Selv om jeg hadde planlagt å avta masken etter 30 minutter, ble jeg engrossed i boken og glemte tiden. Så fjernet jeg det etter en time.

Resultat: Når masken var på ansiktet, ga den en avkjølende effekt på huden. Det friske opp den trette huden med kulheten. Som tiden gikk, følte jeg at hydrogelmasken ble tynnere og mindre myk. Jeg antar at huden min aktivt absorberte ingrediensene fra masken.Videre, når masken var på, følte jeg huden rundt munnen min og kjeveforstramming.

Til min overraskelse var det ingen essens igjen på ansiktet mitt etter å ha fjernet masken. Essensen ble allerede absorbert av huden, som jeg likte mest om denne masken. Det var ikke nødvendig å klappe på huden for å la huden absorbere overflødig essens. Det gjorde huden min hydrert, fuktet og næret. Det var også lysende effekt, men ikke mye.

Den mest merkbare var den raffinerte huden. Jeg kunne ikke tro at en enkelt bruk av denne masken raffinerte huden og reduserte synligheten til porene (jeg har få åpne porer rundt nesen), noe som gjør dem nesten usynlige. Det var ikke tørt (jeg har for tiden tørr flekker over kinnene på grunn av sesongmessige endringer) eller grove flekker på huden. Selv om jeg bruker ansiktsolje til å behandle dem, gjorde denne masken en utmerket jobb i fuktighetsgivende og nærende de tørre flekkene. Jeg følte ikke noe behov for å behandle dem for neste dag også.

Huden var perfekt plump med et sunnere utseende. Jeg var helt awed av resultatene av denne hydrogelmasken. Det gjorde ikke huden fettete eller klissete. Det var ikke nødvendig å vaske av ansiktet, da det ikke var spor av essens over huden. Selv om fristelsen til å ikke vaske ansiktet mitt var bra, ble jeg imidlertid vasket av med vanlig vann etter 15 minutter. Jeg måtte gå til min beste venns bryllupsritual neste uke. Dermed styrer jeg klart hva som helst som muligens kan føre til at min akne-utsatte hud bryter ut. Det forårsaket imidlertid ingen utbrudd eller irritasjon i huden. Du kan fortsette med din vanlige hudpleierutine til sminkeapplikasjon. Det gjør huden så jevn at fundamentet kan glide lett over det uten en sminkeprimer.

Samlet sett levde svart ginseng gull hydrogel maske fra Kjære Packer opp til sine krav. Min kjærlighet til kjære pakker øker mer og mer med hver dag som går. I instruksjonene ble det nevnt å bruke denne masken 2-3 ganger i uken for best resultat. Jeg tenker å nyte en maske verdt INR 400 per bruk, to ganger eller tre ganger i uka kan brenne et hull i lommen. Annet enn dette, er det en fantastisk og perfekt å skjemme bort huden din.

Pros av kjære pakker svart ginseng gull hydrogel maske:

•Lett å bære • Attraktiv emballasje • Føler seg komfortabel • Ikke-klebrig • Fukt og nærer huden • Strammer huden • Forbinder huden • Gjør huden plump og hydrert • Reduser synlige porer • Gjør huden sunnere • Øyeblikkelige resultater

Cons av kjære Packer Black Ginseng Gold Hydrogel Mask:

• Vanskelig å bære for første timere • Bit dyr for 2-3 ganger bruk per uke

IMBB-vurdering:4.5/5

Vil jeg tilbakekjøp / anbefale Kjære Packer Black Ginseng Gold Hydrogel Mask? Resultatene etter engangsbruk er fantastiske og verdt å prøve det og tilbakekjøp.

Kjære Packer Home Remedy Mask Fenugreek + Agurk Review Kjære Packer Home Remedy Mask Charcoal Kjære Packer Lab Collection Anti Pollution and Clearing Mask Kjære Packer Lab Collection Anti-Blemish og Pore Care Mask Kjære Packer Home Remedy Mask Green Tea + Jasmine Flower Kjære Packer Home Remedy Mask Sandalwood + Rose Water Kjære Packer Home Remedy Maske Egg Hvit + Sitron Kjære Packer Gold Collagen Eye Patch Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: