Hudton: Dusky med oliven undertone

Hei alle sammen,

Jeg elsker rødbrune leppestifter mye. Jeg kjøpte en kalt "Spicy" fra L.A Girl noen måneder tilbake. Da jeg så denne leppestiften på Colorbar-butikken, kunne jeg ikke motstå meg selv som fargen så veldig unik og vakker. Les videre for mer informasjon om Colorbar Matte Touch Lipstick Gingerbread.

Pris: 550 INR for 4,2 gm. Produktbeskrivelse: Den har de glamorøse egenskapene til en matt leppestift med fløyelsaktig finish som gjør at du blir forelsket. Denne fantastiske leppestiften har intens farge som er kremaktig, myk og glir jevnt på applikasjonen, bare fuktighetsgivende og utrolig slitesterk, men helt matt.

Min erfaring med Colorbar Matte Touch Leppestift Gingerbrød:

emballasje: Jeg elsker emballasjen av Colorbar-produkter, og dette er ikke noe unntak. Den ytre sølvpapperskartongen inneholder all detaljert informasjon om leppestiftet. Det er et fargekodet klistremerke i den ene enden av boksen og i bunnen av det sølvmetallrøret i leppestiftet også. Selv om det er fargekodet, kan skyggeområdet ikke bestemmes fra skyggen av klistremerket, så du må huske navnene på nyanser. Kulen er vinklet, som alle typiske Colorbar-leppestifter, og de første bruksområder kommer veldig ryddig med den skarpe kanten. Hetten lukkes med klikk, og leppestiften er derfor reisevennlig.

Skygge:Dette er en nydelig nyanse med like deler av varme røde og brune toner. Den andre nyansen jeg har fra dette sortimentet (Brunette), har også et snev av rødt, men "Gingerbread" er mye mer rødlig og mer nydelig. Det lyser ansiktet mitt øyeblikkelig og du kan bære det med ethvert etnisk utseende. Dette er en nydelig farge for bruder og nygifte jenter som leter etter noe annet enn rødt. Jeg er forelsket i denne nyansen, og jeg vil ha det mye i den kommende bryllupsåret.

Tekstur:Tekstilens skygge er super glatt og glir på leppene som smør. Selv om den er kategorisert som matte, er applikasjonen super kremaktig. Etter en stund farges fargen til en matt fuktig leppefarge. Skyggen er så pigmentert at en sveipe dekker mine pigmenterte lepper godt. Hvis du vil intensivere utseendet, kan du bruke to swipes. Det gjør mya lepper myke. Hvis du ikke har problemer med tørrhet, kan du hoppe over en leppebalsam under denne leppestiften. Det etterlater leppene myke og fuktige, selv etter at fargen har bleknet bort.

Oppholdsstyrke:Uten leppe eller base, forblir den i 4-5 timer. Det er ikke en tørr matte leppestift, men en kremaktig matte, slik at fargen fades bort når jeg spiser eller drikker noe. Imidlertid er fading jevn og det etterlater en rødbrun flekk bak. Flekken ser bra ut og jeg har ikke noe problem med det.

Totalt sett er jeg veldig fornøyd med denne fargen. Jeg ventet at oppholdskraften skulle være lengre, men jeg vil ikke ha noe imot å bruke denne leppestiften.

Pros av Colorbar Matte Touch Leppestift Gingerbrød:

  • Nydelig, reisevennlig emballasje.
  • Glatt, kremaktig tekstur.
  • Gir en kremaktig matt finish.
  • Ikke gjør leppene tørre.
  • Skyggen er nydelig, og det ser bra ut på alle.
  • Kommer med solbeskyttelse ..
  • Ikke gjør leppene tørre.

Cons av Colorbar Matte Touch Lipstick Gingerbrød:

  • Oppholdsstyrken er mindre for noen som meg som ikke er en stor fan av reapplication.
  • Emballasje kan være bedre når det gjelder fargekodede klistremerker.

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Colorbar Matte Touch Leppestift Gingerbrød? Jeg har nok brune leppestifter fylt opp for nå, og jeg elsker å prøve nye ting i stedet for tilbakekjøp. Denne nyansen er super nydelig. Du bør sjekke dette ut!

Colorbar Matte Touch Lipstick Brunette Colorbar Wild Mauve Matte Touch Lipstick 10 Best Colorbar Matte Touch Lipsticks å velge mellom Colorbar Sweetheart Matte Touch Lipstick Colorbar Matte Touch Lipstick - Peach Life Colorbar Romance Matte Touch Lipstick Maybelline Moisture Extreme 476 Gingerbread Alle Lakme 9 til 5 Primer + Matte leppestift bilder, fargeprøver, leppeprøver Faces Glam On Velvet Matte Leppestift Dagdrøm Lakme Enrich Matte Lipstick Shade PM16 Lakme PM15 Berik matt leppestift

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: